Kada bi ukinuli Pink ja bih dozivitno za njih glasao, doduse, mnogo je vise onih koji prate Zadrugu, tako da bi im to bio autogol.
BHTelecom
Moderator: Benq
- irac300
#16876 Re: BHTelecom
-
isx
#16877 Re: BHTelecom
Hoće li aktivirati VoLTE na mail supporta, ovi u lokalnoj poslovnici su teški po bilo kakvom upitu te vrste.
-
markopd
- dend
#16879 Re: BHTelecom
- irac300
-
Rogie
#16881 Re: BHTelecom
Na Arrisu pola tipki od daljinskog ne radi (strelica lijevo ne radi, strelica desno radi, back tipka ne radi, brojevi rade itd.), pokusavao gasenjem, iskljucivanjem iz struje (sto je prije uspjevalo ako se kad pojavi) i nista. Nije do baterija, ubacivao sam nove.
Je li mu dosao kraj i vrijeme da trazim zamjenu?
-
cicagorio
#16882 Re: BHTelecom
Generalno hoće, ali zna biti komplikacija. NPR potpisao ugovor na 2 godine prije nekih godinu dana i evo šta su mi odgovorili:
Generalno cirkus. Ako imam ugovor koji je aktivan i koji sam skoro potpisao, zašto trebam otići lično da ažuriraju moje podatke da mi se aktivira neku uslugu koja se apsolutno ništa dodatno ne plaća.Hvala Vam na upitu i interesovanu za korištenje VOLTE usluge
Po prijemu Vašeg maila izvršila sam provjeru i ustanovila da u sistemu nisu unešeni podaci Vaše lične karte.
Nažalost, bez poklapanja svih podataka nismo u mogućnosti vršiti bilo kakve radnje na Vašoj usluzi putem Kontakt centra (mail i poziv).
Ljubazno Vas molim da se obratite na prodajno mjesto, kako bi se uradilo ažuriranje Vaših ličnih podataka.
Kolege na prodajnom mjestu Vam mogu odmah evidentirati zahtjev i aktivirati uslugu.
-
kakaljin
#16883 Re: BHTelecom
Ocisti daljniski, zna cesto do toga da budeRogie wrote: ↑24/09/2023 18:29 Na Arrisu pola tipki od daljinskog ne radi (strelica lijevo ne radi, strelica desno radi, back tipka ne radi, brojevi rade itd.), pokusavao gasenjem, iskljucivanjem iz struje (sto je prije uspjevalo ako se kad pojavi) i nista. Nije do baterija, ubacivao sam nove.
-
Rogie
#16884 Re: BHTelecom
Ma iskreno nemam sta ocistit, cisto ko suza kad se TV koristi par sati sedmicno..
Lijeva strana daljinskog (i to iskljucivo prva kolona tipki) ne radi, izuzev brojeva i +/- za pojacavanje/smanjivanje. Ostale tipke sve rade.
- Radar71
#16885 Re: BHTelecom
Jesi možda mijenjao licnu kartu ?cicagorio wrote: ↑24/09/2023 18:33Generalno hoće, ali zna biti komplikacija. NPR potpisao ugovor na 2 godine prije nekih godinu dana i evo šta su mi odgovorili:Generalno cirkus. Ako imam ugovor koji je aktivan i koji sam skoro potpisao, zašto trebam otići lično da ažuriraju moje podatke da mi se aktivira neku uslugu koja se apsolutno ništa dodatno ne plaća.Hvala Vam na upitu i interesovanu za korištenje VOLTE usluge
Po prijemu Vašeg maila izvršila sam provjeru i ustanovila da u sistemu nisu unešeni podaci Vaše lične karte.
Nažalost, bez poklapanja svih podataka nismo u mogućnosti vršiti bilo kakve radnje na Vašoj usluzi putem Kontakt centra (mail i poziv).
Ljubazno Vas molim da se obratite na prodajno mjesto, kako bi se uradilo ažuriranje Vaših ličnih podataka.
Kolege na prodajnom mjestu Vam mogu odmah evidentirati zahtjev i aktivirati uslugu.
-
sencobih
#16886 Re: BHTelecom
-
cicagorio
#16887 Re: BHTelecom
-
nermin_t
#16888 Re: BHTelecom
Na MojaWebTV nikako ne mogu naci opciju da se trenutna emisija vrati unazad, vec samo one zavrsene.
Nije valjda da nemaju tu opciju?

Nije valjda da nemaju tu opciju?
-
zippoo87
#16890 Re: BHTelecom
U BHTu opet akcije za Moju tv SAMO za nove korisnike.
Ne znam da li je rjesenje odjaviti paket pa ponovo prijaviti.
Jebli im novi korisnici sve...nadam se da ce nova uprava sta poraditi i na ovome i da ne bude vise razdvajanja,kao sto ni prije nije bilo.
Od februara cekam neku akciju za novi ugovor i jos nisam docekao.
Jebli im novi korisnici sve...nadam se da ce nova uprava sta poraditi i na ovome i da ne bude vise razdvajanja,kao sto ni prije nije bilo.
- dječak sa šibicama
#16891 Re: BHTelecom
Bila je akcija za stare korisnike, kao potpises na 24 mjeseca i dobijes prvih 12 mjeseci veci paket po cijeni jeftinijeg.zippoo87 wrote: ↑24/09/2023 21:24 U BHTu opet akcije za Moju tv SAMO za nove korisnike.
Ali kratko je trajala, trenutno nemaju nikakvu, meni istice za mjesec ipo ugovor. Ako u medjuvremenu ne bude nikakvih benefita za nas stare korisnike, odoh ja na Telemah opet, cim istekne ugovor.
Totalno su neozbiljni, podrska korisnicima ne postoji, drzi me samo fiber kvalitet interneta. Sve drugo je ocajno. Gle samo Moja webtv, slika bukvalno kasni 3 ili 4 mminute, najbolje vidim kad traje utakmica. Na tekstualnom prenosu pao gol, na streamu tek za tri minute. Katastrofa od firme.
- fusion_ba
-
zippoo87
#16893 Re: BHTelecom
Akcija nemaju evo godinu dana da valja.dječak sa šibicama wrote: ↑24/09/2023 21:59Bila je akcija za stare korisnike, kao potpises na 24 mjeseca i dobijes prvih 12 mjeseci veci paket po cijeni jeftinijeg.zippoo87 wrote: ↑24/09/2023 21:24 U BHTu opet akcije za Moju tv SAMO za nove korisnike.
Ali kratko je trajala, trenutno nemaju nikakvu, meni istice za mjesec ipo ugovor. Ako u medjuvremenu ne bude nikakvih benefita za nas stare korisnike, odoh ja na Telemah opet, cim istekne ugovor.
Totalno su neozbiljni, podrska korisnicima ne postoji, drzi me samo fiber kvalitet interneta. Sve drugo je ocajno. Gle samo Moja webtv, slika bukvalno kasni 3 ili 4 mminute, najbolje vidim kad traje utakmica. Na tekstualnom prenosu pao gol, na streamu tek za tri minute. Katastrofa od firme.
Moja web tv je bas ono ocajna...najgora app na balkanu sto se tice OTT aplikacija tice.
Optika im je vrhunska,ja za dvije ipo godine nisam imao nijedan prekid interneta,stabilno samo tako.
Nego sam se bas bio ponadao za ovu zadnju akciju,nazovem na 1444 i veli teta,to je samo za nove korisnike ...pa jbte ismijavali su TM za to a sada oni isti ili gori od njih.
Doduse,sto se kokosarenja,primitivizma i pijacarskog nacina poslovanja tice,tu je TM bez konkurencije i koliko god ovi iz BHTa bili losi,ne mogu nisko pasti kao TM.
Jos jedna jako glupa karakteristika kod BHTa je da se ugovor ne moze produziti dok ne istekne stari...pa ako ti je ostao 1 dan starog ugovora a akcija istice za 1 dan,ti neces moci uganjati tu akciju,jer si bio pod ugovorom.
- dječak sa šibicama
#16894 Re: BHTelecom
Bio sam na Telemahu godinama, njihov odnos sa korisnicima je pet svjetlosnih godina ispred Telekoma. Ovi nemaju nikakav korisnicki servis, mozes samo nazvati 1444 i javi ti se neki Eldin iz Bihaca, sta on meni moze reci o produzenju ugovora osim onoga sto procita na BHT stranici, to i ja mogu procitati.
Ne postoji niko kome se mozes obratiti, nasao sam broj telefona na reklami koju su ubacili u sanducic, javio se lik pojma on nema o akcijama, samo zna reci da je prethodna akcija istekla i to je to. Imam osjecaj da je samo gledao da me skine sa one stvari.
Kazem, samo me Fiber i Arenasport drze, internet na optici je odlican, nijedan prekid nisam imao u dvije godine.
Nisam znao da ne mogu produziti ugovor dok ovaj ne istekne, znaci samo se nadati da ce u novembru biti neka akcija i za nas vjerne korisnike. I tu ih Telemah sije debelo, prvo Telemah ima sluzbu za korisnike, drugo nude ti sve i svasta, kod produzenja ugovora ja sam dobijao raznorazne povlastice. Znaju nagraditi starog korisnika. Moze se dogovoriti, na stranu ona politika oko arene i citave afere sa ugovorima. To je bilo kokosarenje.
Ne postoji niko kome se mozes obratiti, nasao sam broj telefona na reklami koju su ubacili u sanducic, javio se lik pojma on nema o akcijama, samo zna reci da je prethodna akcija istekla i to je to. Imam osjecaj da je samo gledao da me skine sa one stvari.
Kazem, samo me Fiber i Arenasport drze, internet na optici je odlican, nijedan prekid nisam imao u dvije godine.
Nisam znao da ne mogu produziti ugovor dok ovaj ne istekne, znaci samo se nadati da ce u novembru biti neka akcija i za nas vjerne korisnike. I tu ih Telemah sije debelo, prvo Telemah ima sluzbu za korisnike, drugo nude ti sve i svasta, kod produzenja ugovora ja sam dobijao raznorazne povlastice. Znaju nagraditi starog korisnika. Moze se dogovoriti, na stranu ona politika oko arene i citave afere sa ugovorima. To je bilo kokosarenje.
-
kakaljin
#16895 Re: BHTelecom
Na zalost se ugledali na konkurenciju koja je razdvajajala nove i stare korisnike, a sve dozvoljavao RAK, tako da i ovi vidjeli prolazi pa sto ne bi i mi mogli extra profitirati.zippoo87 wrote: ↑24/09/2023 21:24 U BHTu opet akcije za Moju tv SAMO za nove korisnike.
Dok svi oprateri imaju siguran broj svojih korinika nikada cijena nece padati, tj kada svaki oprater bude dostupan svugdje i da korisnik ima izbor vise operatera na svojoj adresi ovako ce stalno biti. Jedni se sire, drugi se ne sire.
-
kakaljin
#16896 Re: BHTelecom
Uvijek je bilo da se trenutna emisjia moze vratiti, samo se ode na epg i vidi se da je trenutna emisjia zelena i pritisne pokreni snimak i ide trenutna emisija od pocetka.
- fusion_ba
- ala7
#16898 Re: BHTelecom
Ovo boldirano sam više puta iskusio i pisao na ovoj temi. Odnos prema korisniku je odron. Za rješenje mojih problema (kada oni zabrljaju, svaki slučaj su oni zabrljali) morao sam tražiti neke ljude iznad "hijerarhijski" .. Tek kada sam "šefa" dobio na privatni telefon tada me saslušao i uputio urgenciju da se riješi problem.. ovako podrška 1444 veze nema šta raditi, plaćeni da čitaju sa bhtelecom.ba..dječak sa šibicama wrote: ↑24/09/2023 23:16 Bio sam na Telemahu godinama, njihov odnos sa korisnicima je pet svjetlosnih godina ispred Telekoma. Ovi nemaju nikakav korisnicki servis, mozes samo nazvati 1444 i javi ti se neki Eldin iz Bihaca, sta on meni moze reci o produzenju ugovora osim onoga sto procita na BHT stranici, to i ja mogu procitati.
to je rezultat uhljebljenja i prebacivanja loptica.. banalan primjer,koliko se njih vrati na posao poslije džume? (da budemo realni plaćamo njihovo radno vrijeme kao sve državne firme)
-
ljubijankic
#16899 Re: BHTelecom
Fascinantno je koliko su glupi radnici u bhtelecomu, stvarno se covjek mora zapitati da li je realno da ih je onoliko na jednom mjestu, mogli su to bar malo bolje rasporeditiala7 wrote: ↑25/09/2023 09:54Ovo boldirano sam više puta iskusio i pisao na ovoj temi. Odnos prema korisniku je odron. Za rješenje mojih problema (kada oni zabrljaju, svaki slučaj su oni zabrljali) morao sam tražiti neke ljude iznad "hijerarhijski" .. Tek kada sam "šefa" dobio na privatni telefon tada me saslušao i uputio urgenciju da se riješi problem.. ovako podrška 1444 veze nema šta raditi, plaćeni da čitaju sa bhtelecom.ba..dječak sa šibicama wrote: ↑24/09/2023 23:16 Bio sam na Telemahu godinama, njihov odnos sa korisnicima je pet svjetlosnih godina ispred Telekoma. Ovi nemaju nikakav korisnicki servis, mozes samo nazvati 1444 i javi ti se neki Eldin iz Bihaca, sta on meni moze reci o produzenju ugovora osim onoga sto procita na BHT stranici, to i ja mogu procitati.
to je rezultat uhljebljenja i prebacivanja loptica.. banalan primjer,koliko se njih vrati na posao poslije džume? (da budemo realni plaćamo njihovo radno vrijeme kao sve državne firme)
- Laertes
#16900 Re: BHTelecom
Ja od srijede nemam Moju TV. Četiri puta zvao 1444. Čak mi je operaterka dala dva broja u Tz direkciji. Jedan broj se ne koristi, na drugi se niko ne javlja. Još uvijek čekam...ala7 wrote: ↑25/09/2023 09:54Ovo boldirano sam više puta iskusio i pisao na ovoj temi. Odnos prema korisniku je odron. Za rješenje mojih problema (kada oni zabrljaju, svaki slučaj su oni zabrljali) morao sam tražiti neke ljude iznad "hijerarhijski" .. Tek kada sam "šefa" dobio na privatni telefon tada me saslušao i uputio urgenciju da se riješi problem.. ovako podrška 1444 veze nema šta raditi, plaćeni da čitaju sa bhtelecom.ba..dječak sa šibicama wrote: ↑24/09/2023 23:16 Bio sam na Telemahu godinama, njihov odnos sa korisnicima je pet svjetlosnih godina ispred Telekoma. Ovi nemaju nikakav korisnicki servis, mozes samo nazvati 1444 i javi ti se neki Eldin iz Bihaca, sta on meni moze reci o produzenju ugovora osim onoga sto procita na BHT stranici, to i ja mogu procitati.