Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sefik i Zeljko, ali MVP po diplomatskom protokolu docekuje MVP, ne predsjednik drzave, osim kurtoazno.
Da je odbio Putina, to bi bilo vec nesto.
Tako je, Komsic, hvala ti na informaciji...a sve sam se pitao jel ono bi Zeljko ili Covke da su odbili razgovarati sa njim....je, je Komsic, sad sam se.i ja sjetio...
palermo wrote: ↑11/10/2023 12:36
Kad smo vec na ovoj prici, ko se ono odbio sastati sa Lavrovim....nesto se ne sjecam.....jedino mi kroz maglu da je isto tako bio napadan zbog te nediplomayske geste.....jel se neko sjeca
naravno da je bilo nediplomatski iako su rusi tada uveliko rovarili i još to rade. međutim poslije 24. februara 22. situacija se promijenila i otvorilo se puno prostora za manevar, koji baš i ne koristimo solidno.
politika nije konjska trka, gdje imaš amove na očima i furaš pravo.
mislim možeš ti biti konj sa amovima, samo što trka nije na stazi, nego preko bezbroj raskrsnica.
Branit ce te opet Bosnjaci koji su cinili skoro kompletnu ARBiH koja te je branila i u ratu.
A docekat ces i ti, samo mislis da si nekom posebniji od krezubih glasaca SDA.
Spoiler: nisi.
Cuj Prpa ce nekog braniti…
Pricamo o liku koji je prije neki dan rekao da trebamo biti zahvalni sto imamo ratne profitere Ne znam sto mu odgovarate ikako, lik je samo za sprdanja
Pricamo o liku koji je prije neki dan rekao da trebamo biti zahvalni sto imamo ratne profitere Ne znam sto mu odgovarate ikako, lik je samo za sprdanja
najgore je sto vas vecina nije svjesna da su israhelicani u raznim konzorcijima i nepoznatog porijekla vec vlasnici nekih jebenijih BIH preduzeca banaka farmaceutskih firAma i tako dalje - i pravo nam je fino
Razmisljanje da mi imamo pravo se kurciti i zauzimati nekakve stavove kao “veliki igraci” je tragikomicno.
Postovanje drugih se uvijek zavredjuje radom, uspjehom, obrazovanoscu… u konacnici- sta si uradio za dobrobit civilizacije (u nasem slucaju- mjesne zajednice). Postovanje se ne postize ovisnosti o drugima.. pogotovo jos ako si toliko mali da si za svjetsku politiku totalno nebitan.
Dakle ta prica “dosta smo se mi prilagodjavali, neka se malo nama prilagodjavaju” moze u nasem slucaju reci jedino totalna dalabu.
Pokazi, cime si zasluzio postovanje drugih. Sve ostalo je kao lajanje pekinezera, kojeg mozes jednim pokretom usutkati za sva vremena.
Zar to nije palermo
palermo ?? šta sam rekao sad ???'
aha, vjerovatno misliš na onu priču o Bingu i Hifi.....pa jes,drago mi je što postoje Bingo i Hifa.....jel to to ???
znaci bosnjaci su cinili armiju bih
a kad bih ja to napisao
kakvi bi komentari bili
jaka armija kad je moj stari s ekipom moro kopat rovove da se smjeste borci
dje su vam rovokopači strojevi mašine bageri jel?
samo krampe i cetrdesetogodisnjake iz druge države peglaju da iskopaju rov da bi se u njega uvalio komšić