Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma doslovno na plinskoj peći s dvije strane ima rupa/krug. Na desnoj strani kroz taj krug se vidi vatra kad gori unutra. Eh na tom krugu/rupi bude taj celofan ili šta je već
Ako uspijem uslikati, hoću i postaviću
Rozeta?
Evo nađoh nekakvu sliku na netu. Peć otprilike isto ovako izgleda.
Kad se skine ova prednja maska, iza mreže na ova dva mjesta (označena crvenim krugovima) imaju taj "celofan"
A u onoj radnji kod Benettona u Ferhadiji? Ili samoposluga u ul. Zelenih beretki, preko puta bezistana? Tu se moglo naći raznih stvari kojih inače nema u regularnim radnjama.
A u onoj radnji kod Benettona u Ferhadiji? Ili samoposluga u ul. Zelenih beretki, preko puta bezistana? Tu se moglo naći raznih stvari kojih inače nema u regularnim radnjama.
solletti i kelly's neces nigdje vise naci kod nas jednostavno uvoznik koji je to uvozio je prestao pa smo osudjeni na fucking cacanski i chipsy smece, tacno se vidi nasa propast s tim proizvodima, tako vise nema i helmans majoneze za uzeti, a zato ima milion jedno srbijansko smece od majoneza. Toliko je dobrih stvari izbaceno iz svakodnevnih ponuda iz radnji jer je duopol konzum, bingo nas navukao na 90% iste ponude u radnjama
Je li neko negdje vidio muske pamucne trenerke (donji dio) ravan kroj, dakle ne mrkva i da su bez ranfli? I ako je moguce da ne pise po citavoj nogavici koja je marka u pitanju…
moimoi wrote: ↑28/09/2023 09:24
Je li neko negdje vidio muske pamucne trenerke (donji dio) ravan kroj, dakle ne mrkva i da su bez ranfli? I ako je moguce da ne pise po citavoj nogavici koja je marka u pitanju…
Jedino u FISu ako si u Sarajevu,imaju nema nista na njima samo sitni mali kao logo kod dzepa, ja kupovala ,s tim sa moras u nogavice ubaciti elasticnu gumu,ravan kroj dobre a nisu puno bile cca 20KM ili manje na akciji,ja prezadovoljna.
Jedino u FISu ako si u Sarajevu,imaju nema nista na njima samo sitni mali kao logo kod dzepa, ja kupovala ,s tim sa moras u nogavice ubaciti elasticnu gumu,ravan kroj dobre a nisu puno bile cca 20KM ili manje na akciji,ja prezadovoljna.