Andrew Tate ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Riddle

#651 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Riddle »

Aaaaaj slike, života mi :lol:
vaučer

#652 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by vaučer »

auspuhc wrote: 30/09/2023 11:19
Nazalost mnogo je muskih pacenika koji ce pristati na bilo kakvu. I ovaj forum je pun takvih.

Evo nek mi samo neko objasni zasto pristati biti sa zenom koja ima dijete od ranije?
Hm.. ne moraš ako ti je to važno.
Pretpostavljam iz ovog komentara da nemaš djecu.
Da imaš znao bi da te to ne definira koliko ti misliš da te definira.

Mislim, samo činjenica da imaš dijete.
Puno više te definira to kakav si roditelj, kako si odgojio dijete.

Također imati dijete od tri godine ili dijete od 23 godine nije isto.

Ali da, netko je prije svršio u njoj - zašto bi zaboga pristao biti s nekim takvim. :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#653 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

@vaučer meni se cini da ti zivis u Kanadi ili grijesim? Eventualno USA, to bi mi bio drugi pik.

Cisto da vidim kako procjenjujem ljude, no hard feeling, ne moras odgovoriti :sax:
auspuhc

#654 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by auspuhc »

Zena treba paziti kome ce dopustiti da svrsava u nju.
Zena treba gledati da odrzi postojecu vezu, narocito brak.
Ako vec mora doci do raskida, treba se posvetiti djetetu i ne dovoditi mu ubrzo svog novog zagondziju u zivot.
billy organ

#655 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by billy organ »

auspuhc wrote: 30/09/2023 11:40

Dzeko je zbog novca i statusa mogao birati kakvu zeli. Ali Dzeko je po prirodi beskicmenjak i beta muskarac sto se vidi i po njegovom ponasanju na terenu. Kao sto mu je Spahic komandovao dok su bili zajedno u repci, tako mu zena komanduje u braku.
Ti pogledo par clipova Andrew Tatea
STATUS: Alfa muzjak
vaučer

#656 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by vaučer »

_BataZiv_0809 wrote: 30/09/2023 11:50 @vaučer meni se cini da ti zivis u Kanadi ili grijesim? Eventualno USA, to bi mi bio drugi pik.

Cisto da vidim kako procjenjujem ljude, no hard feeling, ne moras odgovoriti :sax:
Nisam, mostarac u Irskoj.
Nisi toliko daleko. :thumbup:
vaučer

#657 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by vaučer »

auspuhc wrote: 30/09/2023 11:53 Zena treba paziti kome ce dopustiti da svrsava u nju.
Ako vec mora doci do raskida, treba se posvetiti djetetu i ne dovoditi mu ubrzo svog novog zagondziju u zivot.
To da je dobila dijete ne znači da nije pazila.
Veze su duge i komplicirane, brakovi pogotovo.
To da ima dijete i da sad nema vezu ne znači da je nije održavala.
To da se dogodio raskid ne znači da nije posvećena djetetu.

Tvoja pozicija je 'ima dijete - polovna roba'.
Što samo govori o tvojoj neozbiljnosti i manjku životnog iskustva.
billy organ

#658 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by billy organ »

vaučer wrote: 30/09/2023 12:00
auspuhc wrote: 30/09/2023 11:53 Zena treba paziti kome ce dopustiti da svrsava u nju.
To da je dobila dijete ne znači da nije pazila.
Veze su duge i komplicirane, brakovi pogotovo.
To da ima dijete i da sad nema vezu ne znači da je nije održavala.
To da se dogodio raskid ne znači da nije posvećena djetetu.

Tvoja pozicija je 'ima dijete - polovna roba'.
Što samo govori o tvojoj neozbiljnosti i manjku životnog iskustva.
Bratski mu treba savjetovati da takve stvari ne iznosi u javnost jer vrlo lako ce dobiti etiketu - incel.
auspuhc

#659 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by auspuhc »

Naivno razmisljate.

Opet nisam dobio validan odgovor zasto biti sa zenom koja ima dijete. Pustite pricu o velikoj ljubavi. Veze su prije svega interesni odnosi.

I uvijek treba mislit gornjom glavom, a ne donjom.
billy organ

#660 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by billy organ »

auspuhc wrote: 30/09/2023 12:06 Naivno razmisljate.

Opet nisam dobio validan odgovor zasto biti sa zenom koja ima dijete. Pustite pricu o velikoj ljubavi. Veze su prije svega interesni odnosi.

Tvoj problem je frojdovske prirode. I zove se madona/whore compleks. Znaci ti dijelis zene ili na svetice andjele i princeze koje umjesto izmeta kenjaju zlatne poluge, koje prde najskuplje mirise ili ih dijelis na zle sotonske vjestice koje imaju jednu misiju na zemlji a to je da uniste muski rod, biljka mesozderka koja zaklopi svoja usta nakon sto insekt sleti na to.

U pravu je @vaucer sto ti je rekao. Vidi se da nedostatk neiskustva.

Nema tu nikakve skrivene agende zene protiv muskaraca i obrnuto. I zene isto tako prde smrde seru, kao i mi. I one prave gluposti kao i mi. Niko tu nije savrsen.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#661 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Truba »

Sva sreca kod nas nema puno samohranih da ganjaju slobodne
Takve obicno s razvedenim
vaučer

#662 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by vaučer »

Pa samo nisi dobio odgovor koji tebi odgovara.
O naivnosti, hm, rekao bi da je naivnije razmišljanje koje sve vidi crno bijelo - tvoje.
Evo ti brzinskih par scenarija, možeš ih smisliti milion za različite ljude u različitim fazama života.

On: Ne želi imati dijete s njom (novo dijete).
Ona: Slobodna, dijete je odraslo, odavno van veze.

On: Ima svoju djecu iz prošle veze, ok s njenom djecom iz prošle veze.
Ona: Ima djecu iz prošle veze, ok s njegovom djecom iz prošle veze.

On: Želi imati dijete, makar i usvojeno - obožava njeno dijete iz prošle veze.
Ona: Želi da njeno dijete ima očinsku figuru u životu.

Tri tona sive, a ima ih milion kad tu dodaš sve društvene, osobne i emotivne elemente koji čine vezu između dvoje ljudi.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#663 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PreWiBa »

Dok definišeš vezu kao čist interesni odnos, mislim da nisi dobar sagovornik, ali eto:

Šta ako je toj ženi muž umro?
Šta ako je bio neki nasilnik koji je već nekoliko puta prijetio smrću i njoj i malom/maloj?

Šta ako je to neko s kim mogu da procjenim da ću biti u dobrim odnosima idućih 30-40 godina i ko će me pratiti kroz životne nedaće?

Uz to, to što neko ima dijete ne znači da ih je imala 50
Možeš biti u nekoj vezi od kraja srednje škole, i onda nakon 10 godina ovaj postane idiot ili šta već koji bije svoju djecu i otvoreno ima drugu ženu.
n+1

#664 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by n+1 »

vaučer wrote: 30/09/2023 12:14

Pa samo nisi dobio odgovor koji tebi odgovara.
O naivnosti, hm, rekao bi da je naivnije razmišljanje koje sve vidi crno bijelo - tvoje.
Evo ti brzinskih par scenarija, možeš ih smisliti milion za različite ljude u različitim fazama života.

On: Ne želi imati dijete s njom (novo dijete).
Ona: Slobodna, dijete je odraslo, odavno van veze.

On: Ima svoju djecu iz prošle veze, ok s njenom djecom iz prošle veze.
Ona: Ima djecu iz prošle veze, ok s njegovom djecom iz prošle veze.

On: Želi imati dijete, makar i usvojeno - obožava njeno dijete iz prošle veze.
Ona: Želi da njeno dijete ima očinsku figuru u životu.

Tri tona sive, a ima ih milion kad tu dodaš sve društvene, osobne i emotivne elemente koji čine vezu između dvoje ljudi.
Naravno da postoje scenariji u kojima se ljudi pronalaze, bez obzira kakve su im životne situacije. Naravno da postoje ljudi kojima ne smeta što potencijalni partner ima dijete, bio je 6 puta u braku, ili je imao 80 seksualnih partnera. Kao i oni kojima to smeta.

Ali to sve ne mijenja činjenicu da žena koja ima dijete, ili žena koja je promiskuitetna, jeste polovna roba, smetalo to pojedincu ili ne, doslovce polovna u biološkom smislu, a potom i onom ljubavno-tržišnom, da ga tako nazovem.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#665 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

vaučer wrote: 30/09/2023 11:57
_BataZiv_0809 wrote: 30/09/2023 11:50 @vaučer meni se cini da ti zivis u Kanadi ili grijesim? Eventualno USA, to bi mi bio drugi pik.

Nisam, mostarac u Irskoj.
Nisi toliko daleko. :thumbup:
Samo stranu Atlantika :D

Dobra je Irska, na listi je zemalja gdje bih se mogao zamisliti jer ispunjava osnovni preduslov-engleski jezik,mada mislim da bih se na klimu teze navikao :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#666 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

@n+1 sto veca kilometraza auto gubi na cijeni.

Sto veca kilometraza vozac dobija na cijeni.

:D
vaučer

#667 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by vaučer »

n+1 wrote: 30/09/2023 12:22
Naravno da postoje scenariji u kojima se ljudi pronalaze, bez obzira kakve su im životne situacije. Naravno da postoje ljudi kojima ne smeta što potencijalni partner ima dijete, bio je 6 puta u braku, ili je imao 80 seksualnih partnera. Kao i oni kojima to smeta.

Ali to sve ne mijenja činjenicu da žena koja ima dijete, ili žena koja je promiskuitetna, jeste polovna roba, smetalo to pojedincu ili ne, doslovce polovna u biološkom smislu, a potom i onom ljubavno-tržišnom, da ga tako nazovem.

Eh?
Osim što je to samo tvoje osobno (prilično usko) mišljenje.
Ne postoji ni jedan parametar po kojem je žena ikad 'polovna'.
Osim Helene iz 'Boxing Helena' filma. :D
Jer ne postoji 'kompletna/nova' žena.

Recimo da postoji super plodna, lijepa, mlada djevojka.
Nepoljubljena, nije nikad imala odnose ni rađala djecu.
Jeli to 'kompletna/nova' žena?

Jer iz moje perspektive ona ima puno više minusa nego neka druga djevojka koja je imala veze, spolne odnose kroz koje je upoznala sebe, šta voli a šta ne i koja ulazi u novu vezu s iskustvom. S onom prvom sam osuđen da gubim vrijeme dok ona spozna šta je zanima a šta ne. Možda nismo uopće kompatibilni u krevetu, što neću saznati skoro. Dakle ja prvu djevojku sigurno više posmatram kao 'polovnu' osobu - što zbog manjka iskustva i znajja, svakako i jeste.
n+1

#668 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by n+1 »

vaučer wrote: 30/09/2023 12:34
n+1 wrote: 30/09/2023 12:22

Eh?
Osim što je to samo tvoje osobno (prilično usko) mišljenje.
Ne postoji ni jedan parametar po kojem je žena ikad 'polovna'.
Osim Helene iz 'Boxing Helena' filma. :D
Jer ne postoji 'kompletna/nova' žena.

Recimo da postoji super plodna, lijepa, mlada djevojka.
Nepoljubljena, nije nikad imala odnose ni rađala djecu.
Jeli to 'kompletna/nova' žena?

Jer iz moje perspektive ona ima puno više minusa nego neka druga djevojka koja je imala veze, spolne odnose kroz koje je upoznala sebe, šta voli a šta ne i koja ulazi u novu vezu s iskustvom. S onom prvom sam osuđen da gubim vrijeme dok ona spozna šta je zanima a šta ne. Možda nismo uopće kompatibilni u krevetu, što neću saznati skoro. Dakle ja prvu djevojku sigurno više posmatram kao 'polovnu' osobu - što zbog manjka iskustva i znajja, svakako i jeste.
Opet ne praviš diferencijaciju između vlastitog vrijednosnog stava i biološkog poimanja fenomena. Naravno da ti možeš reći kako preferiraš promiskuitetnu ženu, s kojom ćeš testirati da li vam je kink podudaran u krevetu, te da za tebe takvo šta ima višu vrijednost od njene seksualne selektivnosti, ali ja ti ovdje govorim da postoje hiljade studija na polju ljudske seksualnosti i evolucijske psihologije, provedene u stotinama različitih kultura, koje univerzalno pokazuju da takve žene jesu seksualno manje vrijedne, iz niza bioloških razloga.

Nedavno sam na drugoj temi preporučivao pomenutu literaturu, pa mogu i ovdje proslijediti. A što nas dovodi do toga da ovo i nije (samo) moj lični stav, nego ozbiljan naučni konsenzus apropos ljudske seksualnosti. Nedavno sam slušao intervju sa jednim od pomenutih naučnika, inače profesora sa Harvarda, koji kaže da posljednjih godina dobiva redovno prijave od studenata zato što govori o naučnim studijama koji pokazuju navedeno, te da je morao na koncu otići dekanu i reći: mogu pričati ono što nauka kaže, ili mogu otići sa univerziteta, šta preferiraš?

Što nas dovodi do zaključka da postoji ozbiljna kulturološka fronta koja, baš poput tebe u gornjem odgovoru, zauzima anaučni stav po ovom pitanju, i stvar predstavlja tek kao "mišljenje", dok svoje mišljenje istovremeno pozicionira kao činjenicu. Neće da ide. Imate pravo na vlastiti vrijednosni stav, ali ne i na vlastite činjenice po pitanju ljudske seksualnosti. :thumbup:
n+1

#669 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by n+1 »

_BataZiv_0809 wrote: 30/09/2023 12:31 @n+1 sto veca kilometraza auto gubi na cijeni.

Zanimljivo kako dotičnim dama, kada su mlade i slobodne, skoro pa nikada ne naumpadne da nađu sebi razvedenog samohranog oca i budu majka njegovoj djeci. No, kada se karte okrenu, najednom insistiraju kako žive u svijetu gdje samo nesigurnim muškarcima to nije posve prirodno. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#670 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

n+1 wrote: 30/09/2023 13:01
_BataZiv_0809 wrote: 30/09/2023 12:31 @n+1 sto veca kilometraza auto gubi na cijeni.

Zanimljivo kako dotičnim dama, kada su mlade i slobodne, skoro pa nikada ne naumpadne da nađu sebi razvedenog samohranog oca i budu majka njegovoj djeci. No, kada se karte okrenu, najednom insistiraju kako žive u svijetu gdje samo nesigurnim muškarcima to nije posve prirodno. :D
Bas tako
vaučer

#671 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by vaučer »

n+1 wrote: 30/09/2023 12:56
Opet ne praviš diferencijaciju između vlastitog vrijednosnog stava i biološkog poimanja fenomena. Naravno da ti možeš reći kako preferiraš promiskuitetnu ženu, s kojom ćeš testirati da li vam je kink podudaran u krevetu, te da za tebe takvo šta ima višu vrijednost od njene seksualne selektivnosti, ali ja ti ovdje govorim da postoje hiljade studija na polju ljudske seksualnosti i evolucijske psihologije, provedene u stotinama različitih kultura, koje univerzalno pokazuju da takve žene jesu seksualno manje vrijedne, iz niza bioloških razloga.

Nedavno sam na drugoj temi preporučivao pomenutu literaturu, pa mogu i ovdje proslijediti. A što nas dovodi do toga da ovo i nije (samo) moj lični stav, nego ozbiljan naučni konsenzus apropos ljudske seksualnosti. Nedavno sam slušao intervju sa jednim od pomenutih naučnika, inače profesora sa Harvarda, koji kaže da posljednjih godina dobiva redovno prijave od studenata zato što govori o naučnim studijama koji pokazuju navedeno, te da je morao na koncu otići dekanu i reći: mogu pričati ono što nauka kaže, ili mogu otići sa univerziteta, šta preferiraš?

Što nas dovodi do zaključka da postoji ozbiljna kulturološka fronta koja, baš poput tebe u gornjem odgovoru, zauzima anaučni stav po ovom pitanju, i stvar predstavlja tek kao "mišljenje", dok svoje mišljenje istovremeno pozicionira kao činjenicu. Neće da ide. Imate pravo na vlastiti vrijednosni stav, ali ne i na vlastite činjenice po pitanju ljudske seksualnosti. :thumbup:
Ja nisam ništa predstavio kao 'naučnu činjenicu' jer nisam u fazonu da se razbacujem i prijetim nekim nikad pročitanim naučnim studijama da bi vlastitom mišljenju dao na krediibilnosti. Moja pozicija je uvijek bila i predstavljena je kao moje osobno mišljenje. A ako ga imam ja - imaju ga i neki drugi - dakle priča o neosporivim činjenicama u zoni koja je toliko individualna i fragmentirana je iskreno smiješna.

Dakle za početak mi definiraj 'novu' ženu, da vidimo po kojim parametrima se kasnije ustanovljava polovnost.
Bloo
Globalna šefica

#672 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Bloo »

amazeballs
:meza:
pratim
Bloo
Globalna šefica

#673 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Bloo »

Sreća pa ne postoji sličan kriterij za dlake na glavi kod muškaraca. :D
Mali, ali tehničar!
n+1

#674 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by n+1 »

vaučer wrote: 30/09/2023 13:09
n+1 wrote: 30/09/2023 12:56

Ja nisam ništa predstavio kao 'naučnu činjenicu' jer nisam u fazonu da se razbacujem i prijetim nekim nikad pročitanim naučnim studijama da bi vlastitom mišljenju dao na krediibilnosti. Moja pozicija je uvijek bila i predstavljena je kao moje osobno mišljenje. A ako ga imam ja - imaju ga i neki drugi - dakle priča o neosporivim činjenicama u zoni koja je toliko individualna i fragmentirana je iskreno smiješna.

Dakle za početak mi definiraj 'novu' ženu, da vidimo po kojim parametrima se kasnije ustanovljava polovnost.
Ne, tvoja pozicija je bila predstavljanje mog stava kao tek ličnog i uskog mišljenja. Što implicira da je tvoj stav više od toga, jer u suprotnom ne bi imalo smisla dati takvu kritiku, ako već obojica baratamo tek ličnim mišljenjima. :D

Na polju ljudske seksualnosti postoje stotinama puta replicirane naučne studije. Svakako da nisu neosporive, jer da jesu ne bi ni bile naučne, ali su relevantne dok se ne ospore. :wink:
Student_u_Ostavci

#675 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Student_u_Ostavci »

billy organ wrote: 30/09/2023 11:56
auspuhc wrote: 30/09/2023 11:40

Dzeko je zbog novca i statusa mogao birati kakvu zeli. Ali Dzeko je po prirodi beskicmenjak i beta muskarac sto se vidi i po njegovom ponasanju na terenu. Kao sto mu je Spahic komandovao dok su bili zajedno u repci, tako mu zena komanduje u braku.
Ti pogledo par clipova Andrew Tatea
STATUS: Alfa muzjak
Sigma ipak :zzzz:
Post Reply