BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1076 Re: BiH - Crna hronika

Post by Bobi »

zigson wrote: 05/09/2023 19:35 Chloe i bloo :lol:
:mrgreen: traže da im Bobi isplati honorare za rad na forumu :lol: . Ma one su ti sušta suprotnost ove dvi, nisam ih ja džaba birao :D.
zigson

#1077 Re: BiH - Crna hronika

Post by zigson »

Bobi wrote: 05/09/2023 19:48
:mrgreen: traže da im Bobi isplati honorare za rad na forumu :lol: . Ma one su ti sušta suprotnost ove dvi, nisam ih ja džaba birao :D.
Fali 3 marke na plati vidis da pokazuju... ti si ovdje nesto skrivio.

Edit: nisam na chloe mislio nego na mooncu pardon :lol: :lol:
auspuhc

#1078 Re: BiH - Crna hronika

Post by auspuhc »

Bobi wrote: 05/09/2023 19:48
Mislite da nije vjeshalica? Meni ona najzajebanije djeluje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1080 Re: BiH - Crna hronika

Post by Truba »

mlad
žena ne radi
4 djece
voza novog bmw
radi u policiji i ima 1018 po listi na web stranici
hadzici

kako?

eto kako
DonieBrasco

#1081 Re: BiH - Crna hronika

Post by DonieBrasco »

Ja sam u šoku sta sve prenosi instagram profil "crnahronikabih" da se to zaista desava kod nas.
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#1082 Re: BiH - Crna hronika

Post by laserShow »

normalno je da se desava. Problem je sto se zaboravlja i ne trazi odgovornost.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1083 Re: BiH - Crna hronika

Post by Velkoski »

sinuhe

#1084 Re: BiH - Crna hronika

Post by sinuhe »

Ova godina bi mogla biti rekordna. Prati li neko to?
TheRedhead

#1085 Re: BiH - Crna hronika

Post by TheRedhead »

Nazalost psihologija sugestije radi, tako sada koliko se puno pise kako lik ubije zenu cim ga malo nesto ne slusa sve ostale psihopate dobiju ideju. Problem je samo sto nema dovoljno strogog kaznjavanja da se neko od njih predomisli, nego svi oni se izvuku i onda sljedeci shvati sto ne bih ubio curu koja se usudila da mi kaze ne, kad cu se izvuci.
laserShow

#1086 Re: BiH - Crna hronika

Post by laserShow »

Velkoski wrote: 24/09/2023 23:14 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230924121

murder suicide il' šta?
svinjska glava ovog ubice i njegof fb profil pokazuju da je bio psiholoska bonba. I sad ce me neko popljuvati kad kazem sta zene rade s takvima?

Dobro, ne znamo detalje, ali samo pogledati njegov profil, i bozemesacuvaj i u izgledu ima nesto, je dovoljno da se covjek distancira. A sve vjera, ovo ono, baznija, armija, krci palcevi napravi 4 djece sirocadima.
Sanjarko

#1087 Re: BiH - Crna hronika

Post by Sanjarko »

Kratkih fitilja masovno danas narod, sve nesto nadrndano i sl. Za muskarce me ovo i ne cudi da se mnogi ovako ponasaju. Nije ovo jedini slucaj od juce. Juce je i u Ljubuskom bio napad na zenu od strane nekog fudbalera ako sam dobro zapamtio.
oldtajmer

#1088 Re: BiH - Crna hronika

Post by oldtajmer »

previse fakat ovoga zenu pa sebe, svako malo se desi, bas neko ludilo zavladalo u pm :-?
Sanjarko

#1089 Re: BiH - Crna hronika

Post by Sanjarko »

oldtajmer wrote: 25/09/2023 10:24 previse fakat ovoga zenu pa sebe, svako malo se desi, bas neko ludilo zavladalo u pm :-?
Bas tako, ko ludilo neko da je zavladalo, ja psihicki sam bolestan pa ne radim nista nasilno i sl, neurekao i pitam se sta se desava ovo s narodom itd.
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#1090 Re: BiH - Crna hronika

Post by W0rM »

Sanjarko wrote: 25/09/2023 10:23 Kratkih fitilja masovno danas narod, sve nesto nadrndano i sl. Za muskarce me ovo i ne cudi da se mnogi ovako ponasaju. Nije ovo jedini slucaj od juce. Juce je i u Ljubuskom bio napad na zenu od strane nekog fudbalera ako sam dobro zapamtio.
Takva nam kultura, situacija samo kod nas takva. Ja jedva cekam da dodjem u Bosnu i Sarajevo, cim dodjemu SA, momentalno stres, nervoza, srklet. Tako je kako je.
oldtajmer

#1091 Re: BiH - Crna hronika

Post by oldtajmer »

mali_balon

#1092 Re: BiH - Crna hronika

Post by mali_balon »

Treba ga svaki dan udarat po mudima
laserShow

#1093 Re: BiH - Crna hronika

Post by laserShow »

mali_balon wrote: 25/09/2023 11:59 Treba ga svaki dan udarat po mudima
a ko ce ga udarati, ti, ja, neko iz komsiluka? Hoce kurac, okrenut ce glavu i nastaviti dalje.
mali_balon

#1094 Re: BiH - Crna hronika

Post by mali_balon »

laserShow wrote: 25/09/2023 11:59
mali_balon wrote: 25/09/2023 11:59 Treba ga svaki dan udarat po mudima
a ko ce ga udarati, ti, ja, neko iz komsiluka? Hoce kurac, okrenut ce glavu i nastaviti dalje.
Na zalost.....okretali glavu niko nije htio svjedociti protiv njega ....
Pokusavam da shvatim koji gmaz moras biti sa se izivljavas na zeni.....nekako mogu shvatit udarac u afektu ono ispizdi zivce i haj samar, ne da opravdavam, ali tuci maltretirati....
Truba

#1095 Re: BiH - Crna hronika

Post by Truba »

tuga na kraju su sve prepuštene same sebi mada
kod mladjih zena cudi me da nema braće i očeva da malo popricaju pri prvoj naznaci fizičkog nasilja s hairlijom
Shiba

#1096 Re: BiH - Crna hronika

Post by Shiba »

Truba wrote: 25/09/2023 12:27 tuga na kraju su sve prepuštene same sebi mada
kod mladjih zena cudi me da nema braće i očeva da malo popricaju pri prvoj naznaci fizičkog nasilja s hairlijom
A što bi se očevi i braća miješali, druže? Pitam kao brat i (mladi) otac. Svaka sebi bira hairliju, ti nemaš nikako uticaja na to. Možeš tokom odrastanja naučiti dijete da se kloni degenerika generalno, mada ni tu nema pravila. Ako hoće da bude sa degenerikom, ti to ne možeš spriječiti, pa što bi onda zavodio red? Pa sve i da popričaš sa hairlijom, šta očekuješ kao rezultat? Neće biti belaja zato što ste popričali? Treba ti silom nekoga da ubijediš i natjeraš da ne bude nasilan? Nema od toga ništa.

Evo lični primjer. Moja sestra se udala za debila. Nije nikog pitala za mišljenje a jasno je bilo da je debil od momenta kad smo se upoznali. Njen izbor. Dobar je bio s početka, ali ja sam znao da će taj njegov "debiluk" zasjati u punom sjaju prije ili kasnije. Jednostavno se to vidi na čovjeku. Kad je prvi put došlo do hvatanja za vratove, obezbijedili smo joj da se ima gdje skloniti. Šta smo trebali, da idemo i sjedimo između njih dvoje?

Prošla je skoro decenija od tog razlala. Mislio sam da je nešto naučila iz toga, ali danas se zabavlja sa drugim debilom koji neodoljivo podsjeća na prvog debila. Voli žena debile, j3biga. Tog prvog sam htio da okačim na banderu, pa me stari ubijedio da je to ćorav pos'o. Mudar čovjek. Sad mi je drago što nisam.
auspuhc

#1097 Re: BiH - Crna hronika

Post by auspuhc »

Shiba wrote: 25/09/2023 12:53
A što bi se očevi i braća miješali, druže? Pitam kao brat i (mladi) otac. Svaka sebi bira hairliju, ti nemaš nikako uticaja na to. Možeš tokom odrastanja naučiti dijete da se kloni degenerika generalno, mada ni tu nema pravila. Ako hoće da bude sa degenerikom, ti to ne možeš spriječiti, pa što bi onda zavodio red? Pa sve i da popričaš sa hairlijom, šta očekuješ kao rezultat? Neće biti belaja zato što ste popričali? Treba ti silom nekoga da ubijediš i natjeraš da ne bude nasilan? Nema od toga ništa.

Evo lični primjer. Moja sestra se udala za debila. Nije nikog pitala za mišljenje a jasno je bilo da je debil od momenta kad smo se upoznali. Njen izbor. Dobar je bio s početka, ali ja sam znao da će taj njegov "debiluk" zasjati u punom sjaju prije ili kasnije. Jednostavno se to vidi na čovjeku. Kad je prvi put došlo do hvatanja za vratove, obezbijedili smo joj da se ima gdje skloniti. Šta smo trebali, da idemo i sjedimo između njih dvoje?

Prošla je skoro decenija od tog razlala. Mislio sam da je nešto naučila iz toga, ali danas se zabavlja sa drugim debilom koji neodoljivo podsjeća na prvog debila. Voli žena debile, j3biga. Tog prvog sam htio da okačim na banderu, pa me stari ubijedio da je to ćorav pos'o. Mudar čovjek. Sad mi je drago što nisam.
U skole uvest predmet vezan za biranje partnera. To se mora od malih nogu uciti.
Truba

#1098 Re: BiH - Crna hronika

Post by Truba »

Shiba wrote: 25/09/2023 12:53

jaro dragi kako ti se da ovoliko napisati

nekako drago oko srca ako nekom zvizneš preventivnu iza uha vas 3 a on sam :D

nije pošteno da neko dobije maru a druga strana izađe bez mare iz te bračne zajednice
Optimus09

#1099 Re: BiH - Crna hronika

Post by Optimus09 »

Barem sad zena se moze vratiti roditeljima dok prije nije tako bilo.
Na prvi znak agresivnosti,spakovati stvari i bjezati.
Staromodne price,ja cu njega promijeniti,okaciti macku o rep.
Shiba

#1100 Re: BiH - Crna hronika

Post by Shiba »

Truba wrote: 25/09/2023 13:06
jaro dragi kako ti se da ovoliko napisati

nekako drago oko srca ako nekom zvizneš preventivnu iza uha vas 3 a on sam :D

nije pošteno da neko dobije maru a druga strana izađe bez mare iz te bračne zajednice
Ma došlo mi, ne znam ni ja šta mi bi. :lol:

Nego sve to stoji, ja sam svojevremeno bio vrlo zagrijan za "vaspitne mjere", da sa čovjekom podijelimo mudrost koju je njegov otac propustio da podijeli. Htio sam to da uradim i to s merakom. Međutim, što reče stari, slava mu, nema svrhe da ti tu zavodiš red. I ja kažem, "Pa dobro, evo ne moram ja, Ima ljudi koji lome noge za 50 KM, drugu vjerovatno dobiješ s popustom nekim." :lol: A on kaže, "Ma džaba ti je, opet će doći na isto."

Uglavnom, od prevaspitavanja nema ništa. Nekad sam mislio drugačije, ali danas u to čvrsto vjerujem. Bez obzira na to koliko je zadovoljavajuća (eto tu se slažemo), preventiva je gubljenje vremena. Ako ide - ide. Ako ne ide - pakuj se i ćao drugari. Ako imaš oca i/ili brata, imaš se uvijek gdje vratiti.
Post Reply