Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E pa prije si u svakoj trgovino odjela imao i krojace pa bi oni skratili ili suzili sta treba tj pravili manje korekcije. Tako bi doduse jos uvijek trebalo biti u radnjama koje su specificirane za muska odjela.
Ne moze tebi krojac skratiti siroku nogavicu tako. Mislim moze ali ce biti ko tudje. Zna se zasto se nosi slim fit, zasto regular fit, nije to stvar krojacevih intervencija.
Ma ne mislim siroke krojeve. Razumijem ja na sta ti mislis. Govorim da vecina ne moze uzeti odjelo sa vjesalice a da mu i pantalone i sako odgovaraju 100% po duzini.
Zato se sada fala bogu odvoje mozes kupiti sako i pantole… tj odavno mozes odvojeno kupiti.
Meni se recimo ne dopadaju ovi krojevi gdje ti pantole sezu do gleznjeva
To mi je maaalkice papanski
_BataZiv_0809 wrote: ↑29/09/2023 11:16
Imam ovo drugo samo obicno kopcanje.
Dvoredna su bila u trendu 2015.
Sad ides ovako na rociste
eh vidi se da ide kod brice da mu izvuce lajne na bradi imam istu dužinu brade i nema boga izvuci je ovako sam u svoja četiri zida, kosa okay napravi se laganini sa mat voskom i velikim učvršćivanjem al brada je bas zeznuta za izvuci