Demokratska fronta Željko Komšić

sumirprimus

#60476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 05/10/2023 14:04
sumirprimus wrote: 05/10/2023 13:38

evo js jednog normalnog iz svecke oklen vec, helou naravno da nismo, moras bit u psihodeliji da bi bio u korak sa ostatkom drustva, znas ti kakvih budala oko nas sve ima izmedju ostalog i zahvaljujuci neradu nespsobne vlasti idrzavnog aparata svih boja i stranaka.
Cuj too.. ma nije moguce... ma izmisljas
haha boli tebe ti ko i pointa :lol:
gledajte omladino ovo su sve lozaci iz svedske neslusajte njih lak je njima, ugasi komp i ode na cist zrak... :lol: :oops:
dr_Evil

#60477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 05/10/2023 14:17
gledajte omladino ovo su sve lozaci iz svedske neslusajte njih lak je njima, ugasi komp i ode na cist zrak... :lol: :oops:
Nemoj me sa pointom u istu recenicu molim te nikad vise.

A za ostalo sve.. ma sta mi pricas, jos cist zrak ima negdje, e golemo.
sumirprimus

#60478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 05/10/2023 14:22
sumirprimus wrote: 05/10/2023 14:17
Nemoj me sa pointom u istu recenicu molim te nikad vise.

A za ostalo sve.. ma sta mi pricas, jos cist zrak ima negdje, e golemo.
sta loze i kod vas gore ugalj skoro svaka kuca, imate termoelektrane na ugalj? pale na otvorenom medicinski otpad? gore livade i siblje nemilice?
meeeeh ne vjerujem :D
dr_Evil

#60479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 05/10/2023 14:23

sta loze i kod vas gore ugalj skoro svaka kuca, imate termoelektrane na ugalj? pale na otvorenom medicinski otpad? gore livade i siblje nemilice?
Da ti otpjevam jednu pjesmu mojih susjeda, ti si daleko od njih pa ne znas te:

Gori gora gori borovina, nije meni zao borovine, vec je meni zaooo hladovine. Nesta mala debeloga hladaaa, diii cemo se milovati sadaa.
sumirprimus

#60480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 05/10/2023 14:33
sumirprimus wrote: 05/10/2023 14:23

Da ti otpjevam jednu pjesmu mojih susjeda, ti si daleko od njih pa ne znas te:

Gori gora gori borovina, nije meni zao borovine, vec je meni zaooo hladovine. Nesta mala debeloga hladaaa, diii cemo se milovati sadaa.
rekoh ja u sveckoj oblemi zdrao, isti point :oops: :lol:
Leverage

#60481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Komšić prvo podrži Čengića, a sad ćaska sa Plenkovićem. Kako će reagovati vijeće staraca DF-a na čelu sa Begićem i Mešalićem?
dr_Evil

#60482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 05/10/2023 14:35
Imam ti jos jednu dobrosusjedsku:
Trosim zivot, trosim dane
zoru po zoru, natenane
stare vatre jos u meni gore
nikako da izgore
Ha sta kazes, jel prava?
dr_Evil

#60483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Leverage wrote: 05/10/2023 14:37 Komšić prvo podrži Čengića, a sad ćaska sa Plenkovićem. Kako će reagovati vijeće staraca DF-a na čelu sa Begićem i Mešalićem?
Cengic da je pravi komunista i covjek, pa.. u tom slucaju ne bi sebi dozvolio da ga vide sa onom ublehom od Komsica.

Ali znamo da nije, vjerovatno uskoro mozemo ocekivati kakav klip njega i Zahe, kao nekad Stanivukovica i onog malo wanna be Hrvata.
sumirprimus

#60484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

nema od dzamijasa nikad dobra druga nit crvenog ljevicara. da se ne lazemo. u vezi cengica
ahbab mozda ,al onda pod ruku sa denisom, begicem,zahiragicem i slicnim.
sumirprimus

#60485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 05/10/2023 14:38
sumirprimus wrote: 05/10/2023 14:35
Imam ti jos jednu dobrosusjedsku:
Trosim zivot, trosim dane
zoru po zoru, natenane
stare vatre jos u meni gore
nikako da izgore
Ha sta kazes, jel prava?
i jel realno da tvoj glas vrijedi ko i moj u drzavi u kojoj ja zivim a ti ne., dakle ti mozes da odlucujes na izborima omojoj sudbini, i posle dodjes ovde i pjevas mi borbene. jel realno to druze al realno :lol:
dr_Evil

#60486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 05/10/2023 15:08
i jel realno da tvoj glas vrijedi ko i moj u drzavi u kojoj ja zivim a ti ne., dakle ti mozes da odlucujes na izborima omojoj sudbini, i posle dodjes ovde i pjevas mi borbene. jel realno to druze al realno :lol:
Sasvim je normalna pojava da drzavljani civilizovanih drzava svijeta glasaju za maticne drzave.

Samo ti odlucujes o svojoj sudbini. Buduci da mastrubiras po citav dan po ovom forumu onda si nezaposlen, uhljeb ili i sam vec otisao iz iste. U svakom slucaju si sam odlucio o svojoj sudbini, ja sa njom nemam nista, a niti meni jako mrski forumas point.

Porez sam prema domovini izmirio za svoje poslove unutar iste, 6 mjeseci u godini proveo u istoj, donio i ostavio novac, a niti marke nisam iznio. Dakle imam puno pravo na taj glas. I da, glasao sam na istom mjestu gdje glasam i uvijek, tamo gdje ti ne smijes da poviris, gdje se sahara vijori umjesto ljiljana.

I pored te sahovnice se cuje od dobrosusjedskog pjevaca cije ti stihove danas lijepim "Tiho tiho tece Neretva", a ti sam tekst trazi.
512MB

#60487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Nevjerovatna količina mržnje prema predsjedniku Željku Komšiću, legalno i legitimno izabranog člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda.
dr_Evil

#60488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

512MB wrote: 05/10/2023 15:29 Nevjerovatna količina mržnje prema predsjedniku Željku Komšiću, legalno i legitimno izabranog člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda.
Nije nevjerovatna kolicina mrznje prema legalno i legitimno izabranom clanu Predsjednistva BiH iz reda Hrvatskog naroda, nego je ogromna kolicina mrznje prema onome ko je izdao socijaldemokratiju, podrzatelju naciofasista, podrzatelju onih koji su poslali RBiH na smetljiste historije, podrzatelju onih koji su rasprodali drustvenu imovinu, i na kraju dana podrzatelja onih kojima je stranka vaznija od naroda.

Da je htio da sacuva onaj obraz po kojem se lupao kod Senada postao bi jaci nego je drug Tito bio. Toliki je kapital glasova imao u prva dva mandata, ali preduzeca Senadeee!
512MB

#60489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Koje nebuloze issa mi
Ozimician

#60490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ozimician »

Dobro neko napisa, doslo je dotle da se zalaganje za gradjansku drzavu gdje svi imaju jednako pravo glasa, da biraju i budu birani (dakle po presudama EU suda) ispade "radikalizam i ekstremizam". :-D :-D :-D
dr_Evil

#60491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Ozimician wrote: 05/10/2023 15:49 Dobro neko napisa, doslo je dotle da se zalaganje za gradjansku drzavu gdje svi imaju jednako pravo glasa, da biraju i budu birani (dakle po presudama EU suda) ispade "radikalizam i ekstremizam". :-D :-D :-D
To je izvrtanje cinjenica. Ne gleda se sta hodza prica nego sta hodza radi, otkad je svijeta i vijeka.

Ili da ti ponovim kako ono Komso zaplaka kad su Novalica odveli u haps:
Komšić o hapšenjima: Sve podsjeća na predratnu aferu Agrokomerc
dr_Evil

#60492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

512MB wrote: 05/10/2023 15:47 Koje nebuloze issa mi
Nebuloza je kad Komso zaprijeti da nikad niko nece Peljeski most napravit pa se onda lijepo usuti. Nebuloza je kad kaze da nikad nece sa onima koji su unistili drzavu, i jos podvuce SDA, pa onda izda sve glasace i minira sestorku.

Nebuloza je da brani Baketa za unistenu tuzbu, i to glasnije nego sto je branio zenu kad ju je Dinokio sa posla izbacio jer nikad nije dosla na isti.
Ozimician

#60493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ozimician »

dr_Evil wrote: 05/10/2023 15:52
Ozimician wrote: 05/10/2023 15:49 Dobro neko napisa, doslo je dotle da se zalaganje za gradjansku drzavu gdje svi imaju jednako pravo glasa, da biraju i budu birani (dakle po presudama EU suda) ispade "radikalizam i ekstremizam". :-D :-D :-D
To je izvrtanje cinjenica. Ne gleda se sta hodza prica nego sta hodza radi, otkad je svijeta i vijeka.

Ili da ti ponovim kako ono Komso zaplaka kad su Novalica odveli u haps:
Komšić o hapšenjima: Sve podsjeća na predratnu aferu Agrokomerc
Ja i ... zbog te izjave zasluzuje da mu se nalijepe svi ovi epiteti ?

Mnogo toga podsjeca na predratna vremena (koje ja slabo pamtim, jer sam tek krenuo u skolu bio, ali ratna vremena pamtim bolje), ali isto to je pricao i Becirovic na Vlasicu, ako si gledao snimke.

Ja podrzavam licno obojicu jer su oba legalno i legitimno izabrani clanovi predsjednistva BiH koji nemaju separatisticke tendencije.

EDIT: I da, meni su zapravo uvijek govorili da radim ono sto hodza prica, a ne radim ono sto hodza radi.
Dakle ne da gledam, nego da radim. :-D
512MB

#60494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

dr_Evil wrote: 05/10/2023 15:54
512MB wrote: 05/10/2023 15:47 Koje nebuloze issa mi
Nebuloza je kad Komso zaprijeti da nikad niko nece Peljeski most napravit pa se onda lijepo usuti. Nebuloza je kad kaze da nikad nece sa onima koji su unistili drzavu, i jos podvuce SDA, pa onda izda sve glasace i minira sestorku.

Nebuloza je da brani Baketa za unistenu tuzbu, i to glasnije nego sto je branio zenu kad ju je Dinokio sa posla izbacio jer nikad nije dosla na isti.
Za mene a i za većinu Bosanaca je SDA iako su kriminalci i uhljebi pet ljestvica iznad Dodika i Čovića.

Komšić izdao ljevicu, dok se Nerko žvalji sa Dodikom po raznim vinskim podrumima, a SDP na vlast dovodi Nešića, Čavaru, Sanju, itd, negatpre Genocida, četalje, dilere, narkomane, ljude sa američke crne liste

Kaže Komšić slago u vezi mosta, i ništa pametnije nemate lol
Ozimician

#60495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ozimician »

512MB wrote: 05/10/2023 16:03 Kaže Komšić slago u vezi mosta, i ništa pametnije nemate lol
To je poluistina.

Situaciju je spasio clan predsjednistva Milorad Dodik tada, koji je sazvao Skupstinu RS-a i proglasio Peljeski most "vitalnim nacionalnim interesom srpskog naroda".

Te dvije strane se mogu sloziti uvijek ako se radi o necemu sto ide (makar i potencijalno) na stetu drzave BiH. Tako je bilo oduvijek ko ima pamcenje duze od zlatne ribice i onda neki spinuju kako HDZ radikalna stranka jer postoji ZK. How-yes-no. :-D

I da, Komsic izdao ljevicu, ovamo ultra-ljevicarsko-kvazi-liberalna stranka Nasa glasa za ljude sa crnih lista koji se slikaju sa ratnim zlocincima.

Ne kazem da je Komsic u politickoj trgovini ista bolji od ove druge 2 ljevicarske stranke na sceni, ali nije sigurno ni gori.
512MB

#60496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Ozimician wrote: 05/10/2023 16:06
512MB wrote: 05/10/2023 16:03 Kaže Komšić slago u vezi mosta, i ništa pametnije nemate lol
To je poluistina.

Situaciju je spasio clan predsjednistva Milorad Dodik tada, koji je sazvao Skupstinu RS-a i proglasio Peljeski most "vitalnim nacionalnim interesom srpskog naroda".
Ma znamo što trojka a pogotovo SDP i NS pjeni na Komšića, čista konkurencija. Trojka je definitivno pogazila načela ljevice i prešaltala se na "Bošnjačke" glasove. Više ni ne planiraju roviti u "hrvatskoj" ili "srpskoj" biračkoj bazi. Glavni argument trojke je "Bosna već podjeljena, ha ja štaš"

Bojim se da će završiti kao SBB, još se Fahro ni u ludilu nije ovako javno zalagao za Čovića i Dodika.

Ovi trojkaški budalaši nam faktički javno poručuju da je Bosanski jezik Bošnjački, da je BiH podjeljenja, državna zajednica, itd ludnica :lol:
sajber87

#60497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sajber87 »

Da li covicev steroid i sda priljepak zeljko komsic "ćaska" sa kako on kaze putinovcem plenkovicem zato sto i sam zeljko njeguje putinivski princip vladanja(laz manipulacija nenamjensko trosenje javnih sredstava itd) ili sto misli da je put ka bosanskom javnom novcu upravnim odborima ministarstvima tenderima vodi preko nastavka lizanja sa dlana hdz a kako je navikao sa gazdama iz "stozerne" stranke u bosnjaka prethodnih 10+ godina :mrgreen:
ultima_palabra

#60498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

………
Point.

#60499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

sumirprimus wrote: 05/10/2023 13:37 jok ja, vidim ga i na casici :lol: :P
polako ba smiri se i ne siri lazi po temi,
stas sad? nismo svi te srece da smo u recimo sveckoj pa nas boli spolovilo za posljedice.
Ko je pisao laži da je ŽK uzeo izbore na prevaru i da je BiH državna zajednica ja ili ti?
ultima_palabra

#60500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

512MB wrote: 05/10/2023 16:03
dr_Evil wrote: 05/10/2023 15:54

Za mene a i za većinu Bosanaca je SDA iako su kriminalci i uhljebi pet ljestvica iznad Dodika i Čovića.

Komšić izdao ljevicu, dok se Nerko žvalji sa Dodikom po raznim vinskim podrumima, a SDP na vlast dovodi Nešića, Čavaru, Sanju, itd, negatpre Genocida, četalje, dilere, narkomane, ljude sa američke crne liste

Kaže Komšić slago u vezi mosta, i ništa pametnije nemate lol
A ljevicarski DF se ubi trazeci srpske i hrvatske glasove. Mojne mi supe na viljusku.

Fahro je zavrsio kako je zavrsio zato sto je bio Bakirov kondom, znaci neko drugi se treba bojati njegove sudbine.
Post Reply