Dalje iz toga znaci da smo pricali haman pa isto.
Mislim da je 25vghz model otprilike isto sto u obicni 35vg tu negdje.
Zar neko kupuje kod nas nordijske modele,jedva koji dan minusa da imamo
Moderator: anex
Par postova iznad sam pitao forumasa o kojoj LN varijanti se radi, kad je potvrdio da se radi o ZUBADANU, onda sam dao svoju preporuku.rovac13 wrote: ↑07/10/2023 10:05 Ja sam shvatio da je u pitanju bilo ustedit modelom ln25vg u odnosu na 35vg.
Dalje iz toga znaci da smo pricali haman pa isto.
Mislim da je 25vghz model otprilike isto sto u obicni 35vg tu negdje.
Zar neko kupuje kod nas nordijske modele,jedva koji dan minusa da imamo![]()
Našao sam na internetu uputstvo za sličan model.

Poslacu ti u ponedjeljak uputstvo na nasim jezicima za Breezeless-e-Chesterfield- wrote: ↑07/10/2023 11:20Našao sam na internetu uputstvo za sličan model.
Bilo bi lijepo da ima naš jezik bez obzira na model. Na to se odnosila moja opaska. Valjda ne naplaćuju dodatno ako prilikom uvoza i sklapanja tih ugovora tražite naš jezik.
Ovu sam ja kupio. Za sada dobro radi. Ne znam kakva će biti na -10
Možda sam trebao aeri+
Ona ima i grijač tacne. Mislio sam da i ova ima, ali gotovo je sada.
Aeri+ trenutno ne eKupi 940 KM
A ja sam platio oko 890 KM
![]()

Ne.
Ja koliko znam u kutiji gdje je kompresor se nalazi i inverter motor i to je nerazdvojivo.rovac13 wrote: ↑08/10/2023 12:49Ne.
Garancija na kompresor je samo garancija na kompresor.Valjda znas sta je kompresor.
On se uglavnom ne kvari,ne znam kad sam zadmji put cuo ds se nekom pokvario.
Ono sto se kvari je elektronika,puno puta cuo,i kod mene se pokvarila na lg.
Cijena elektronike sa ugradmjom je kostala oko 1000km.
Kupio novog daikina 35 za 900 km.
Umjesto da skuplje popravim i onako usranu klimu lg.
Nije nikakva frka.
Pozdrav,-Chesterfield- wrote: ↑07/10/2023 11:20Našao sam na internetu uputstvo za sličan model.
Bilo bi lijepo da ima naš jezik bez obzira na model. Na to se odnosila moja opaska. Valjda ne naplaćuju dodatno ako prilikom uvoza i sklapanja tih ugovora tražite naš jezik.
Možda sam trebao aeri+
![]()
Postavi...radiostar wrote: ↑09/10/2023 20:16Pozdrav,-Chesterfield- wrote: ↑07/10/2023 11:20
Našao sam na internetu uputstvo za sličan model.
Možda sam trebao aeri+
[g[/img]
Hoces li uputstvo na nasim jezicima?
Sta da postavim? Posalji mi mail adresu privatnom porukom pa cu ti poslati sutra.
Nije ni to losa ideja, ako stignem, sutra negdje uploadam ili vidim ako se moze postaviti na LUK stranicu pa da je svima dostupno a tebi svakako posaljem na mail.
Imam dvije, 18ka i 12ka, grijem 4 prostorije, jedna manja, jedna srednja, dvije veće .. bez problema prošle sezone na -9 u kući imao 23 ... U potkošulji bio. Nikad se ne gasi ..