Na ovoj stranici vec odavno nema nekih korisnih vijesti iz RD Mostar.
https://www.bhtelecom.ba/stanje-mreze-i-obavijesti/
daj neki update
Moderator: Benq
daj neki update
Dnjece ti postar ugovor na kucnu adresu da potpise i vratis ostaru potisane primjerke-Chesterfield- wrote: ↑09/10/2023 14:17 Za produženje ugovora, odnosno prelazak na ove nove netFlat pakete da li se mora ići u poslovnicu ili se može preko webshopa sve završiti? Zahtjev je podnesen preko webshopa, koji su naredni koraci?
Ja sam tražio i novi modem kada sam poslao zahtjev.kakaljin wrote: ↑09/10/2023 14:20Dnjece ti postar ugovor na kucnu adresu da potpise i vratis ostaru potisane primjerke-Chesterfield- wrote: ↑09/10/2023 14:17 Za produženje ugovora, odnosno prelazak na ove nove netFlat pakete da li se mora ići u poslovnicu ili se može preko webshopa sve završiti? Zahtjev je podnesen preko webshopa, koji su naredni koraci?

To je druga ekipa za zamjenu opreme-Chesterfield- wrote: ↑09/10/2023 14:25Ja sam tražio i novi modem kada sam poslao zahtjev.
Sada je ovaj,
![]()
Obavezno zamjeniti modem. Postojeći modem degradira ti linijske parametre.da li si u Sarajevu? Da ubrzamo zamjenu-Chesterfield- wrote: ↑09/10/2023 14:25Ja sam tražio i novi modem kada sam poslao zahtjev.
Sada je ovaj,
![]()
U Vogošći kod TAS-a ne možeš video učitat koliko je spor.Forumerrer wrote: ↑09/10/2023 19:05 Jel ima kakvih problema sa BHT 4g? Meni je pravo los u zadnje vrijeme, brzina u stanu jedva predje 2-3 MB. Evo i vani isti slucaj. Novi grad u pitanju.
Koja je preporuka za modem umjesto ovoga?Dr_Help wrote: ↑09/10/2023 16:44Obavezno zamjeniti modem. Postojeći modem degradira ti linijske parametre.da li si u Sarajevu? Da ubrzamo zamjenu-Chesterfield- wrote: ↑09/10/2023 14:25
Ja sam tražio i novi modem kada sam poslao zahtjev.
Sada je ovaj,
![]()
Udji na portal i onda idi gore na uredjaji pa mobiteli i onda lijevo imas pise "odaberi tarifu" i tu odaberi paket koji zelis koristiti 2 godine i onda ti izlista sve uredjaje koje mozes kupiti a ispod uredjaja imas i cijenu rate,pa pogledaj sta ti se svidja pa ako suzis izbor na 2-3 modela,postavi pitanje ovdje za preporuku telefona ili se javi meni u poruku pa ti kazem sta je najbolje od ponudjenog.
U blizini TAS bi trebale biti dvije BS, na Penny-ju i na Bingu.drug_profi wrote: ↑09/10/2023 21:23U Vogošći kod TAS-a ne možeš video učitat koliko je spor.Forumerrer wrote: ↑09/10/2023 19:05 Jel ima kakvih problema sa BHT 4g? Meni je pravo los u zadnje vrijeme, brzina u stanu jedva predje 2-3 MB. Evo i vani isti slucaj. Novi grad u pitanju.
Ovo ti je zvanicno i kod telemacha, druga je stvar ispod stola sto svako sebi ispregovara popust.dječak sa šibicama wrote: ↑10/10/2023 13:27 Kad istekne ugovor, kako se vraca oprema, gdje se nosi ili oni dodju po to? pretpostavljam da moras odnijeti. Gdje tacno?
Ozbiljno razmisljam o povratku na Telemah, jebiga oni zovu znaju da je proslo dvije godine od kako smo se rastali, nude raznorazne pogodnosti kod potpisa novog ugovora.
Od Telekoma dobijes samo odgovor "nema nikakvih pogodnosti za stalne korisnike". Odnosno kazu ti "mozete kupiti neki uredjaj sa popustom".
Tako necete nikoga zadrzati, bojim se.