Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja Cooper-kama nemam sta zamjeriti. Imao dva seta na bivsem Jeep-u i pravo sam bio zadovoljan. Mnogo zadovoljniji nego sa Continental gumama. Ali kad se uzme u obzir da se radi o Mercu...mogla je biti i premium guma.
polja123 wrote: ↑24/09/2023 23:50
Ljudi ima li ko provjeren Mercedesov servis, želim da radim veliki servis na C klasi om651 motor, naravno uz servis vodena, kais i još dosta toga bi sredio pa mi treba neko provjeren. Hvala unaprijed
B6Redhell wrote: ↑25/09/2023 16:07
Cooper su dobre gume. Jedna nakaza azijska kod mene se kotrlja na cooper gumama. Tihe. Mehke. Zadovoljan. I to made in ameriKa..
cudo nisu made in serbia,
al opet covjece mercedes ocekujes da ces dobiti neko sveto trojstvo pirelli, michelin, continental
Cooper su dobre gume. Jedna nakaza azijska kod mene se kotrlja na cooper gumama. Tihe. Mehke. Zadovoljan. I to made in ameriKa..
al opet covjece mercedes ocekujes da ces dobiti neko sveto trojstvo pirelli, michelin, continental
Pa to nesto govori,..da oni ipak nisu nikakvo "sveto trojstvo" u gumarskom svijetu..
Hvala mercedesu..
Pirelli je LingLong brother.
Od ta tri sto je naveo Pirelli i Continental su kita-premium, nisu toliko dobre koliko su skupe.
Michelin jest skup ali vrijedi para, Goodyear uz njega cini najbolji dvojac.
Mercedes w203 c klase 200 cdi
Odjednom mi procurilo i upalila se lampica Coolant chheck level za antifriz?
Jel se komu događalo, je li skup poravak, je li trebalo mijenjati posudu ili ?
brkox wrote: ↑08/10/2023 13:04
Mercedes w203 c klase 200 cdi
Odjednom mi procurilo i upalila se lampica Coolant chheck level za antifriz?
Jel se komu događalo, je li skup poravak, je li trebalo mijenjati posudu ili ?