Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
skafiskafsnjak

#27426 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skafiskafsnjak »

Supak Netanjahu usporedjuje ovaj napad Hamasa sa Holokaustom na neki nacin. Kaze ovako nesto nije vidjeo jos od holokausta ..... vidjeo si ti majmune, to vi radite Palestincima.
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#27427 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by anex »

Prestanite sa SPAMom, pisanjem o Komšiću i BiH problemima...
dr_Evil

#27428 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

anex wrote: 11/10/2023 10:32 Prestanite sa SPAMom, pisanjem o Komšiću i BiH problemima...
Nindja revizor, demokratija, sloboda govora, vladavina prava, NGO :D
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#27429 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by anex »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 10:37
anex wrote: 11/10/2023 10:32 Prestanite sa SPAMom, pisanjem o Komšiću i BiH problemima...
Sve to + drži se teme...
dr_Evil

#27430 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

anex wrote: 11/10/2023 10:38
dr_Evil wrote: 11/10/2023 10:37

Sve to + drži se teme...
Eto ko da nas ne znas. Ako se budemo drzali teme mozes slobodno temu gasit :D
boshniak

#27431 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by boshniak »

Nasa politika bi trebalo da izgleda u fazonuv
"Pozivamo nase palestinske i izraelske prijatelje da prekinu nasilje"

Isto i za ruse, "Pozivamo nase ruske i ukrajinske prijatelje da prekinu nasilje i rijese stvari mirnim putem"
A u sustini da nas boli k*, za sve, jer niko od njih se nije pocesao za nase probleme, osim ako nisu pomagali neprijatelju.
dr_Evil

#27432 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

boshniak wrote: 11/10/2023 10:40 Nasa politika bi trebalo da izgleda u fazonuv
"Pozivamo nase palestinske i izraelske prijatelje da prekinu nasilje"

Isto i za ruse, "Pozivamo nase ruske i ukrajinske prijatelje da (ne)prekinu nasilje i rijese stvari (ne)mirnim putem"
A u sustini da nas boli k*, za sve, jer niko od njih se nije pocesao za nase probleme, osim ako nisu pomagali neprijatelju.
Opaska
saimidin

#27433 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by saimidin »

Glupo je što se :bih: političari uopšte oglašavaju jer sve što trebaju je izraziti saučešće nevino stradalima, nije njihov posao da rješavaju pa niti ukazuju na rješenja ni palestinskih ni izraelskih problema, već samo i isključivo :bih:

Takođe je glupo ovo što ambasadorica pokušava

A posebno je glupo što mnogi na forumu misle kako se nema pravo od pojedinaca, pa i grupa izraziti mišljenje i reći istina o tom sukobu, samo što to ne trebaju biti pojedinci i grupe iz vlasti, pa ni opozicije

Grupe i pojedinci iz izraela govore istinu, i kao što reče onaj jevrej neki dan iz klipa, mora se prestati plašiti optužbi za antisemitizam, ako govoriš istinu nebitno je kako će te etikitirati, istina se mora reći
SpecialOffer

#27434 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by SpecialOffer »

sumirprimus wrote: 11/10/2023 09:01 Pitanje, da li je drzava Izrael kriminalna i neprijateljska za KLix?
Da li ja smijem postavljat informacije i vijesti i sa Izraelske strane, tj iz njihove perspektive?
Da li smo mi demokratska sekularna europska drzava bar prividno?
Ako su odgovori ne, da i da, onda sta je sta hocete? Ne svidja vam se druga strana i prvo na drugacie misljenje, prmijenite kanal, temu!
To su vasi problemi sa kontra stavom.
A tamo na temi Ukrajine plačeš kao neki pizdun kada neko spomene Rusiju i njihov "uspjeh" protiv Ukrajine. Za sve tu što si napisao tamo plačeš. Ti si prvi koji poziva na zabranu, a sam sebi kontradiktuješ.

Prijatelju, koliko si ti licemjeran! Kakav život vodiš, sine moj? Pravo licemjerje. Pogledaj ovu objavu, pokušaj manipulacije, ali samo za glupane jer toliko možeš dobaciti. Tvoj mozak je to smislio? Sine, ti stvarno nisi u redu.

P.S.
Moja ponuda i dalje stoji.
PM72

#27435 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by PM72 »

SpecialOffer wrote: 11/10/2023 10:44
sumirprimus wrote: 11/10/2023 09:01 Pitanje, da li je drzava Izrael kriminalna i neprijateljska za KLix?
Da li ja smijem postavljat informacije i vijesti i sa Izraelske strane, tj iz njihove perspektive?
Da li smo mi demokratska sekularna europska drzava bar prividno?
Ako su odgovori ne, da i da, onda sta je sta hocete? Ne svidja vam se druga strana i prvo na drugacie misljenje, prmijenite kanal, temu!
To su vasi problemi sa kontra stavom.
A tamo na temi Ukrajine plačeš kao neki pizdun kada neko spomene Rusiju i njihov "uspjeh" protiv Ukrajine. Za sve tu što si napisao tamo plačeš. Ti si prvi koji poziva na zabranu, a sam sebi kontradiktuješ.

Prijatelju, koliko si ti licemjeran! Kakav život vodiš, sine moj? Pravo licemjerje. Pogledaj ovu objavu, pokušaj manipulacije, ali samo za glupane jer toliko možeš dobaciti. Tvoj mozak je to smislio? Sine, ti stvarno nisi u redu.

P.S.
Moja ponuda i dalje stoji.
:thumbup:
Mene optužio da sam napisao da su ukrajinci nacisti što je čista laž.
Pozvao ga da dokaže on se pravi budala.Sad vidim da se uopšte ne pravi.
Moenx

#27436 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Moenx »

I šta bi zapravo bošnjačka strana trebala . Ili ti bosanska probosanska.
Puniti municiju u izraelske topove
Kije smo mi babe kao da ćemo šta promjeniti
Izraelski generali reći ću ovdje smrti neko će to smatrati nepotrebnim imaju planiranu narednu sedmicu
Mi ovdje samo 1 dan
dr_Evil

#27437 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

PM72 wrote: 11/10/2023 10:46

:thumbup:
Mene optužio da sam napisao da su ukrajinci nacisti što je čista laž.
Pozvao ga da dokaže on se pravi budala.Sad vidim da se uopšte ne pravi.
Naravno da su nacisti. Samo je jedan problem sto su Rusi jos gori nacisti od njih.

PArdon nije tema, samo izvolte.. :D
palermo

#27438 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 10:07

HDZ je po svemu par koraka ispred ostatka nacionalista u BiH. Ugledaju se po svemu na zapad, samo im je srz i dalje crnokosuljaska, ali jebi ga lako se prikriva.

Kadar koji postavljaju, obrazovanje kadrova, izbor kadrova, ponasanje, sve vise lice na jednu europsku partiju, naravno sve je to kao sto rekoh samo ljustura fasizma, ali takva je europa u osnovi.
O cemu bolan pricas zemo, kakva europska partija, kakva obrazovanosy kadrova, HDZ u ovom trenutku najvise slici KPJ i to onoj najrigidnijoj varijanti kada su Pepo Bandic i ostali licki proleteri vedrili i oblacili pri cemu je osnovni i jedini kriterij bila bespogovorna poslusnost partiji i vodji. De bolan izbrisi ovo i vrati se temi Izraela i Palestine.
dr_Evil

#27439 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

Moenx wrote: 11/10/2023 10:47 I šta bi zapravo bošnjačka strana trebala . Ili ti bosanska probosanska.
Puniti municiju u izraelske topove
Kije smo mi babe kao da ćemo šta promjeniti
Izraelski generali reći ću ovdje smrti neko će to smatrati nepotrebnim imaju planiranu narednu sedmicu
Mi ovdje samo 1 dan
Historijski nemamo pomoci od tih zemalja, mada ostaje pitanje dal je Arabija platila NATO bombardovanje kod nas ili ne.. hele nejse.

Jednostavno izrazit zaljenje za nevino stradalim, ako mozemo sta poslati humanitarne tom narodu onda svakako, a dalje niko nas nista ne pita, a cemu da prebacujemo gnjev Jevreja na sebe, onih Jevreja koji su i tekako pomogli BiH i Bosnjacima.

https://www.tacno.net/novosti/prijatelj ... jek-braca/
User987

#27440 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by User987 »

skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 10:32 Supak Netanjahu usporedjuje ovaj napad Hamasa sa Holokaustom na neki nacin. Kaze ovako nesto nije vidjeo jos od holokausta ..... vidjeo si ti majmune, to vi radite Palestincima.
Ti ne razumiješ politiku. I mi smo usporedjivali opsadu Sarajeva sa opsadom Lenjingrada, a ta usporedba je bila korisna za nas zbog svijeta.
Ali, u Lenjingradu su zabilježeni i slučajevi kanibalizma, a stradalo je oko milion ljudi što je bila trećina stanovnika.
dr_Evil

#27441 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 11/10/2023 10:51
O cemu bolan pricas zemo, kakva europska partija, kakva obrazovanosy kadrova, HDZ u ovom trenutku najvise slici KPJ i to onoj najrigidnijoj varijanti kada su Pepo Bandic i ostali licki proleteri vedrili i oblacili pri cemu je osnovni i jedini kriterij bila bespogovorna poslusnost partiji i vodji. De bolan izbrisi ovo i vrati se temi Izraela i Palestine.
pogledaj HDZ HNK, i onda se okreni pogledaj na Hurdu & Co. 10 stepenica su iznad po svemu. Obrazovanje, ponasanje, elokvencija, sposobnost. HDZ HNK vodi dr. Ludvig Letica, SDA HNK vodi Hurda strazar.

To je samo izbor kadrova, ne da ih nema u SDA HNK koji bi bili 1000 puta bolji, ali ih se ne pita, nisu podobni.

A da je totalitarni rezim to svakako, to nisam ni komentarisao.
palermo

#27442 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 10:56
palermo wrote: 11/10/2023 10:51
pogledaj HDZ HNK, i onda se okreni pogledaj na Hurdu & Co. 10 stepenica su iznad po svemu. Obrazovanje, ponasanje, elokvencija, sposobnost. HDZ HNK vodi dr. Ludvig Letica, SDA HNK vodi Hurda strazar.

To je samo izbor kadrova, ne da ih nema u SDA HNK koji bi bili 1000 puta bolji, ali ih se ne pita, nisu podobni.

A da je totalitarni rezim to svakako, to nisam ni komentarisao.
Znas li ti te ljude iz HDZ-a...znas li sta je cijena njihove pozicije.....nego nije tema pa cu prekinuti.....

reagovao sam samo zbog narativa koji se ovdje tako cesto javlja o nekakvim haman pametnim, obrazovanim i lukavim latinima....nidje veze..
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#27443 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bobi »

Dobro te je :D, nema veze s temom, idi radi nesto, eno šef te zove :lol: . I jedan i drugi :D.
dr_Evil

#27444 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

Bobi wrote: 11/10/2023 11:01 Dobro te je :D, nema veze s temom, idi radi nesto, eno šef te zove :lol: . I jedan i drugi :D.
Bobii :D a vala si upravu
palermo

#27445 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by palermo »

Bobi wrote: 11/10/2023 11:01 Dobro te je :D, nema veze s temom, idi radi nesto, eno šef te zove :lol: . I jedan i drugi :D.
Ih, odavno ja nemam sefa :D al slazem se :izet:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#27446 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bobi »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kako ... /231011039

Pa mi smo ovdje sa 100 % konzezusom konstatovali da je Hamas izraelska tvorevina a oni to sad objavljuju.
Copper

#27447 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Copper »

Ja levata idite pricajte o HDZ-u na drugoj temi.
Bodkin

#27448 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bodkin »

skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 10:20
Bodkin wrote: 11/10/2023 10:17

Pa budi dosljedan. Sto nisi rekao 95e neka hvala, necemo pomoc jer gledajte sta radite u palestini i sta ste radili u vijetnamu?

A ne navijanje za usa ukrajini ili na kosovu, a protiv na bliskom i srednjem istoku. A da ne kazem da vecina ovdje pojma nema sta je amerika sve radila po juznoj americi. Valjda dole nije bitno jer nisu muslimani ili nisu u evropi ili kontra rusa (sto valjda znaci kontra srba)
Pa na strani sam njihovoj kada smatram da je ok. Smatram da je na Ukrajinu izvrsena agresija i tu sam na strani Zapada. Na Kosovu su Srbi htjeli uraditi genocid i tu se slazem sto su zaustavljeni. E danas su na strani Izraela koji ce genocid izvrsiti..... ne mogu navijati za to.
Ne ide to tako u medjunarodnim odnosima. Ili si uz saveznike uvijek ili nisi
giannibelif

#27449 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by giannibelif »

Srbima Izrael MRE obrok ne bi prodao kamo li kakvo naoružanje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27450 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

giannibelif wrote: 11/10/2023 11:10 Srbima Izrael MRE obrok ne bi prodao kamo li kakvo naoružanje.
ti si rođen u omanu a ja zamalo na haditi u iraku :D
vjerojatno si bolje no mi upoznati ko su i što su arapi bez obzira bili muslimani kršćani ili ateisti

mislim da više nas zanima ova tema nego njih tamo
Locked