Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jest bolje. Svaki dan je bolji dok ne trebam gledat SDA glavonje na vlasti. Nikad vise!
Dobro buraz, pamti sta ti kazem, ako Bog da, a vrijeme ce pokazati, naredne parlamentarne izbor ce SDA, DF, SBiH i jos neke stranke, pomesti ovu trenutnu garnituru na drzavnom i entitetskom nivou. Nikad ne reci nikad
Ne zato sto su bolji nuzno, nego sto trojka ide s loseg na gore.
Pa dzaba vam kad ce vas pomesti hambasade i krstaski visoki predstavnik
Dobro buraz, pamti sta ti kazem, ako Bog da, a vrijeme ce pokazati, naredne parlamentarne izbor ce SDA, DF, SBiH i jos neke stranke, pomesti ovu trenutnu garnituru na drzavnom i entitetskom nivou. Nikad ne reci nikad
Ne zato sto su bolji nuzno, nego sto trojka ide s loseg na gore.
Pa dzaba vam kad ce vas pomesti hambasade i krstaski visoki predstavnik
Tacno. A iza njih nastupaju krstaske horde.
Mada, ruku na srce, ne treba neka pamet da se ovo predvidi.
jebo majku ako je ovdje iko normalan 1 %, boli me ku... i za sda, trojke, petorke i druge pm, ali ako se krade, stimaju poslovi itd zar je vama zaista bitno samo da nije sda
oldtajmer wrote: ↑26/09/2023 15:36
jebo majku ako je ovdje iko normalan 1 %, boli me ku... i za sda, trojke, petorke i druge pm, ali ako se krade, stimaju poslovi itd zar je vama zaista bitno samo da nije sda
oldtajmer wrote: ↑26/09/2023 15:36
Boli te kurac ali citiras SDA twitter bota.
nit znam ko su botovi jednih,drugih,trecih,petih niti me zanima ali naletih na vijest o lopovluku pa zato stavih
ako je laz ili dezinformacija onda se visoko ispricavam
ljubijankic wrote: ↑26/09/2023 14:01
SDA nije probosanska stranka
SDA je (a nije jedina) je kriminalna organizacija koja se predstavlja kao politička partija.
Tacno.
Nazalost nisu jedini. Jos dosta stranaka moglo potpasti pod taj opis. Samo cekaj da se dokopaju vlasti pa ces vidjeti (vec se vidjelo - SDP: afera Reket, nepotizam kod zaposljavanja etc.).
nit znam ko su botovi jednih,drugih,trecih,petih niti me zanima ali naletih na vijest o lopovluku pa zato stavih
ako je laz ili dezinformacija onda se visoko ispricavam