Izrael je opet pocinio zlocin!
- skafiskafsnjak
#27426 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Supak Netanjahu usporedjuje ovaj napad Hamasa sa Holokaustom na neki nacin. Kaze ovako nesto nije vidjeo jos od holokausta ..... vidjeo si ti majmune, to vi radite Palestincima.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#27427 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Prestanite sa SPAMom, pisanjem o Komšiću i BiH problemima...
- dr_Evil
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
- dr_Evil
-
boshniak
#27431 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nasa politika bi trebalo da izgleda u fazonuv
"Pozivamo nase palestinske i izraelske prijatelje da prekinu nasilje"
Isto i za ruse, "Pozivamo nase ruske i ukrajinske prijatelje da prekinu nasilje i rijese stvari mirnim putem"
A u sustini da nas boli k*, za sve, jer niko od njih se nije pocesao za nase probleme, osim ako nisu pomagali neprijatelju.
Isto i za ruse, "Pozivamo nase ruske i ukrajinske prijatelje da prekinu nasilje i rijese stvari mirnim putem"
A u sustini da nas boli k*, za sve, jer niko od njih se nije pocesao za nase probleme, osim ako nisu pomagali neprijatelju.
- dr_Evil
#27432 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Opaskaboshniak wrote: ↑11/10/2023 10:40 Nasa politika bi trebalo da izgleda u fazonuv
Isto i za ruse, "Pozivamo nase ruske i ukrajinske prijatelje da (ne)prekinu nasilje i rijese stvari (ne)mirnim putem"
-
saimidin
#27433 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Glupo je što se
političari uopšte oglašavaju jer sve što trebaju je izraziti saučešće nevino stradalima, nije njihov posao da rješavaju pa niti ukazuju na rješenja ni palestinskih ni izraelskih problema, već samo i isključivo
Takođe je glupo ovo što ambasadorica pokušava
A posebno je glupo što mnogi na forumu misle kako se nema pravo od pojedinaca, pa i grupa izraziti mišljenje i reći istina o tom sukobu, samo što to ne trebaju biti pojedinci i grupe iz vlasti, pa ni opozicije
Grupe i pojedinci iz izraela govore istinu, i kao što reče onaj jevrej neki dan iz klipa, mora se prestati plašiti optužbi za antisemitizam, ako govoriš istinu nebitno je kako će te etikitirati, istina se mora reći
Takođe je glupo ovo što ambasadorica pokušava
A posebno je glupo što mnogi na forumu misle kako se nema pravo od pojedinaca, pa i grupa izraziti mišljenje i reći istina o tom sukobu, samo što to ne trebaju biti pojedinci i grupe iz vlasti, pa ni opozicije
Grupe i pojedinci iz izraela govore istinu, i kao što reče onaj jevrej neki dan iz klipa, mora se prestati plašiti optužbi za antisemitizam, ako govoriš istinu nebitno je kako će te etikitirati, istina se mora reći
- SpecialOffer
#27434 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A tamo na temi Ukrajine plačeš kao neki pizdun kada neko spomene Rusiju i njihov "uspjeh" protiv Ukrajine. Za sve tu što si napisao tamo plačeš. Ti si prvi koji poziva na zabranu, a sam sebi kontradiktuješ.sumirprimus wrote: ↑11/10/2023 09:01 Pitanje, da li je drzava Izrael kriminalna i neprijateljska za KLix?
Da li ja smijem postavljat informacije i vijesti i sa Izraelske strane, tj iz njihove perspektive?
Da li smo mi demokratska sekularna europska drzava bar prividno?
Ako su odgovori ne, da i da, onda sta je sta hocete? Ne svidja vam se druga strana i prvo na drugacie misljenje, prmijenite kanal, temu!
To su vasi problemi sa kontra stavom.
Prijatelju, koliko si ti licemjeran! Kakav život vodiš, sine moj? Pravo licemjerje. Pogledaj ovu objavu, pokušaj manipulacije, ali samo za glupane jer toliko možeš dobaciti. Tvoj mozak je to smislio? Sine, ti stvarno nisi u redu.
P.S.
Moja ponuda i dalje stoji.
-
PM72
#27435 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
SpecialOffer wrote: ↑11/10/2023 10:44A tamo na temi Ukrajine plačeš kao neki pizdun kada neko spomene Rusiju i njihov "uspjeh" protiv Ukrajine. Za sve tu što si napisao tamo plačeš. Ti si prvi koji poziva na zabranu, a sam sebi kontradiktuješ.sumirprimus wrote: ↑11/10/2023 09:01 Pitanje, da li je drzava Izrael kriminalna i neprijateljska za KLix?
Da li ja smijem postavljat informacije i vijesti i sa Izraelske strane, tj iz njihove perspektive?
Da li smo mi demokratska sekularna europska drzava bar prividno?
Ako su odgovori ne, da i da, onda sta je sta hocete? Ne svidja vam se druga strana i prvo na drugacie misljenje, prmijenite kanal, temu!
To su vasi problemi sa kontra stavom.
Prijatelju, koliko si ti licemjeran! Kakav život vodiš, sine moj? Pravo licemjerje. Pogledaj ovu objavu, pokušaj manipulacije, ali samo za glupane jer toliko možeš dobaciti. Tvoj mozak je to smislio? Sine, ti stvarno nisi u redu.
P.S.
Moja ponuda i dalje stoji.
Mene optužio da sam napisao da su ukrajinci nacisti što je čista laž.
Pozvao ga da dokaže on se pravi budala.Sad vidim da se uopšte ne pravi.
-
Moenx
#27436 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I šta bi zapravo bošnjačka strana trebala . Ili ti bosanska probosanska.
Puniti municiju u izraelske topove
Kije smo mi babe kao da ćemo šta promjeniti
Izraelski generali reći ću ovdje smrti neko će to smatrati nepotrebnim imaju planiranu narednu sedmicu
Mi ovdje samo 1 dan
Izraelski generali reći ću ovdje smrti neko će to smatrati nepotrebnim imaju planiranu narednu sedmicu
Mi ovdje samo 1 dan
- dr_Evil
-
palermo
#27438 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
O cemu bolan pricas zemo, kakva europska partija, kakva obrazovanosy kadrova, HDZ u ovom trenutku najvise slici KPJ i to onoj najrigidnijoj varijanti kada su Pepo Bandic i ostali licki proleteri vedrili i oblacili pri cemu je osnovni i jedini kriterij bila bespogovorna poslusnost partiji i vodji. De bolan izbrisi ovo i vrati se temi Izraela i Palestine.dr_Evil wrote: ↑11/10/2023 10:07
HDZ je po svemu par koraka ispred ostatka nacionalista u BiH. Ugledaju se po svemu na zapad, samo im je srz i dalje crnokosuljaska, ali jebi ga lako se prikriva.
Kadar koji postavljaju, obrazovanje kadrova, izbor kadrova, ponasanje, sve vise lice na jednu europsku partiju, naravno sve je to kao sto rekoh samo ljustura fasizma, ali takva je europa u osnovi.
- dr_Evil
#27439 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Historijski nemamo pomoci od tih zemalja, mada ostaje pitanje dal je Arabija platila NATO bombardovanje kod nas ili ne.. hele nejse.Moenx wrote: ↑11/10/2023 10:47 I šta bi zapravo bošnjačka strana trebala . Ili ti bosanska probosanska.
Mi ovdje samo 1 dan
Jednostavno izrazit zaljenje za nevino stradalim, ako mozemo sta poslati humanitarne tom narodu onda svakako, a dalje niko nas nista ne pita, a cemu da prebacujemo gnjev Jevreja na sebe, onih Jevreja koji su i tekako pomogli BiH i Bosnjacima.
https://www.tacno.net/novosti/prijatelj ... jek-braca/
-
User987
#27440 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ti ne razumiješ politiku. I mi smo usporedjivali opsadu Sarajeva sa opsadom Lenjingrada, a ta usporedba je bila korisna za nas zbog svijeta.skafiskafsnjak wrote: ↑11/10/2023 10:32 Supak Netanjahu usporedjuje ovaj napad Hamasa sa Holokaustom na neki nacin. Kaze ovako nesto nije vidjeo jos od holokausta ..... vidjeo si ti majmune, to vi radite Palestincima.
Ali, u Lenjingradu su zabilježeni i slučajevi kanibalizma, a stradalo je oko milion ljudi što je bila trećina stanovnika.
- dr_Evil
#27441 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
pogledaj HDZ HNK, i onda se okreni pogledaj na Hurdu & Co. 10 stepenica su iznad po svemu. Obrazovanje, ponasanje, elokvencija, sposobnost. HDZ HNK vodi dr. Ludvig Letica, SDA HNK vodi Hurda strazar.palermo wrote: ↑11/10/2023 10:51
O cemu bolan pricas zemo, kakva europska partija, kakva obrazovanosy kadrova, HDZ u ovom trenutku najvise slici KPJ i to onoj najrigidnijoj varijanti kada su Pepo Bandic i ostali licki proleteri vedrili i oblacili pri cemu je osnovni i jedini kriterij bila bespogovorna poslusnost partiji i vodji. De bolan izbrisi ovo i vrati se temi Izraela i Palestine.
To je samo izbor kadrova, ne da ih nema u SDA HNK koji bi bili 1000 puta bolji, ali ih se ne pita, nisu podobni.
A da je totalitarni rezim to svakako, to nisam ni komentarisao.
-
palermo
#27442 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Znas li ti te ljude iz HDZ-a...znas li sta je cijena njihove pozicije.....nego nije tema pa cu prekinuti.....dr_Evil wrote: ↑11/10/2023 10:56pogledaj HDZ HNK, i onda se okreni pogledaj na Hurdu & Co. 10 stepenica su iznad po svemu. Obrazovanje, ponasanje, elokvencija, sposobnost. HDZ HNK vodi dr. Ludvig Letica, SDA HNK vodi Hurda strazar.palermo wrote: ↑11/10/2023 10:51
O cemu bolan pricas zemo, kakva europska partija, kakva obrazovanosy kadrova, HDZ u ovom trenutku najvise slici KPJ i to onoj najrigidnijoj varijanti kada su Pepo Bandic i ostali licki proleteri vedrili i oblacili pri cemu je osnovni i jedini kriterij bila bespogovorna poslusnost partiji i vodji. De bolan izbrisi ovo i vrati se temi Izraela i Palestine.
To je samo izbor kadrova, ne da ih nema u SDA HNK koji bi bili 1000 puta bolji, ali ih se ne pita, nisu podobni.
A da je totalitarni rezim to svakako, to nisam ni komentarisao.
reagovao sam samo zbog narativa koji se ovdje tako cesto javlja o nekakvim haman pametnim, obrazovanim i lukavim latinima....nidje veze..
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#27443 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dobro te je
, nema veze s temom, idi radi nesto, eno šef te zove
. I jedan i drugi
.
- dr_Evil
-
palermo
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#27446 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kako ... /231011039
Pa mi smo ovdje sa 100 % konzezusom konstatovali da je Hamas izraelska tvorevina a oni to sad objavljuju.
Pa mi smo ovdje sa 100 % konzezusom konstatovali da je Hamas izraelska tvorevina a oni to sad objavljuju.
- Copper
#27447 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ja levata idite pricajte o HDZ-u na drugoj temi.
-
Bodkin
#27448 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne ide to tako u medjunarodnim odnosima. Ili si uz saveznike uvijek ili nisiskafiskafsnjak wrote: ↑11/10/2023 10:20Pa na strani sam njihovoj kada smatram da je ok. Smatram da je na Ukrajinu izvrsena agresija i tu sam na strani Zapada. Na Kosovu su Srbi htjeli uraditi genocid i tu se slazem sto su zaustavljeni. E danas su na strani Izraela koji ce genocid izvrsiti..... ne mogu navijati za to.Bodkin wrote: ↑11/10/2023 10:17
Pa budi dosljedan. Sto nisi rekao 95e neka hvala, necemo pomoc jer gledajte sta radite u palestini i sta ste radili u vijetnamu?
A ne navijanje za usa ukrajini ili na kosovu, a protiv na bliskom i srednjem istoku. A da ne kazem da vecina ovdje pojma nema sta je amerika sve radila po juznoj americi. Valjda dole nije bitno jer nisu muslimani ili nisu u evropi ili kontra rusa (sto valjda znaci kontra srba)
-
giannibelif
#27449 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Srbima Izrael MRE obrok ne bi prodao kamo li kakvo naoružanje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27450 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ti si rođen u omanu a ja zamalo na haditi u iraku
vjerojatno si bolje no mi upoznati ko su i što su arapi bez obzira bili muslimani kršćani ili ateisti
mislim da više nas zanima ova tema nego njih tamo