Naslovi sve gori i gori ne bi li ljudi kliknuli

Moderator: anex

Jesi li poslušao kad recituje pjesmu?Porodice Foht wrote: ↑07/10/2023 13:36Pregledao, istina uz mala preskakanja "preko slike", nigdje Bacuska ne rece zaje.bat ce vas NATO! Zna li neko gdje je to?
Evo ovdje počne, 3:32, a poslije i Senad pročita necenzurisano. https://youtu.be/aPrLQ5690QY?si=UtI2GdS ... 3K&t=3m32sPorodice Foht wrote: ↑07/10/2023 14:43 Ma na 3-4 minuti prica o ruzama u Donjecku, nigdje pjesmice ni do desete minute…?![]()
Ajatolah_ wrote: ↑07/10/2023 18:34Evo ovdje počne, 3:32, a poslije i Senad pročita necenzurisano. https://youtu.be/aPrLQ5690QY?si=UtI2GdS ... 3K&t=3m32sPorodice Foht wrote: ↑07/10/2023 14:43 Ma na 3-4 minuti prica o ruzama u Donjecku, nigdje pjesmice ni do desete minute…?![]()
Sandžaklijasumirprimus wrote: ↑07/10/2023 19:37 Fuj, prekrizeni ste trajno.
Nakveca ubleha koja podrzava asada i bog te pito za kog sve radio vazi sa..tscno se i na senadu vidi palestina sda islam iran prije bosne prije svega
![]()
Ne nego su takvi kao ti vecina zato i keste kako jeste realno. Pogledaj druga istomisljenika rotmahama i pricu o al.aksi
Svo su oni kao za promjene a onda ide prej for palestajnNisamsdaali wrote: ↑07/10/2023 19:43Sandžaklijasumirprimus wrote: ↑07/10/2023 19:37 Fuj, prekrizeni ste trajno.
Nakveca ubleha koja podrzava asada i bog te pito za kog sve radio vazi sa..tscno se i na senadu vidi palestina sda islam iran prije bosne prije svega
![]()
Odmah ce ugasit face cim ih je tolika velicina prekrizilasumirprimus wrote: ↑07/10/2023 19:37 Fuj, prekrizeni ste trajno.
![]()
A zna se za Dizdarevića da je rusofil, ali opet sam mu dao šansu. Ali kada reče da USA zaostaje za Rusijom i nekim drugima u mnogim stvarima (nuklearna energija, oružje), odmah sam prebacio kanal. Lik priča kako će se USA maltene raspasti ako krene rat žešćih razmjera na Bliskom Istoku, jer već Ukrajini debelo gubi od Rusije...
Ne znam kome je on interesantan sa istom pricom. Uvijek znas sta ce da sere.kobe_meh wrote: ↑07/10/2023 19:53A zna se za Dizdarevića da je rusofil, ali opet sam mu dao šansu. Ali kada reče da USA zaostaje za Rusijom i nekim drugima u mnogim stvarima (nuklearna energija, oružje), odmah sam prebacio kanal. Lik priča kako će se USA maltene raspasti ako krene rat žešćih razmjera na Bliskom Istoku, jer već Ukrajini debelo gubi od Rusije...
Ludilo lik.....
ekonomija teksasa veca od ekonomije rusije i to jos od prije uk ratakobe_meh wrote: ↑07/10/2023 19:53A zna se za Dizdarevića da je rusofil, ali opet sam mu dao šansu. Ali kada reče da USA zaostaje za Rusijom i nekim drugima u mnogim stvarima (nuklearna energija, oružje), odmah sam prebacio kanal. Lik priča kako će se USA maltene raspasti ako krene rat žešćih razmjera na Bliskom Istoku, jer već Ukrajini debelo gubi od Rusije...
Ludilo lik.....
Ameri jos malo pa skoro duplo vise nafte godisnje izvadise od Rusa. Najveci svjetski proizvodjac nafte je Amerika.nekome wrote: ↑07/10/2023 20:25ekonomija teksasa veca od ekonomije rusije i to jos od prije uk ratakobe_meh wrote: ↑07/10/2023 19:53 A zna se za Dizdarevića da je rusofil, ali opet sam mu dao šansu. Ali kada reče da USA zaostaje za Rusijom i nekim drugima u mnogim stvarima (nuklearna energija, oružje), odmah sam prebacio kanal. Lik priča kako će se USA maltene raspasti ako krene rat žešćih razmjera na Bliskom Istoku, jer već Ukrajini debelo gubi od Rusije...
Ludilo lik.....![]()
A Kalifornija jača od Texasa....nekome wrote: ↑07/10/2023 20:25ekonomija teksasa veca od ekonomije rusije i to jos od prije uk ratakobe_meh wrote: ↑07/10/2023 19:53
A zna se za Dizdarevića da je rusofil, ali opet sam mu dao šansu. Ali kada reče da USA zaostaje za Rusijom i nekim drugima u mnogim stvarima (nuklearna energija, oružje), odmah sam prebacio kanal. Lik priča kako će se USA maltene raspasti ako krene rat žešćih razmjera na Bliskom Istoku, jer već Ukrajini debelo gubi od Rusije...
Ludilo lik.....![]()