Šta ovo znači. Da li je ovo Haloo uveo VoLTE? Tek dobio ovaj telefon pa ne znam.
Moderator: Benq

Ili je akcija ili je nova kartica legla?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑03/10/2023 09:41 nisam provjeravao na njihovoj stranici, da li imamu neku akciju, aktivirao sedmičnu tarifu od 7 km u kojoj je 20 giga,a ja dobio 40 giga
nije mi nova karticaSanjarko wrote: ↑03/10/2023 10:32Ili je akcija ili je nova kartica legla?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑03/10/2023 09:41 nisam provjeravao na njihovoj stranici, da li imamu neku akciju, aktivirao sedmičnu tarifu od 7 km u kojoj je 20 giga,a ja dobio 40 giga
Onda je ona meni šta je došla poruka neki dan u vezi akcije. Znači imam na mobitelu sad duplo, duplo.
ne znam šta je u pitanju,ne vidim na njihovoj stranici nista o nekoj akciji,imao 20 giga,aktivirao sedmičnu tarifu od 7 km koja je 20 giga,kad sam je aktivirao vidim imam oko 60 goiga,znači dobio 40
Ma na mobitelu od stare stigla poruka SMS neki dan da ima sad duplo ali ja ignorisao.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑03/10/2023 10:42ne znam šta je u pitanju,ne vidim na njihovoj stranici nista o nekoj akciji,imao 20 giga,aktivirao sedmičnu tarifu od 7 km koja je 20 giga,kad sam je aktivirao vidim imam oko 60 goiga,znači dobio 40
ok,meni po obicaju nista nije stigloSanjarko wrote: ↑03/10/2023 10:44Ma na mobitelu od stare stigla poruka SMS neki dan da ima sad duplo ali ja ignorisao.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑03/10/2023 10:42
ne znam šta je u pitanju,ne vidim na njihovoj stranici nista o nekoj akciji,imao 20 giga,aktivirao sedmičnu tarifu od 7 km koja je 20 giga,kad sam je aktivirao vidim imam oko 60 goiga,znači dobio 40
Nije ni nama. Ono bilo BH Telecom umanjenje kredita.
Svima nešto kako sam upratio ne radi. Svi korisnici se na nešto žale kod svih operatera.Dzontra_Volta wrote: ↑03/10/2023 16:22 Ovima još uvijek ne radi aplikacija. Ne mogu da unesem svoj broj koji sam prenio sa druge mreže.
Izgleda da ću se vratiti nazad sa ovim sekundarnim brojem.
Nema, nema ni na Fejsu. Obično bude, a siguran sam bio da su me o tome obavijestili, a da sam ja možda izbrisao tu poruku.
o kakvom ruteru pišeš?Sanjarko wrote: ↑03/10/2023 22:24Nema, nema ni na Fejsu. Obično bude, a siguran sam bio da su me o tome obavijestili, a da sam ja možda izbrisao tu poruku.
40 GB na ruteru sad za 7 KM. 28-4 tj za 24 KM sad 160 GB. Nije loše.
Ne moram mijenjati karticu u ruteru. Htio Mtel uzeti jer sad više gledam televiziju i sl.
U ruteru MiFi imam njihovu karticu i koristim njihov internet pošto nemam kablovski internet itd.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑03/10/2023 22:28o kakvom ruteru pišeš?Sanjarko wrote: ↑03/10/2023 22:24
Nema, nema ni na Fejsu. Obično bude, a siguran sam bio da su me o tome obavijestili, a da sam ja možda izbrisao tu poruku.
40 GB na ruteru sad za 7 KM. 28-4 tj za 24 KM sad 160 GB. Nije loše.
Ne moram mijenjati karticu u ruteru. Htio Mtel uzeti jer sad više gledam televiziju i sl.
Prvi put aktivaciju kartice i dokup interneta odradim na mobitelu, a onda preko aplikacije od rutera samo nastavio dokupljivati promet.tap3ah75 wrote: ↑03/10/2023 23:20 Je li to sim karticu imaš uštekanu u wifi adapter?
Treba i meni nešto tako da imam na brvnari ... da ima wi fi za kameru i da ima za viber kad se dođe tu.
Kako aktiviraš paket ako je kartica u adapteru?
Ja kontam ako bi koristio haloo karticu da je ubacim u mob ... aktiviram i prijavim se na aplikaciju pa onda karticu ubacim u adapter (ruter) i onda dopunjujem kredit i aktiviram po potrebi paket sa internetom.
Jesam li dobro skontao kako bi trebao
nemam ni ja internet u jednom stanu,dovoljno mi je da uključim hotspot i spojim mobitel i laptop
Da ali ja budem previše na laptopu. A opet bi morao imati i minute. Za poziva.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑04/10/2023 10:26nemam ni ja internet u jednom stanu,dovoljno mi je da uključim hotspot i spojim mobitel i laptop
Nemaju oni poslovnica nigdje kako znam ali možda griješim.