Izrael je opet pocinio zlocin!
- skrbavi-admin
#24801 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
treba hudnjacima pomoć nosaca aviona protiv krpastih uhljupa iz konclagera koji imaju supersonicne kalasnjikove i ultraprecizne navodece ćakije 
- Haris.ba
#24803 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hoces da kazes da nema Hamasa da bi Palestinci mogli slobodno putovati i uvoziti potrepstine?jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:00Granica je zatvorena od strane Egipta radi Hamasa i Irana. Nema Hamasa - otvaraju se granice.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#24804 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kakav Hamas.jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:00Granica je zatvorena od strane Egipta radi Hamasa i Irana. Nema Hamasa - otvaraju se granice.
Egipat striktno slusa Izrael, i to je to.
Ne treba ti filozofija za to, takav odnos je posljedica posljednnjeg rata.
- skrbavi-admin
#24805 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
šuti ba, čojk je prepametan. kupio pamet u Targetu na akcijiHaris.ba wrote: ↑08/10/2023 20:01Hoces da kazes da nema Hamasa da bi Palestinci mogli slobodno putovati i uvoziti potrepstine?jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:00
Granica je zatvorena od strane Egipta radi Hamasa i Irana. Nema Hamasa - otvaraju se granice.
- Porodice Foht
#24806 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I eto sve bi se rijesilo, prodisala Gaza, Izraelci pozvali na hember Arape iz Egipta, Jordana...
Ne znam koliko ti je godina, rekao bih oko 60, te "procita li se sta", ali nevjerovatna konkluzija za "senior forumasha".
- skrbavi-admin
#24807 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
sad mogu krepat čarapaši se setaju TelAvivom, jedinstvena prilika da vide malo svijeta
- jeza u ledja
#24808 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Bilo bi drasticno manje restrikcija nego sad. Ti postavljas pitanje kao da cudu ne mozes da se nacudis, kao da sam ti rekao nesto toliko nevjerovatno, to dovoljno govori koliko si realan.Haris.ba wrote: ↑08/10/2023 20:01Hoces da kazes da nema Hamasa da bi Palestinci mogli slobodno putovati i uvoziti potrepstine?jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:00
Granica je zatvorena od strane Egipta radi Hamasa i Irana. Nema Hamasa - otvaraju se granice.
Naravno, nije samo pitanje Hamasa ako ce doci neko isti kao oni.
I naravno, da ne govorimo uopsteno o priznjanju Izraela od strane Palestinaca. Sto je opet - njihov izbor.
- jeza u ledja
#24809 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Napisi jednu gramaticki smislenu recenicu.
- skrbavi-admin
#24810 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
je mogu ja da pitam izvor te informacije, tacan statement, datum vrijeme, ko je reko da bi Gaza prodisala bez Hamasa????jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:07 Bilo bi drasticno manje restrikcija nego sad. Ti postavljas pitanje kao da cudu ne mozes da se nacudis, kao da sam ti rekao nesto toliko nevjerovatno, to dovoljno govori koliko si realan.
I naravno, da ne govorimo uopsteno o priznjanju Izraela od strane Palestinaca. Sto je opet - njihov izbor.
eto - najmolitije te molim sto bi reklo moje dijete da kazes garant tacnosti te informacije inace imamo posla sa najobicnijim baustelskim mufljuzom koji neselektivno baljezga i lupa cinjenice
- skrbavi-admin
#24811 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
pusti se tih debilnih argumenata "joj hamo vid mu glave" znas ti dobro sta sam ja reko i sta sam mislio.....
- Haris.ba
#24812 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Naravno da se cudim. Zamisljam Karadzica kako govori Muslimanima ako krene rat da ce nestati, jer ne mogu da se brane.jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:07Bilo bi drasticno manje restrikcija nego sad. Ti postavljas pitanje kao da cudu ne mozes da se nacudis, kao da sam ti rekao nesto toliko nevjerovatno, to dovoljno govori koliko si realan.
I onda te ogradi u Sarajevu i kaze ti polozi oruzje i bice granicni prelaz da dodje pasteta.
-
konami666
#24813 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne mogu da vjerujem da ima ovdje luđaka koji podržavaju hamas. Fuj! Zašto sada ne osudite nevino stradanje civila? Ne treba biti licemjeran.
Nadam se da će Izrael dobiti svu pomoć koja mu je potrebna u borbi protiv terorističke organizacije Hamas. Vidim da su neke članice EU i NATO vec ponudile svoju pomoć. Nadam se da će i BiH osuditi ove napade na civile.
Nadam se da će Izrael dobiti svu pomoć koja mu je potrebna u borbi protiv terorističke organizacije Hamas. Vidim da su neke članice EU i NATO vec ponudile svoju pomoć. Nadam se da će i BiH osuditi ove napade na civile.
- Athlon64
#24814 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pozivamo obje strane na prekid vatre i da sjednu za pregovarački sto.konami666 wrote: ↑08/10/2023 20:13 Ne mogu da vjerujem da ima ovdje luđaka koji podržavaju hamas. Fuj! Zašto sada ne osudite nevino stradanje civila? Ne treba biti licemjeran.
-
DebelinJoe
#24815 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Nakon dolaska AU grupa Bošnjaka iz Bosne doselila je u Palestinu, tu osnovali malu čaršiju i podigli dzamiju. Izrael iz je protjerao i raselio 1948. Dzamija je pretvorena u kafanu i javni WC.
-
boshniak
#24816 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mali teritorij je ogranicavajuci faktor za Izrael. Bez obzira koliko mocnu vojsku imas prema vanjskom svijetu, unutrasnji neprijatelj te mozec srusiti. Pedeset godina Izrael ne želi da se izlijeci od unutrasnje bolesti koja ga nagriza kao karcinom, odnosno pedeset godina koristi pogresne terapije u vidu represije prema palestincima. Da su im dali drzavnost imali bi svako opravdanje za rat u slucaju da palestinci prekrse mir. Ovako izraelci desetljecima u ocima svijeta ispadaju agresori prema palestinskim civilima. Ali i jedni i drugi su vjerski fanatici i sukob takvih ideologija dovodi do nezamislivog krvoprolica.
- jeza u ledja
#24817 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Vrlo duhovito.Porodice Foht wrote: ↑08/10/2023 20:03I eto sve bi se rijesilo, prodisala Gaza, Izraelci pozvali na hember Arape iz Egipta, Jordana...
Ne znam koliko ti je godina, rekao bih oko 60, te "procita li se sta", ali nevjerovatna konkluzija za "senior forumasha".Sta je ovo, ljudi?
Nisam napisao da bi se “sve rijesilo”. Ovdje se mantra o konc logoru i poredi sa Hitlerovim logorima. Govori se da Gaza nema nikakvog izbora. Ima.
Iscudjavanje s kojim se ovdje nastupa na vrlo jednostavne prijedloge govori koliko daleko ste od realnosti.
Jer zaboga - kako ce onda Hamas vrsiti ovakve napade i za koga onda navijati?
- jeza u ledja
#24818 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
To sto pises su totalne nebuloze koje apsolutno nemaju veze sa stanjem na terenu.Haris.ba wrote: ↑08/10/2023 20:13Naravno da se cudim. Zamisljam Karadzica kako govori Muslimanima ako krene rat da ce nestati, jer ne mogu da se brane.jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:07
Bilo bi drasticno manje restrikcija nego sad. Ti postavljas pitanje kao da cudu ne mozes da se nacudis, kao da sam ti rekao nesto toliko nevjerovatno, to dovoljno govori koliko si realan.
I onda te ogradi u Sarajevu i kaze ti polozi oruzje i bice granicni prelaz da dodje pasteta.
Za pocetak otvori kartu regije. Onda se zapitaj zasto je Egipat neprijateljski nastrojen prema Gazi. Onda probaj ponovo dati odgovor.z
- jeza u ledja
#24819 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Veze nemam sta si mislio, pola tvojih postova je tesko uopste razumjeti.skrbavi-admin wrote: ↑08/10/2023 20:12pusti se tih debilnih argumenata "joj hamo vid mu glave" znas ti dobro sta sam ja reko i sta sam mislio.....
- skrbavi-admin
#24820 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
slušaj da ti kaem vako iskreno - posljednje sto bih zelio je da zivim u civilizaciji upravom likova koji imaju sve moguce i nemoguce traume jadove grijehove patnje stradanja kao default zivota.....konami666 wrote: ↑08/10/2023 20:13 Ne mogu da vjerujem da ima ovdje luđaka koji podržavaju hamas. Fuj! Zašto sada ne osudite nevino stradanje civila? Ne treba biti licemjeran.
al da ti kazem jos jednom iskreno - mi tu civilizaciju pod takvim tiranima koji su to vec prosli vec zivimo - zato imamo postojecu drustvenu konstalaciju koja se zove "civilizacija"......
haj sad ukljuci malo tu žičicu među ušicama
- skupljac_zeljeza
- skrbavi-admin
#24822 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
nemoj onda da se potpisujes ovjde sa tako potkapacitiranim mogućnostima.... nema potrebe da se blamiraš- uzivas ljepo i sve redu....jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:18Veze nemam sta si mislio, pola tvojih postova je tesko uopste razumjeti.skrbavi-admin wrote: ↑08/10/2023 20:12
pusti se tih debilnih argumenata "joj hamo vid mu glave" znas ti dobro sta sam ja reko i sta sam mislio.....
- forumskivojnik
#24823 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Juce je izraelski ambasador u Njemackoj izjavio da iza ovog napada stoji Iran i da Iran pokusava da, na sve nacine, osujeti priblizavanje Izraela i Saudijske Arabije koje ove dvije zemlje pokusavaju da ostvare. Cijeli dan se vrtio njegov Interview na TV.
- jeza u ledja
#24824 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Evo jos jedan post zbrda zdola. Jesi siguran da ne pisala iz Svedska?skrbavi-admin wrote: ↑08/10/2023 20:11je mogu ja da pitam izvor te informacije, tacan statement, datum vrijeme, ko je reko da bi Gaza prodisala bez Hamasa????jeza u ledja wrote: ↑08/10/2023 20:07 Bilo bi drasticno manje restrikcija nego sad. Ti postavljas pitanje kao da cudu ne mozes da se nacudis, kao da sam ti rekao nesto toliko nevjerovatno, to dovoljno govori koliko si realan.
eto - najmolitije te molim sto bi reklo moje dijete da kazes garant tacnosti te informacije inace imamo posla sa najobicnijim baustelskim mufljuzom koji neselektivno baljezga i lupa cinjenice![]()
![]()
a za lazi i netacne informacije koliko sam ja vidio ovaj forum kaznjava banom..... pricas o velikim stvarima bez ikakvih dokaza
![]()
-
Tyke
#24825 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ako Izrael ne moze izaci na kraj sa sakom Hamasa i Hezbolaha, a toliko se hvali njihovo naoruzanje i napredak na tom polju uz toliko vojno aposobnih i obicenih, e uceraj im onda. Mada, svi znamo da je to palamudjenje neupucenih, a pomoc SAD i drugih zemalja ne bi bio zbog nemoci Izraela, nego da se gubici svedu na minimum i da se u startu pokaze ko je sa kim. Iako se to zna, ali uvijek to mora ici i oficijalno.