Demokratska fronta Željko Komšić

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#60651 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 11:49
palermo wrote: 11/10/2023 11:47
Halo...jel se vi pravite mahniti, jedno je imati ambasadu u Izraelu u tel Avivu, drugo je otvoriti ambasadu u Jerusalemu
Jebaji ga, onda kopirajte citavu izjavu, ja sam samo procitao Izrael.

100% sam protiv ambasade u Jerusalemu, jer to znaci da priznajemo nove genocidne granice. :thumbup:
hoš iskreno? nasadio bih je posred jerusalema za NATO članstvo.

dok tako ne počnemo razmišljati, slaba fajda.

sve neki moralni pobjednici, a ne znaš hoćeš li ostariti u svom na svom.
ljubijankic

#60652 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ljubijankic »

noviforumas wrote: 11/10/2023 11:51
tramvajtrojka wrote: 11/10/2023 11:41

ili ti ga gdje vidis da je amerika otvorila veleposlanstvo tu i ti ga otvori ako zelis da budes neko i nesto :bih:

al komemtari po fb stranicama na ovu izjavu od izraelske ambasadorice vidi se sto smo najzatucanija nacija u evropi
Vala kakvi ste god, niste najzatucanija nacija u Europi. Nemoj pretjerivati.
Vala ja ne vidim da imamo konkurenciju, mozda Srbi, ali opet bi se kladio na nas :bih:
palermo

#60653 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

Chmoljo wrote: 11/10/2023 11:50
palermo wrote: 11/10/2023 11:45

Kupio utakmicu koju su izgubili ?. Pa ne znam, nešto mi nema logike, al ko zna svašta je očekivati
palermo, majstor spina.

koji ne može vjerovati da ekipa koja je zamalo izvukla bod u engleskoj može pobijediti Alkmar.

iz dvice u keca.
Hvala ti na pohvali. Dobro je biti majstor u biločemu.

Još uvijek ne mogu vjerovati da su čista posla sa onom utakmicom, al nemam dokaza, pa ću ušutiti. Ti naravno, vjeruj u šta hoćeš
Chmoljo

#60654 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Prpa.ba wrote: 11/10/2023 11:51
Chmoljo wrote: 11/10/2023 09:39 ovo je pitanje samo stepena retardacije:

očekivanja zapadne intervencije u tvoju koristi, dok im istovremeno jebeš mater, guraš prste u oko, šaku u nos i pride pišaš po njima.

hoće, hoće, samo što neće.
Prvo se ti i forumska kanalizacija okupljena oko HDZ-a i Trojke dogovorite jesmo li Kadirovci ili ocekujemo intervenciju "zapada".

Ja ne ocekujem nikakvu intervenciju "zapada" osim nastavka njihovih pokusaja da od nas naprave europsku Gazu pod embargom i benevolentnom upravom Zagreba i Beograda.
evo nama našeg Mursija.

de ti malo pogledaj ko sve od forumaša kritikuje Komšićevu genijalnost. nisam samo ja govno i ostala moja raja. ima ti tu i jarana, kritičara trojke i šmita.

al dobro, ti si uvijek hardkor. posebno u gluposti.
Chmoljo

#60655 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

palermo wrote: 11/10/2023 11:54
Chmoljo wrote: 11/10/2023 11:50

palermo, majstor spina.

koji ne može vjerovati da ekipa koja je zamalo izvukla bod u engleskoj može pobijediti Alkmar.

iz dvice u keca.

Još uvijek ne mogu vjerovati da su čista posla sa onom utakmicom, al nemam dokaza, pa ću ušutiti. Ti naravno, vjeruj u šta hoćeš
šejtanska, jakako.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#60656 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

tramvajtrojka wrote: 11/10/2023 11:29
palermo wrote: 11/10/2023 11:26

Haj to, al nije problem kada premijerka gospodja Kristo kaze, nadam se da ce BiH uskoro otvoriti veleposlastvo u Izraelu.....sto bi se reklo, ok je svrstayi se na jednu stranu pod uslovom da se ta strana zove Izrael...
sta je problem da tvoja drzava u koju se toliko kunes otvori svoje predstavništvo u jednoj od top 15 najvaznijih zemalja na svijetu, samo budale kao mi nemamo tamo ambasadu jer izigravamo neku toboznju pravdu, dok pametni kosovari su umalo i svoje predsjedništvo preselili tamo samo za svoju državotvornu korist
Image
palermo

#60657 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

ljubijankic wrote: 11/10/2023 11:53
noviforumas wrote: 11/10/2023 11:51

Vala kakvi ste god, niste najzatucanija nacija u Europi. Nemoj pretjerivati.
Vala ja ne vidim da imamo konkurenciju, mozda Srbi, ali opet bi se kladio na nas :bih:
pošteno. Ja se ipak ne bih kladio na vas, mislim da je velikosrpska ideologija tu jača, al ti valjda bolje znaš svoje.
Prpa.ba

#60658 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Chmoljo wrote: 11/10/2023 11:52 hoš iskreno? nasadio bih je posred jerusalema za NATO članstvo.
Najtuznije u tome svemu jeste sto si iskren, i ti i bi otvorio ambasadu u okupiranom Jerusalemu, a za nagradu bi dobio.. recimo srpskohrvatski kontigent EUFOR-a i poziv da se dogovorimo medju sobom.

Dok ne postanes svjestan toga, ostat ces ono sto jesi. Bosnjo koji se trudi biti nesto sto nikad nece biti.
:mrgreen:
Last edited by Prpa.ba on 11/10/2023 11:57, edited 1 time in total.
tramvajtrojka

#60659 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tramvajtrojka »

izvrsni direktor wrote: 11/10/2023 11:55
tramvajtrojka wrote: 11/10/2023 11:29

sta je problem da tvoja drzava u koju se toliko kunes otvori svoje predstavništvo u jednoj od top 15 najvaznijih zemalja na svijetu, samo budale kao mi nemamo tamo ambasadu jer izigravamo neku toboznju pravdu, dok pametni kosovari su umalo i svoje predsjedništvo preselili tamo samo za svoju državotvornu korist
Image
otvoriti ispostavu ambasade onda i u Jeruzalemu jedan poslovni prostor da bude ispostava jos bolje nego seliti citavu ambasadu
ljubijankic

#60660 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ljubijankic »

palermo wrote: 11/10/2023 11:55
ljubijankic wrote: 11/10/2023 11:53

pošteno. Ja se ipak ne bih kladio na vas, mislim da je velikosrpska ideologija tu jača, al ti valjda bolje znaš svoje.
znam, dok moj narod bude davao 150000 glasova zelenim termitima smatrat cu ih za najgluplje u Evropi :bih: ali svaka cast na tome da ti odlucis ko je pripadnik kojeg naroda :bih: Prpa je ponosan na tebe :bih: de mi jos reci koje sam vjere ziv bio :bih:
tramvajtrojka

#60661 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 11/10/2023 11:56
Chmoljo wrote: 11/10/2023 11:52 hoš iskreno? nasadio bih je posred jerusalema za NATO članstvo.
Najtuznije u tome svemu jeste sto si iskren, i ti i bi otvorio ambasadu u okupiranom Jerusalemu, a za nagradu bi dobio.. recimo srpskohrvatski kontigent EUFOR-a i poziv da se dogovorimo medju sobom.

Kako prpa zamislja politiku udaraj po prsticima mozda se nešto dobro desi :skoljka: :skoljka:

sto ba odbijas pozive na kafu jesi neki :roll:
palermo

#60662 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

Chmoljo wrote: 11/10/2023 11:54
palermo wrote: 11/10/2023 11:54

šejtanska, jakako.
mah....ne bih ja rekao šejtanska, više sumnjam na ovu ljudsku stranu...al haj,
dr_Evil

#60663 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Chmoljo wrote: 11/10/2023 11:52

A ne znam sta da ti kazem, mozda. Iskreno ne vjerujem vise u ulazak BiH u NATO.

Jednom Zukorlic na promociji knjige "Drevna Bosna" kaze(nisam tu kartu nigdje nasao, a knjigu njegovu nemam, pa posto kupio poto prodao) kad se podijelilo Rimsko cartsvo onda lijepo nacrtase granice Bosne, i tako napravise prvu tampon zonu u europi.

Ja tu podijelu nikad nisam vidio, ali je zivimo oduvijek.
palermo

#60664 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

ljubijankic wrote: 11/10/2023 11:57
palermo wrote: 11/10/2023 11:55

znam, dok moj narod bude davao 150000 glasova zelenim termitima smatrat cu ih za najgluplje u Evropi :bih: ali svaka cast na tome da ti odlucis ko je pripadnik kojeg naroda :bih: Prpa je ponosan na tebe :bih: de mi jos reci koje sam vjere ziv bio :bih:
nije zar da sam pogriješio ???....tccc......
Prpa.ba

#60665 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

tramvajtrojka wrote: 11/10/2023 11:57 Kako prpa zamislja politiku udaraj po prsticima mozda se nešto dobro desi :skoljka: :skoljka:
Poenta i jeste da se nece desiti nista bitno drugacije nego sto se vec desava.

Jedino je pitanje sta mozemo obezbijediti sami za sebe. Za druge, od SAD-a, pa do Srbije i Hrvatske, znamo sta svi oni zele.
tramvajtrojka wrote: 11/10/2023 11:57 sto ba odbijas pozive na kafu jesi neki :roll:
Ne bavim se finansiranjem terorizma, hvala. :thumbup:
dr_Evil

#60666 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Dok ne postanes svjestan toga, ostat ces ono sto jesi. Bosnjo koji se trudi biti nesto sto nikad nece biti.
Samo Prpu slusajte, on i Kalabuhov sve znaju, ista je to skola
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#60667 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by W0rM »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 11:49

Jebaji ga, onda kopirajte citavu izjavu, ja sam samo procitao Izrael.

100% sam protiv ambasade u Jerusalemu, jer to znaci da priznajemo nove genocidne granice. :thumbup:

Necemo tako ni poceti razmisljati, a i ne znam zasto bi. Mi sutra svi da podrzavamo jevreje, abeceda populaciju itd. Opet ne bi valjali, mi nikada necemo valjati za neko clanstvo u Eu, u NATO-u moooozda, ali cisto iz njihovih interesa, a ne iz naseg progresa.
Ne znam sta se zamaras, ne svidja ti se narativ BH drustva, siroka ti poljana rodjo moj.

Dovoljno je musliman ili Bosnjo biti imenom, ti si na tlu Bosne za Evropu zigosan, to se vidijelo i '92-'95 to se vidi i danas.
Albanci su druga prica jer bi oni cini mi se i mater prodali za sitni car, zato oni i nisu problem koliko je Bosnjo
Chmoljo

#60668 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

druže, ti očigledno imaš problema sa vlastitim identitetom.

ja sam Bosanac, islamske vjeroispovijesti, slavenskog porijekla. visok 190, težak sramota je napisati koliko, smeđe kose i plavih očiju. kad se pogledam u ogledalo, ne vidim sliku koju kreiraju hrvatska i srpska nacionalistička propaganda, jer nemam komplekse.

ni svi ljudi koji nisu odavde i dolaze sa mnom u dodir nemaju ni taj osjećaj više vrijednosti zbog mog izgleda i bekgraunda.

onakvi smo kakvi se predstavimo svijetu. ti si odabrao tu sliku. to je tvoj problem i nažalost to projiciraš na druge. ja se nemam šta tebi takvom nesigurnim u sebe dokazivati. očito si od onih tipova koji misle ako volim popiti pivu, to je zato da izgledam više evropski, a ne što volim popiti jebenu pivu.

opet kažem, tvoje pravo da misliš o sebi šta želiš. ali ta tvoja slika nije realna i iskreno je, pičkopaćenička. kao otprilike mrljo koji cijeli život živi sa roditeljima, zapustio se fizički i mentalno i nit može nać posla, nit može naći žensko.

i naravno svi mu krivi. i obavezno je desničar.

ti nastavi, niko ti ne brani. ali ako si ti odabrao taj način, dozvoli da ima nas koji nismo kompleksaši i koji se možemo pogledati u ogledalo bez da nam neko drugi govori kakvi jesmo.
Chmoljo

#60669 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 11:58

A ne znam sta da ti kazem, mozda. Iskreno ne vjerujem vise u ulazak BiH u NATO.

Jednom Zukorlic na promociji knjige "Drevna Bosna" kaze(nisam tu kartu nigdje nasao, a knjigu njegovu nemam, pa posto kupio poto prodao) kad se podijelilo Rimsko cartsvo onda lijepo nacrtase granice Bosne, i tako napravise prvu tampon zonu u europi.

Ja tu podijelu nikad nisam vidio, ali je zivimo oduvijek.
ono je bilo karikiranje. nikad se takav izbor neće, niti može desiti. ali samo govorim šta nam treba biti stremljenje: naša država, jačanje suverenosti, jačanje diplomatskih veza...

ovdje sam hvalio komšićev proukrajinski govor. dobre stvari treba pohvaliti.

ali ovim danas, vidi se da liku nije bitna država, neg mu je bitan njegov inat i drskost.

smijem se zakleti da ima informacije da je neki UZPovac milozvučno ambasadorici prenio komšićev medijski istup i vjerovatno je tako nešto i bilo. ALI TO RJEŠAVA NA PAMETAN NAČIN.

lik izgleda, još uvijek nije sišao sa planine Zvijezde, i misli da se ove stvari rješavaju na taj način.
Prpa.ba

#60670 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Chmoljo wrote: 11/10/2023 12:05 kad se pogledam u ogledalo, ne vidim sliku koju kreiraju hrvatska i srpska nacionalistička propaganda, jer nemam komplekse.
I zato provodis forumaski zivot bojeci se je li neko sikterisao lazljivu ambasadoricu tzv. Izraela, strahujuci kakve ce to reperkusije imati po tebe.

Po tebe koji si eto siguran u svoj identitet bosanca i u stanju si izboriti se za naklonost tzv. zapada, ali ti mi sto smo nesigurni u svoj identitet (Bosnjaci) kvarimo priliku i tvoju stabilnu sliku pred rajom koji zelis impresionirati.

Sta god te uveseljava i odrzava tvoj duhovni mir druze.

Mi ostali (s malim "o" :mrgreen: ) smo tu da te zastitimo bez obzira.
Last edited by Prpa.ba on 11/10/2023 12:13, edited 1 time in total.
dr_Evil

#60671 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Chmoljo wrote: 11/10/2023 12:11
ono je bilo karikiranje. nikad se takav izbor neće, niti može desiti. ali samo govorim šta nam treba biti stremljenje: naša država, jačanje suverenosti, jačanje diplomatskih veza...

ovdje sam hvalio komšićev proukrajinski govor. dobre stvari treba pohvaliti.

ali ovim danas, vidi se da liku nije bitna država, neg mu je bitan njegov inat i drskost.

smijem se zakleti da ima informacije da je neki UZPovac milozvučno ambasadorici prenio komšićev medijski istup i vjerovatno je tako nešto i bilo. ALI TO RJEŠAVA NA PAMETAN NAČIN.

lik izgleda, još uvijek nije sišao sa planine Zvijezde, i misli da se ove stvari rješavaju na taj način.
Ma briga njega kako se rijesavaju, on je tu da radi na svom egu, i na svom novcaniku. Da ga je briga za drzavu i obraz davno bi otkacio od Baketovog cmara.
vee-jay

#60672 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

Chmoljo wrote: 11/10/2023 09:39
JohnnyS wrote: 11/10/2023 09:33 Ali ovo je briljantno, vanjska politika je jedna od rijetkih ovlasti predsjedništva i jedan od članova izleti s izjavom koju mu ne bi ni Čović osobno napisao da ga sabotira :D
kao što vidiš, forumski establišment muslimanskog bratstva smatra da se možeš kurčiti i kad ne znaš da letiš.

ovo je pitanje samo stepena retardacije:

očekivanja zapadne intervencije u tvoju koristi, dok im istovremeno jebeš mater, guraš prste u oko, šaku u nos i pride pišaš po njima.

hoće, hoće, samo što neće.
Ovaj covjek je postao Milanovic.
Hvala Bogu da SDFA nije na vlast, inace bi BiH sad bila sa Srbijom na Rusko-Iranskoj strani.
Chmoljo

#60673 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Prpa.ba wrote: 11/10/2023 12:12
Chmoljo wrote: 11/10/2023 12:05 kad se pogledam u ogledalo, ne vidim sliku koju kreiraju hrvatska i srpska nacionalistička propaganda, jer nemam komplekse.
I zato provodis forumaski zivot bojeci se je li neko sikterisao lazljivu ambasadoricu tzv. Izraela, strahujuci kakve ce to reperkusije imati po tebe.

Po tebe koji si eto siguran u svoj identitet bosanca i u stanju si izboriti se za naklonost tzv. zapada, ali ti mi sto smo nesigurni u svoj identitet (Bosnjaci) kvarimo priliku i tvoju stabilnu sliku pred rajom koji zelis impresionirati.

Sta god te uveseljava i odrzava tvoj duhovni mir druze.

Mi ostali (s malim "o" :mrgreen: ) smo tu da te zastitimo bez obzira.
ti ćeš me braniti? ko Dino Merlin što me hranio u ratu iz dijaspore? jel to? :lol:

idi vidi šta ostali misle o tebi, pa onda malo gledaj šta sedešava u Gazi, da spreman dočekaš.
dječak sa šibicama

#60674 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dječak sa šibicama »

Komsic je vise uradio za HDZ nego svi oni zajedno.

Kakav lik.

Cuj nazvati ambasadoricu budalom. Hamas modus operandi, bravo majstore. Okreni protiv sebe i zadnje prijatelje na zapadu, mozda ti Hamas priskoci upomoc kad zagusti.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#60675 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bobi »

Trebao je reći "Zlonamjerna izjava protiv gradjanske i evropske Bosne i Hercegovine" pa nek onda ona duma.
Post Reply