Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bodkin wrote: ↑24/09/2023 22:36
149 dana
Sda vladala 9000 dana al ono naslo da pita sta je vlada uradila za 149 dana
Koliko je od toga hdZ/uZp?
Njih ne razdvajaj zajedno su j.bali drzavu sve godine sto su bili koalicija sto drzava sto fed sto sbk hnk zdk. Nadam se da si zadovoljan, e sad ti meni odgovori koliko su df sbih bili u koaliciji sa sda i hdz om
Njih ne razdvajaj zajedno su j.bali drzavu sve godine sto su bili koalicija sto drzava sto fed sto sbk hnk zdk. Nadam se da si zadovoljan, e sad ti meni odgovori koliko su df sbih bili u koaliciji sa sda i hdz om
Pa procitaj sta je napisano iznad nisi glup, poenta je da su zajedno sa hdZ/uZp, aonisu ti koji donose iskustvo tako da neJma izgovora.
Pa procitaj sta je napisano iznad nisi glup, poenta je da su zajedno sa hdZ/uZp, aonisu ti koji donose iskustvo tako da neJma izgovora.
Pitam te za df koliko je godina bio sa sda i hdz om u vlasti, jednostavno je pitanje
Pitam te za df koliko je godina bio sa sda i hdz om u vlasti, jednostavno je pitanje
Koliko god da je bio nije ima nikakvu relativnu politicku moc kao sto sad Trojka ima to je valjad jasno.
Jedna od jacih provala od strane SDF dijasporsko patriotske brigade, cuj bili u vlasti a nisu imali političku moc, bas me zanima zasto su ulazili onda u vlast zbog umjetničkog dojma jel
Kad nisu imali politicku vlast zasto je onda df kad je bio na vlasti isporucio elektroenergetski sektor SDA de mi to objasni tako ti svedske krune
nije to osnovna kanalizacija samo, kazu da je problem gore na tranzitu, moguce i od raznorazne gradnje gdje treba i gdje ne treba
jesi li ti iz sg?
Jeste off, ali da nije to scenarij ko u Buca Potoku? Skopcale se visocije komsije na odvode, i sada belaj?
ne znam iskreno sta je tacno problem, nije moja ulica hvala Bogu, mada ljudi pricaju da ima neke veze sa nekom gradnjom, prikljuccima, ugl problem nije od jucer
najjace je sto je u toj ulici rezidencija norveskog ambasadora, i on se javio sa molbom da se ovo rijesi nekako
Koliko god da je bio nije ima nikakvu relativnu politicku moc kao sto sad Trojka ima to je valjad jasno.
Znaci hdz i sda su bez df a imali dovoljno ruku pa ovi nisu imali politicku moc ili su se df ruke slozile sa hdz ovim i sdaovim da bi cinili vecinu . kakav je osjecaj kad svjesno kazes nesto za sta si sam siguran da nije istina
Jedna od jacih provala od strane SDF dijasporsko patriotske brigade, cuj bili u vlasti a nisu imali političku moc, bas me zanima zasto su ulazili onda u vlast zbog umjetničkog dojma jel
Kad nisu imali politicku vlast zasto je onda df kad je bio na vlasti isporucio elektroenergetski sektor SDA de mi to objasni tako ti svedske krune
Cuj isporucio isporucio elektroenergetski sta je to njihovo vlasnistvo bilo? Kakav pajser.
Znaci hdz i sda su bez df a imali dovoljno ruku pa ovi nisu imali politicku moc ili su se df ruke slozile sa hdz ovim i sdaovim da bi cinili vecinu . kakav je osjecaj kad svjesno kazes nesto za sta si sam siguran da nije istina
Jos kad uzmemo u obzir da je SNSD blokiarao drzavni nivo a hdZ/uZp federalni a postadose pozeljni partneri Trojke.
Cuj isporucio isporucio elektroenergetski sta je to njihovo vlasnistvo bilo? Kakav pajser.
Pa ja lagano sega sala posalica kad se izbaci na svjetlo dana to sto si lupio onda nikom nista, nije ni cudo da ti iz dijaspore nemaš pojma o tome kako je df dao elektroprivredu SDA
DF iz svoje kvote dao SDA direktora EP.
O aferi respiratori/Asim Zeljko preposteni veli da je to udar na SDA
Svi su bili prisiljeni sa hdz pa cak i oni koji na sobu pustise suzu emotivno izgovarajuci "bili smo i biti cemo partneri" samo su ovi iz trojki sami izabrali hdz a mogli su neke druge opcije, kao npr nikako ne uci u vlast i onda bi sdfa bili prisiljeni opet
Pa ja lagano sega sala posalica kad se izbaci na svjetlo dana to sto si lupio onda nikom nista, nije ni cudo da ti iz dijaspore nemaš pojma o tome kako je df dao elektroprivredu SDA
Pa nastavi sa postiranjem avdinih ubleha
Robbi nisam znao da si toliko ogranicen, tko je glasOvao za Andeliju?
Pa nastavi sa postiranjem avdinih ubleha
Robbi nisam znao da si toliko ogranicen, tko je glasOvao za Andeliju?
Oni to nisu htjeli ali ih hdz svojim glasovima prisilio da uzjasu elektroprivredu
DF iz svoje kvote dao SDA direktora EP.
O aferi respiratori/Asim Zeljko preposteni veli da je to udar na SDA
Pa kad se pojis sa avdinog izvora ne cude ove bedastoce od patriota iz svedske
kakav je avdo lesinar u pitanju to govori situacija od jucer javite se ako ste zivi jok rahmetlija ce ga nazvat na viber koji mozak
izvrsni direktor wrote: ↑25/09/2023 11:39
Svi su bili prisiljeni sa hdz pa cak i oni koji na sobu pustise suzu emotivno izgovarajuci "bili smo i biti cemo partneri" samo su ovi iz trojki sami izabrali hdz a mogli su neke druge opcije, kao npr nikako ne uci u vlast i onda bi sdfa bili prisiljeni opet
Trojkini i pored svega sto su se nagledali iz hladovine i rekli bezbroj puta ne sa likovima s americke crne liste, sa onim sto slave ratne zlovine/zlocince, nacionalistima, likovima koji su pravomocno presudjeni itd. Haj ba ko da je bitno znaju oni kakvi su im glasaci, vole da se prschu.