Mislim prvi je kritikujem zbog niza gluposti koje isijavaju iz nje, al proaktivnost i obilaske kolega i prezentaciju Sarajeva nikad neću!
Drugo je ovo za Cannes
Pa može se reći da je to Sarajevu jako bitna informacija, to da neki USA gradonačelnik zna za Sarajevo...
Molim Karićkine pulene da nam napišu makar 3 doprinosa s njenih desetina svjetskih putovanja, pa da tim informacijama zatvore usta "Skakaićima"
Sta ce neko, bolan ne bio, tebi pisati doprinose?! Imas ti doprinose u vidu sendvica iz direkcije za odnose s botovima u stranci SDA. Hajd prosetaj.
Ako ne znaš pristojno komunicirati, vrati se u šumuSid the sloth wrote: ↑27/09/2023 22:10Sta ce neko, bolan ne bio, tebi pisati doprinose?! Imas ti doprinose u vidu sendvica iz direkcije za odnose s botovima u stranci SDA. Hajd prosetaj.
S botovima komuniciram kako se komunicira s botovima - samo pleska.HelaS wrote: ↑27/09/2023 22:12Ako ne znaš pristojno komunicirati, vrati se u šumuSid the sloth wrote: ↑27/09/2023 22:10
Sta ce neko, bolan ne bio, tebi pisati doprinose?! Imas ti doprinose u vidu sendvica iz direkcije za odnose s botovima u stranci SDA. Hajd prosetaj.
E budaletino jednaSid the sloth wrote: ↑27/09/2023 22:14S botovima komuniciram kako se komunicira s botovima - samo pleska.
Evo i mene bas zanima, od 40 putovanja koje je imala dajte makar tri doprinosa od kojih narod ima direktno korist?
I ne samo to, uslikala se ispred kasarne Jajce najavila obnovu, kasarna u nikad gorem stanju.dječak sa šibicama wrote: ↑28/09/2023 15:48 Ima pola godine-godinu da se uslikala u nekadasnjem vrticu, od rata ruina zarasla u korov i sikaru, obecala obnovu zapravo ustvrdila da su pare osigurane i obnova pocinje, uradila set fotografija i dala u medije.
Eno ruina i dalje stoji, jos vise zarasla u sikaru i travu, nigdje radnika, nigdje masina, nista. Bitno je samo opaliti reklamu, i predji na sljedecu.
MehmedPasaMoric wrote: ↑29/09/2023 17:23 Ja mislim da 90% ljudi uopste ne razumije koja je uloga i svrha gradonacelnika... To je trivijalna pozicija, za drzavnu politiku bitna otprilike koliko i sektetar ribolovnog drustva
i ništa ne odgovori, očekivano.Dupli_skalp wrote: ↑28/09/2023 13:57 hoće li to dotična ostati dužna nešićevim provokacijama i prijetnjama?

+ Najavila obnovu bob staze..m94n wrote: ↑28/09/2023 15:57I ne samo to, uslikala se ispred kasarne Jajce najavila obnovu, kasarna u nikad gorem stanju.dječak sa šibicama wrote: ↑28/09/2023 15:48 Ima pola godine-godinu da se uslikala u nekadasnjem vrticu, od rata ruina zarasla u korov i sikaru, obecala obnovu zapravo ustvrdila da su pare osigurane i obnova pocinje, uradila set fotografija i dala u medije.
Eno ruina i dalje stoji, jos vise zarasla u sikaru i travu, nigdje radnika, nigdje masina, nista. Bitno je samo opaliti reklamu, i predji na sljedecu.
Najavila obnovu Trebevickog opservatorija, predstavila projekat i objavila na fejsu, i to je to.
Najavila projekat “Oko Sarajeva” na lokaciji Špicaste stijene, naravno sve to pompezno objavila na fejsu, botovi u delirijumu bili i naravno opet ništa nije uradila.
Sve u svemu, previse price a premalo rada!