hoš iskreno? nasadio bih je posred jerusalema za NATO članstvo.
dok tako ne počnemo razmišljati, slaba fajda.
sve neki moralni pobjednici, a ne znaš hoćeš li ostariti u svom na svom.
hoš iskreno? nasadio bih je posred jerusalema za NATO članstvo.
Vala ja ne vidim da imamo konkurenciju, mozda Srbi, ali opet bi se kladio na nasnoviforumas wrote: ↑11/10/2023 11:51Vala kakvi ste god, niste najzatucanija nacija u Europi. Nemoj pretjerivati.tramvajtrojka wrote: ↑11/10/2023 11:41
ili ti ga gdje vidis da je amerika otvorila veleposlanstvo tu i ti ga otvori ako zelis da budes neko i nesto![]()
al komemtari po fb stranicama na ovu izjavu od izraelske ambasadorice vidi se sto smo najzatucanija nacija u evropi
Hvala ti na pohvali. Dobro je biti majstor u biločemu.
evo nama našeg Mursija.Prpa.ba wrote: ↑11/10/2023 11:51Prvo se ti i forumska kanalizacija okupljena oko HDZ-a i Trojke dogovorite jesmo li Kadirovci ili ocekujemo intervenciju "zapada".
Ja ne ocekujem nikakvu intervenciju "zapada" osim nastavka njihovih pokusaja da od nas naprave europsku Gazu pod embargom i benevolentnom upravom Zagreba i Beograda.
tramvajtrojka wrote: ↑11/10/2023 11:29sta je problem da tvoja drzava u koju se toliko kunes otvori svoje predstavništvo u jednoj od top 15 najvaznijih zemalja na svijetu, samo budale kao mi nemamo tamo ambasadu jer izigravamo neku toboznju pravdu, dok pametni kosovari su umalo i svoje predsjedništvo preselili tamo samo za svoju državotvornu korist

pošteno. Ja se ipak ne bih kladio na vas, mislim da je velikosrpska ideologija tu jača, al ti valjda bolje znaš svoje.ljubijankic wrote: ↑11/10/2023 11:53Vala ja ne vidim da imamo konkurenciju, mozda Srbi, ali opet bi se kladio na nasnoviforumas wrote: ↑11/10/2023 11:51
Vala kakvi ste god, niste najzatucanija nacija u Europi. Nemoj pretjerivati.![]()
Najtuznije u tome svemu jeste sto si iskren, i ti i bi otvorio ambasadu u okupiranom Jerusalemu, a za nagradu bi dobio.. recimo srpskohrvatski kontigent EUFOR-a i poziv da se dogovorimo medju sobom.
otvoriti ispostavu ambasade onda i u Jeruzalemu jedan poslovni prostor da bude ispostava jos bolje nego seliti citavu ambasaduizvrsni direktor wrote: ↑11/10/2023 11:55tramvajtrojka wrote: ↑11/10/2023 11:29
sta je problem da tvoja drzava u koju se toliko kunes otvori svoje predstavništvo u jednoj od top 15 najvaznijih zemalja na svijetu, samo budale kao mi nemamo tamo ambasadu jer izigravamo neku toboznju pravdu, dok pametni kosovari su umalo i svoje predsjedništvo preselili tamo samo za svoju državotvornu korist![]()
znam, dok moj narod bude davao 150000 glasova zelenim termitima smatrat cu ih za najgluplje u Evropipalermo wrote: ↑11/10/2023 11:55pošteno. Ja se ipak ne bih kladio na vas, mislim da je velikosrpska ideologija tu jača, al ti valjda bolje znaš svoje.ljubijankic wrote: ↑11/10/2023 11:53
Vala ja ne vidim da imamo konkurenciju, mozda Srbi, ali opet bi se kladio na nas![]()
Kako prpa zamislja politiku udaraj po prsticima mozda se nešto dobro desi
mah....ne bih ja rekao šejtanska, više sumnjam na ovu ljudsku stranu...al haj,
A ne znam sta da ti kazem, mozda. Iskreno ne vjerujem vise u ulazak BiH u NATO.
nije zar da sam pogriješio ???....tccc......ljubijankic wrote: ↑11/10/2023 11:57znam, dok moj narod bude davao 150000 glasova zelenim termitima smatrat cu ih za najgluplje u Evropiali svaka cast na tome da ti odlucis ko je pripadnik kojeg naroda
Prpa je ponosan na tebe
de mi jos reci koje sam vjere ziv bio
![]()
Poenta i jeste da se nece desiti nista bitno drugacije nego sto se vec desava.tramvajtrojka wrote: ↑11/10/2023 11:57 Kako prpa zamislja politiku udaraj po prsticima mozda se nešto dobro desi![]()
![]()
Ne bavim se finansiranjem terorizma, hvala.
Samo Prpu slusajte, on i Kalabuhov sve znaju, ista je to skolaPrpa.ba wrote: ↑11/10/2023 11:56Najtuznije u tome svemu jeste sto si iskren, i ti i bi otvorio ambasadu u okupiranom Jerusalemu, a za nagradu bi dobio.. recimo srpskohrvatski kontigent EUFOR-a i poziv da se dogovorimo medju sobom.
Dok ne postanes svjestan toga, ostat ces ono sto jesi. Bosnjo koji se trudi biti nesto sto nikad nece biti.
![]()
Necemo tako ni poceti razmisljati, a i ne znam zasto bi. Mi sutra svi da podrzavamo jevreje, abeceda populaciju itd. Opet ne bi valjali, mi nikada necemo valjati za neko clanstvo u Eu, u NATO-u moooozda, ali cisto iz njihovih interesa, a ne iz naseg progresa.
druže, ti očigledno imaš problema sa vlastitim identitetom.Prpa.ba wrote: ↑11/10/2023 11:56Najtuznije u tome svemu jeste sto si iskren, i ti i bi otvorio ambasadu u okupiranom Jerusalemu, a za nagradu bi dobio.. recimo srpskohrvatski kontigent EUFOR-a i poziv da se dogovorimo medju sobom.
Dok ne postanes svjestan toga, ostat ces ono sto jesi. Bosnjo koji se trudi biti nesto sto nikad nece biti.
![]()
ono je bilo karikiranje. nikad se takav izbor neće, niti može desiti. ali samo govorim šta nam treba biti stremljenje: naša država, jačanje suverenosti, jačanje diplomatskih veza...dr_Evil wrote: ↑11/10/2023 11:58A ne znam sta da ti kazem, mozda. Iskreno ne vjerujem vise u ulazak BiH u NATO.
Jednom Zukorlic na promociji knjige "Drevna Bosna" kaze(nisam tu kartu nigdje nasao, a knjigu njegovu nemam, pa posto kupio poto prodao) kad se podijelilo Rimsko cartsvo onda lijepo nacrtase granice Bosne, i tako napravise prvu tampon zonu u europi.
Ja tu podijelu nikad nisam vidio, ali je zivimo oduvijek.
I zato provodis forumaski zivot bojeci se je li neko sikterisao lazljivu ambasadoricu tzv. Izraela, strahujuci kakve ce to reperkusije imati po tebe.
Ma briga njega kako se rijesavaju, on je tu da radi na svom egu, i na svom novcaniku. Da ga je briga za drzavu i obraz davno bi otkacio od Baketovog cmara.Chmoljo wrote: ↑11/10/2023 12:11
ono je bilo karikiranje. nikad se takav izbor neće, niti može desiti. ali samo govorim šta nam treba biti stremljenje: naša država, jačanje suverenosti, jačanje diplomatskih veza...
ovdje sam hvalio komšićev proukrajinski govor. dobre stvari treba pohvaliti.
ali ovim danas, vidi se da liku nije bitna država, neg mu je bitan njegov inat i drskost.
smijem se zakleti da ima informacije da je neki UZPovac milozvučno ambasadorici prenio komšićev medijski istup i vjerovatno je tako nešto i bilo. ALI TO RJEŠAVA NA PAMETAN NAČIN.
lik izgleda, još uvijek nije sišao sa planine Zvijezde, i misli da se ove stvari rješavaju na taj način.
Ovaj covjek je postao Milanovic.Chmoljo wrote: ↑11/10/2023 09:39kao što vidiš, forumski establišment muslimanskog bratstva smatra da se možeš kurčiti i kad ne znaš da letiš.
ovo je pitanje samo stepena retardacije:
očekivanja zapadne intervencije u tvoju koristi, dok im istovremeno jebeš mater, guraš prste u oko, šaku u nos i pride pišaš po njima.
hoće, hoće, samo što neće.
ti ćeš me braniti? ko Dino Merlin što me hranio u ratu iz dijaspore? jel to?Prpa.ba wrote: ↑11/10/2023 12:12I zato provodis forumaski zivot bojeci se je li neko sikterisao lazljivu ambasadoricu tzv. Izraela, strahujuci kakve ce to reperkusije imati po tebe.
Po tebe koji si eto siguran u svoj identitet bosanca i u stanju si izboriti se za naklonost tzv. zapada, ali ti mi sto smo nesigurni u svoj identitet (Bosnjaci) kvarimo priliku i tvoju stabilnu sliku pred rajom koji zelis impresionirati.
Sta god te uveseljava i odrzava tvoj duhovni mir druze.
Mi ostali (s malim "o") smo tu da te zastitimo bez obzira.