"tata", vise kao obezglavljena muha.sajber87 wrote: ↑25/09/2023 13:42Ti ocigledno nisi svjestan da je nato vojska ovdje da komanduje tata iz vasingtona dok sda df botovi kmece o nekakvom madjarskom komandantu koji ce amerima reci ne neee ja sam orbanov necu vas slusatiW0rM wrote: ↑25/09/2023 13:17
Amerika, prijatelj? Sto nemaju bazu kod nas kao na Kosovu? Sto ne pokazu malo silu pred krsiteljima Daytona? Btw. oni su na korak od komunizma ili autokratije, imaju samo partiju viska.
US of A samo radi za se i za svoje interese, nema tu prijateljstva. Mi njima dodjemo ovdje kao nuzda, ne potreba. Cast iskrenim americkim prijateljima i kongresmenima, a takvih je zaista - malo..
Eno nasekirali se sto ne mogu u ameriku.Ako zatreba tu je i sila, ali pritisak koji se koristi u ovom trenutku koji se ne vidi u javnosti ali dobro ga osjete oni kojima je namjenjen za sada je dovoljan, pitaj sdaovce snsdovce hdzovce na crnoj listi sta misle o tome ali sa ugasenim kamerama
Tu se interes poklapa, ali kake fajde kad sit gladnom ne vjeruje, niti mu pomoc pruza.Dobro jutro da usa radi za svoje interese a za cije da radi, mi moramo biti svjesni da nam se interesi poklapaju jer interes bosne i bosnjaka je clanstvo u eu nato
Toliko smo u srcu da ih zaboli briga za to srce, eto koliko smo bitni. Vazda se dicimo da smo srce evrope, geografski vise smo u butu ne go u srcu. Gledali '92-'95 kako kancer to srce nagriza pa nisu nista radili dok srce nije razvilo dovoljno jak imuni sistem koji je opet, antibioticima zaustavljen.i razvijanje istinskog demokratskog drustva koje nikad nismo osjetili zbog kleptonacionalisticke politike bhs kvazi elita. Onaj ko nas vuce na istok sa rusima kinezima iranom itd dok smo u srcu evrope je najvece zlo za nas.
Mojne mi ba tih supljih, idi prosipaj djeci po igralistu kako si ti s 23 bio laf. Mani se foruma, nije ovo za te.