Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sanjarko wrote: ↑15/09/2023 12:27
Jedno pitanje? Da li se sistem kod Samsung smartfona mora ažurirati? Pitam radi toga jer želim staroj neki Samsung smartfon da kupim.
suad-sarajevo wrote: ↑15/09/2023 21:46
Koji bežični punjač preporučujete za s23 ultra?
Imam ja original Samsungov i ne znam zašto sam stekao dojam da ne djeluje dobro za 'zdravlje baterije' telefona. Zna dobro ugrijati telefon i onda to prekidanje pa nastavljanje ciklusa pri punjenju je nešto kao da danas nekoliko puta puni na 100% iako Samsung upozorava da je najbolje puniti do 86%. Čak ima i opcija da se uključi da puni do 86% ili 85% i da prikazuje da je 100%.
Za profesionalne telefondžije jedno pitanjce. Je li između S23 i S23+ jedina razlika veličina mobitela? Imaju ponude ovdje kod mene, nudi se i jedna i druga opcija za povoljnu cijenu samo što je S23+ jeftiniji. Nešto se dvuomim između S23 serije ili ovaj novi Xiaomi 13T što izlazi sad nekad.
Point. wrote: ↑02/10/2023 10:50
Za profesionalne telefondžije jedno pitanjce. Je li između S23 i S23+ jedina razlika veličina mobitela? Imaju ponude ovdje kod mene, nudi se i jedna i druga opcija za povoljnu cijenu samo što je S23+ jeftiniji. Nešto se dvuomim između S23 serije ili ovaj novi Xiaomi 13T što izlazi sad nekad.
Tokom koristenja telefona, ponekad se cuje zvuk pip-pip i nema nikakve notifikacije apsolutno nista.
Trazila sam po netu,desava se pojava tog pip-pip ,i treba iskljuciti "neke" opcije i to mi je iskljuceno ali se pocne ponovo javljati.
Npr.gledam reelove na instagramu,ili neki filmic,odjednom u pozadini piiip piiip
Point. wrote: ↑02/10/2023 10:50
S23+ apsolutno, 13T jadan spram njega
Sve su prilike da će pasti S23+, uspoređivao sam i izgleda kao bolja opcija
Pitanje za ove što redovnije prate tržište i oglase. Da li ste, u zadnje vrijeme, primjetili više oglasa sa samsung telefonima A serije koji su proizvedeni u Indiji? Za jednog porodičnog prijatelja tražim A54 8/256 GB, sa garancijom od 2 god, i vidim da ima dosta Indijaca. Mislio sam da su telefoni proizvedeni tamo i dalje rezervisani za domaće tržište i našao sam samo jedan podatak na netu, iz Augusta ove godine, da se sad jedan dio proizvodnje prodaje i u Italiji, istočnoj Europi i sl.
Prošvercani Xiaomi telefoni za Ind tržište su i dalje nagazna mina za prosječnog korisnika zbog problema sa podrškom za naše 4G band-ove pa kontam je li se sad ta problematika preselila i ovamo. Ako se nude preko službenih distributera trebali bi imati i punu podršku za 4G ovdje.
Uzeh opet samsonju nakon 4-5 god Huawei i Xiaomia
Gdje kupiti brzi punac (45W) i da li mora biti isključivo Samsung jer ovaj od Xiaomia (120 W) ne meRe tj. ne aktivira brzo punjenje ?
xoklix wrote: ↑29/10/2023 02:29
Uzeh opet samsonju nakon 4-5 god Huawei i Xiaomia
Gdje kupiti brzi punac (45W) i da li mora biti isključivo Samsung jer ovaj od Xiaomia (120 W) ne meRe tj. ne aktivira brzo punjenje ?
Ja sam kupio u domodu, i onaj za auto brzi i 45W kućni.