Kosovo
- dr_Evil
#2577 Re: Kosovo
Da je nama jednog Kurtija valjalo bi 
Evo im komplet SDFA i Trojku.
A evo im SDFA, Trojku i Kurtija za pola sata sa Sannom Marin. - Isto vrijedi i da ona vlada!
Evo im komplet SDFA i Trojku.
A evo im SDFA, Trojku i Kurtija za pola sata sa Sannom Marin. - Isto vrijedi i da ona vlada!
- DaysleepeR
#2578 Re: Kosovo
Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
Te smo odnose mi usrali davno sa svojim šurovanjem sa Iranom, i sličnim pelengaćicama širom svijeta dok su hrvati i srbi žestoko lobirali po zapadu.
Te smo odnose mi usrali davno sa svojim šurovanjem sa Iranom, i sličnim pelengaćicama širom svijeta dok su hrvati i srbi žestoko lobirali po zapadu.
- tramvajtrojka
#2579 Re: Kosovo
bukvalno od najjaceg saveznika na Balkanu kojem su ispunjavali sve zelje od jednog dana 2006 smo postali niko i nista, zato su albanci i kosovari pametni i drze se zapada i amerike kao pijan plota. I da nasa tuga bude veca nasi nas debili apsolutno odvlace i ono malo zapadne pomoci da nas ljudi u potpunosti napuste i onda se pitaju kako kosovari i albanci imaju to što imajuDaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
-
sumirprimus
#2580 Re: Kosovo
jel cujete kosovare u raspravama bitno je biti kosovar, ili albanac ili musliman-?
nema rasprave uopste.
nema rasprave uopste.
-
detroit-mercy
#2581 Re: Kosovo
Varas se matori i to dobro se varas, mi smo male mace za njih. Kako to fino rade u USA da se sjebes.
Mi jos idemo na onu bio rat, sta nam rade Nedime i tako to.
Ovi, kad treba uletit za kampanju, tu su.
- tramvajtrojka
#2582 Re: Kosovo
sumirprimus wrote: ↑26/09/2023 14:34 jel cujete kosovare u raspravama bitno je biti kosovar, ili albanac ili musliman-?
nema rasprave uopste.

Pa zato sto je kosovarima najpreca drzava a nasem balijskom mentalitetu da se odbrani guzica agama i begovima
- DaysleepeR
#2583 Re: Kosovo
lobi protiv "hambasada" koji opet predvode ljudi koji znaju samo za pelengaće će nas u grob otjerattramvajtrojka wrote: ↑26/09/2023 14:32bukvalno od najjaceg saveznika na Balkanu kojem su ispunjavali sve zelje od jednog dana 2006 smo postali niko i nista, zato su albanci i kosovari pametni i drze se zapada i amerike kao pijan plota. I da nasa tuga bude veca nasi nas debili apsolutno odvlace i ono malo zapadne pomoci da nas ljudi u potpunosti napuste i onda se pitaju kako kosovari i albanci imaju to što imajuDaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
- dr_Evil
#2584 Re: Kosovo
Vecina nasih vani predje ulicu kad vide drugog naseg ili se pozdrave samo iz pristojnosti. Albanci svi sta ih ima uvijek skupadetroit-mercy wrote: ↑26/09/2023 14:34
Varas se matori i to dobro se varas, mi smo male mace za njih. Kako to fino rade u USA da se sjebes.
-
noviforumas
#2585 Re: Kosovo
Nije OK da ti kao Hrvat koristis rijeci poput balijatramvajtrojka wrote: ↑26/09/2023 14:35sumirprimus wrote: ↑26/09/2023 14:34 jel cujete kosovare u raspravama bitno je biti kosovar, ili albanac ili musliman-?
nema rasprave uopste.
Pa zato sto je kosovarima najpreca drzava a nasem balijskom mentalitetu da se odbrani guzica agama i begovima![]()
![]()
- tramvajtrojka
#2586 Re: Kosovo
Najjace sto se ti pitaju kako kosovari imaju to sto imaju, kako su dobili od amera oklopne transpotere i hummve vozila itd.itd., a ne shvacaju da ti sta dadnu moras pokazati da si im saveznik a mi zadnjih 17 godina sve u kontru radili i ocekujemo nesto vaznija nam bila katarska hurma od posjeta Washingtonu, zato dns kosovar cisti drzavu od terorista a ti gledas sa strepnjomDaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:36lobi protiv "hambasada" koji opet predvode ljudi koji znaju samo za pelengaće će nas u grob otjerattramvajtrojka wrote: ↑26/09/2023 14:32
bukvalno od najjaceg saveznika na Balkanu kojem su ispunjavali sve zelje od jednog dana 2006 smo postali niko i nista, zato su albanci i kosovari pametni i drze se zapada i amerike kao pijan plota. I da nasa tuga bude veca nasi nas debili apsolutno odvlace i ono malo zapadne pomoci da nas ljudi u potpunosti napuste i onda se pitaju kako kosovari i albanci imaju to što imaju
-
detroit-mercy
#2587 Re: Kosovo
Prika moj, Bisera dosla ovdje kod nas u iseljenicku zajednicu, haj reko da vidim dolazi ministrica vanjskih poslova, sta ce biti. Dosla u pratnji brace, braca pricaju o nekoj pobjediDaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
Za to vrijeme, lokalni Albanac biznismen, vodi senatora po Kosovu i Albaniji kao gosta
Jebi ga, nekom hurme a nekom drzava
-
detroit-mercy
#2588 Re: Kosovo
Albanci su politicki narod, mi jos lutamo izmedju religijske skupine, pripadnosti umetu i politickog naroda. O izgradnji nacije, da ne pricamo, tu smo jos milenijum dalekodr_Evil wrote: ↑26/09/2023 14:36Vecina nasih vani predje ulicu kad vide drugog naseg ili se pozdrave samo iz pristojnosti. Albanci svi sta ih ima uvijek skupadetroit-mercy wrote: ↑26/09/2023 14:34
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#2589 Re: Kosovo
Sve znas, a ne znas da se manastir tj crkva popisala po tereroristima, navel da nemaju nista s njima i da izjavljuju saucesce za policajca. Znaci totlani sjeb da ih se cvrka odrekne u samo koji sat nakon pocetka sranja.Osmi Socrates wrote: ↑26/09/2023 13:38 Ne znam baš da li su ovi iz manastira uključeni u ovo. Prve objave govore da su naoružana lica upala u manastir. Onako, kako se čita, kao da su bili nesigurni šta se dešava.
Sa druge strane, čuje se na jednom snimku i glas jednog od terorista "Ovdje ćemo biti najsigurniji". Zvuči kao da upad u manastir nije bio dio unaprijed pripremljenog plana, i da im je to bio jedini izlaz.
- Grean
#2590 Re: Kosovo
tramvajtrojka wrote: ↑26/09/2023 14:32bukvalno od najjaceg saveznika na Balkanu kojem su ispunjavali sve zelje od jednog dana 2006 smo postali niko i nista, zato su albanci i kosovari pametni i drze se zapada i amerike kao pijan plota. I da nasa tuga bude veca nasi nas debili apsolutno odvlace i ono malo zapadne pomoci da nas ljudi u potpunosti napuste i onda se pitaju kako kosovari i albanci imaju to što imajuDaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
Jao kakve nam vi suplje prosipate ko' da smo svi ovdje od juce ili kao da smo prespavali devedesete.DaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
Ne da mi se nabrajati ali pomenucu neke, niti je bilo Irana 92' kad nam rekose ne potpisujte Kutiljerov mirovni a onda nas godinama pustise niz vodu sa onim embargom kad smo 93' skoro dosli pred nestanak, niti su se Albanci drzali Amerikanaca 2000-te kad ih nije bilo nigdje jer nije imao ko da se drzi, niti je Makedonija imala te jake veze sa USA ali im ovi zaustavise albansku pobunu u 7 dana bez ikakvih mirovnih ugovora, entiteta, konstitutivnih naroda.
I da, ta je ista Hrvatska sa obrazom bila suzdrzana kad je USA gurala sankcije Iranu dok je supak Bakir i BiH glasala za sankcije istim onim koji su nam pomagali sa oruzjem u ratu. Ali eto oni lobiraju i poslusni su a mi ne.
Dakle navaljali ste metar besmislica, onih klasicnih kad je lakse vjerovati da si ti nesto skrivio pa te ne jebu nego to da si im jednostavno manje bitan a nekima i mrzak.
Last edited by Grean on 26/09/2023 14:49, edited 2 times in total.
- dr_Evil
#2591 Re: Kosovo
Ma to je pod normalno. Naravno da su imali sa njima mnogo toga, ali je cilj vazniji od pijuna. Sta bi bilo da su imali, da li bi taj manastari opstao?
Naravno Srbijanci bi ih slavili kao mucenike, nesto kao sto skutori slave one sta ih je Tile pobio na Listici.
-
sumirprimus
#2592 Re: Kosovo
After yesterday's event in the north of Kosovo, where a Kosovar policeman was killed by Serbian terrorist groups, in Time Square, New York , messages of thanks have been published for the Kosovo Police.
" Dying for your country is like being born again -Afrim Bunjaku ", " Thank you to our heroes, the Kosovo Police ", these are some of the messages displayed in Times Square.

tu je razlika kosovara i nas htjeli mi to priznat ili ne... kod nas bisera ode po hurme, ili kako kazu salko predje granicu sa pistoljem i laznom osa iskaznicom i ond kaze da je sve laz.
Last edited by sumirprimus on 26/09/2023 14:49, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#2593 Re: Kosovo
Pa uradila su to da prvenstveno sebe operu, nisu budale da kazu jesmo uz njih smo pa kosovska policija bi vjedva docekala to da im manastire uleti u koje im sada kfor brani ulazak, imali bi carte blanche za tolaserShow wrote: ↑26/09/2023 14:44Sve znas, a ne znas da se manastir tj crkva popisala po tereroristima, navel da nemaju nista s njima i da izjavljuju saucesce za policajca. Znaci totlani sjeb da ih se cvrka odrekne u samo koji sat nakon pocetka sranja.Osmi Socrates wrote: ↑26/09/2023 13:38 Ne znam baš da li su ovi iz manastira uključeni u ovo. Prve objave govore da su naoružana lica upala u manastir. Onako, kako se čita, kao da su bili nesigurni šta se dešava.
Sa druge strane, čuje se na jednom snimku i glas jednog od terorista "Ovdje ćemo biti najsigurniji". Zvuči kao da upad u manastir nije bio dio unaprijed pripremljenog plana, i da im je to bio jedini izlaz.
- dr_Evil
#2594 Re: Kosovo
Grean wrote: ↑26/09/2023 14:47tramvajtrojka wrote: ↑26/09/2023 14:32
bukvalno od najjaceg saveznika na Balkanu kojem su ispunjavali sve zelje od jednog dana 2006 smo postali niko i nista, zato su albanci i kosovari pametni i drze se zapada i amerike kao pijan plota. I da nasa tuga bude veca nasi nas debili apsolutno odvlace i ono malo zapadne pomoci da nas ljudi u potpunosti napuste i onda se pitaju kako kosovari i albanci imaju to što imajuJao kakve nam vi suplje prosipate ko' da smo svi ovdje od juce ili kao da smo prespavali devedesete.DaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
Ne da mi se nabrajati ali pomenucu neke, niti je bilo Irana 92' kad nam rekose ne potpisujte Kutiljerov mirovni a onda nas godinama pustise niz vodu sa onim embargom kad smo 93' skoro dosli pred nestanak, niti su se Albanci drzali Amerikanaca 2000-te kad ih nije bilo nigdje jer nije imao ko da se drzi, niti je Makedonija imala te jake veze sa USA ali im ovi zaustavise albansku pobunu u 7 dana bez ikakvih mirovnih ugovora, entiteta, konstitutivnih naroda.
I da, ta je ista Hrvatska sa obrazom bila suzdrzana kad je USA gurala sankcije Iranu dok je supak Bakir i BiH glasao za sankcije istim onim koji su nam pomagali sa oruzjem u ratu. Ali eto oni lobiraju i poslusni su a mi ne.
Dakle navaljali ste metar besmislica, onih klasicnih kad je lakse vjerovati da si ti nesto skrivio pa te ne jebu nego to da si im jednostavno manje bitan a nekima i mrzak.
E tako te volim, sad zvuci kao pravi Srbin! Alal vera!
Ceo svet protiv nas, ili sto jucer Novak rece:
"Srbija mnogo propatila"
Đoković: Kako je moguće da se velike države udruže i bombarduju jednu malu sa bespomoćnim ljudima?
-
detroit-mercy
#2595 Re: Kosovo
Mrze nas sto smo muslimaniGrean wrote: ↑26/09/2023 14:47tramvajtrojka wrote: ↑26/09/2023 14:32
bukvalno od najjaceg saveznika na Balkanu kojem su ispunjavali sve zelje od jednog dana 2006 smo postali niko i nista, zato su albanci i kosovari pametni i drze se zapada i amerike kao pijan plota. I da nasa tuga bude veca nasi nas debili apsolutno odvlace i ono malo zapadne pomoci da nas ljudi u potpunosti napuste i onda se pitaju kako kosovari i albanci imaju to što imajuJao kakve nam vi suplje prosipate ko' da smo svi ovdje od juce ili kao da smo prespavali devedesete.DaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
I da, ta je ista Hrvatska sa obrazom bila suzdrzana kad je USA gurala sankcije Iranu dok je supak Bakir i BiH glasala za sankcije istim onim koji su nam pomagali sa oruzjem u ratu. Ali eto oni lobiraju i poslusni su a mi ne.
- DaysleepeR
#2596 Re: Kosovo
Ti o ratu mi o poraću, a svejedno si detektovao svu glupost naše politike.Grean wrote: ↑26/09/2023 14:47tramvajtrojka wrote: ↑26/09/2023 14:32
I da, ta je ista Hrvatska sa obrazom bila suzdrzana kad je USA gurala sankcije Iranu dok je supak Bakir i BiH glasao za sankcije istim onim koji su nam pomagali sa oruzjem u ratu. Ali eto oni lobiraju i poslusni su a mi ne.
Rat je završen, trebalo je graditi mostove a ne ko kloc gledati ko ti nije pomogao (iako je kroz zračne udare USA potrošila ubjedljivo najviše u našu koristi, da ne pričam program opremi i obuči, itd.itd.itd. šta je USAID izgradio i obnovio, jebo te Iran) nego praviti državi za budućnost.
Rezultat te priče gdje bio ovaj i onaj kad je trebalo je kao da smo mi USA a USA mi.
Mi smo zadnja fukara, nemamo mi luksuz da odbijamo pomoć najveće sile, niti da se ofiramo kao sa Biserom.
-
sumirprimus
#2597 Re: Kosovo
kad vidim da nas sviejt brani iran, nema dalje.
- DaysleepeR
#2598 Re: Kosovo
Sve si rekao.detroit-mercy wrote: ↑26/09/2023 14:41Prika moj, Bisera dosla ovdje kod nas u iseljenicku zajednicu, haj reko da vidim dolazi ministrica vanjskih poslova, sta ce biti. Dosla u pratnji brace, braca pricaju o nekoj pobjediDaysleepeR wrote: ↑26/09/2023 14:30 Kurti svoju snagu crpi iz odnosa sa zapadom.
Te smo odnose mi usrali davno sa svojim šurovanjem sa Iranom, i sličnim pelengaćicama širom svijeta dok su hrvati i srbi žestoko lobirali po zapadu., ja konto da je pakistanska delegacija dosla, ili cija vec. Sve se vrtilo fakat oko religije.Ja sam ocekivao lokalnog kongresmena ili bar senatora da bude tu da se obrati potencijalnoj birackoj bazi. Jok, bila braca. Da nisam bio licno, rekao bih ma lazu.
Za to vrijeme, lokalni Albanac biznismen, vodi senatora po Kosovu i Albaniji kao gosta.
Jebi ga, nekom hurme a nekom drzava.
-
detroit-mercy
#2599 Re: Kosovo
Al zato redovno prekucamo Zvezde Grandasumirprimus wrote: ↑26/09/2023 14:48After yesterday's event in the north of Kosovo, where a Kosovar policeman was killed by Serbian terrorist groups, in Time Square, New York , messages of thanks have been published for the Kosovo Police." Dying for your country is like being born again -Afrim Bunjaku ", " Thank you to our heroes, the Kosovo Police ", these are some of the messages displayed in Times Square.
tu je razlika kosovara i nas htjeli mi to priznat ili ne... kod nas bisera ode po hurme, ili kako kazu salko predje granicu sa pistoljem i laznom osa iskaznicom i ond kaze da je sve laz.
- SmokingMan
#2600 Re: Kosovo
Dan žalosti sutra, je li ovo neki sarkazam!