Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Može li mali savjet da kad stavljaš ove fotografije a popravljaš ih u onome programu što si ranije spomenuo, da kod crno-bijelih fotografija prvo ručno smanjiš "saturation" pa malkice povećaš "brightness" i nakon toga podesiš "contrast".
I fotografije će izgledati prirodnije i neće biti zaglađene kao ova zadnja.
dragonz wrote: ↑04/10/2023 17:40
Može li mali savjet da kad stavljaš ove fotografije a popravljaš ih u onome programu što si ranije spomenuo, da kod crno-bijelih fotografija prvo ručno smanjiš "saturation" pa malkice povećaš "brightness" i nakon toga podesiš "contrast".
I fotografije će izgledati prirodnije i neće biti zaglađene kao ova zadnja.
Ja sam našla crackovanu verziju da instaliram, ali malo je prezahtjevna za moju trenutnu tehniku... Hajde, traži min i5 procesor, moj je i7, ali laptop mi ima samo 8 Gb RAM-a a ovaj program traži min 12.
gotov sve sto je od izgradnje tu i bilo- svecana i kino sala ( obnovljena 2017.), biblioteka, izlozbei prostor…. Jedino nema vecernjih kurseva na spratu
Zgrada je izgradjena 50-ih, a kino postoji od ‘57.
Danas, na zalost, nema redovne projekcije
Bio jednom, ko djecarac, mama i tata nas vodili na vrlo Bosne, setali malo po parku kod hotela, i hajde kaze da usput pogledamo neki nastavak Supermena.