Ja kazem sta je izjavio neki Hamasov lider, nisam rekao da je istinito. A za ostalo me je slabo ko, da ne kazem niko, slusao. Sta ja sam mogu, a i sta sam i trebao. Imam ja raznih ideja ne samo o tome. Neke sam i davao, slao prijedloge i sl.deer_hunter wrote: ↑11/10/2023 20:40Pa ko kaze da im vjerujem?? Ali nakon svega vidjenog trebam vjerovati da ovi nisu ubili ni jednog jedinog civila?? Bjezi tamo, idi trazi tu veselu svesku gdje si prije 17 godina zapisao ideju kojom bi rijesio pitanje Palestine, Kurdistana, itd...Ja da posjedujem nesto takvo vrijedno ne bih gubio vrijeme na forumu nego trazio te vrijedne zapise kojima ne samo da mozes postici mir u svijetu nego i izvuci sebe iz teske socijalne situacije u kojoj se nalazis.![]()
Ovdje na ovom forumu, drugdje po internetu, na svom blogu, Microsoftu, Lightshotu, Googleu itd. Nesto su i primjenili kao primjerice Microsoft u vezi focused i other emailova, Lightshot primjenio guest racun itd.
Nesto i nisam, iz mojih razloga, veoma dobrih po meni, a mozda sam i pogrijesio u vezi toga sta nisam.