Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da, vidio sam sinoć tvoj post na temi o fire sticku.
Odlična vijest. Šteta što i na obični 4k nisu ubacili 16GB.
Na ovom linku imaju detaljne usporedbe stickova: https://liliputing.com/amazon-launches- ... ck-4k-max/
Uglavnom, 60$ će koštati Max druge generacije. Valja čekati popuste.
irac300 wrote: ↑21/09/2023 09:12
Na ovom linku imaju detaljne usporedbe stickova: https://liliputing.com/amazon-launches- ... ck-4k-max/
Čim bude popusta probaćemo ga aBd @irac300
Po specifikacijama sa linka nema nekih većih pomaka u performansama, osim 16 GB rama koje dobija samo Max verzija ove 2. generacije. Piše da Max verzija sticka iz 2021 koju sad imamo ima 2 GB rama a meni Kodi pokazuje 1.6 čini mi se. Ni na ovu verziju nisu mogli dodati malo više rama, stipse. Digli su wifi na 6E, ali to usštinski ništa ne mijenja.
200 mhz jači procesor i 100 mhz jači grafički čip ne djeluju da je vrijedno prelaska sa prethodne generacije Max sticka na ovu, ali treba vidjeti kako to u praksi izgleda.
Uglavnom, Bezos nastavlja da muze kupce poboljšanjima na kašicicu, uz poruku svaki mhz je za uhar
irac300 wrote: ↑21/09/2023 09:12
Čim bude popusta probaćemo ga aBd @irac300
Po specifikacijama sa linka nema nekih većih pomaka u performansama, osim 16 GB rama koje dobija samo Max verzija ove 2. generacije. Piše da Max verzija sticka iz 2021 koju sad imamo ima 2 GB rama a meni Kodi pokazuje 1.6 čini mi se. Ni na ovu verziju nisu mogli dodati malo više rama, stipse. Digli su wifi na 6E, ali to usštinski ništa ne mijenja.
200 mhz jači procesor i 100 mhz jači grafički čip ne djeluju da je vrijedno prelaska sa prethodne generacije Max sticka na ovu, ali treba vidjeti kako to u praksi izgleda.
Uglavnom, Bezos nastavlja da muze kupce poboljšanjima na kašicicu, uz poruku svaki mhz je za uhar
Slazem se. Isplativo je nekome ko zeli tek kupiti stick ili ko ima neku malo stariju generaciju sticka, pa zeli preci na osjetnije bolje. Mi sa 4k i Max nemamo neku veliku potrebu, osim ako se ima love na bacanje.
Lp. Koristim Smart IPV aplikaciju za Android TV i već duže vremena skidam liste sa drugog foruma. Pošto sve manje ima kvalitetnih besplatnih listi na forumu molim preporuku za nekog provjerenog IPTV provajdera da nije bezobrazno skup
Vidjeh kod lika na telefonu ima bruku nekih telegram grupa gdje stalno ubacuju liste, cak i domacih grupa gdje domace liste ubacuju koje su prilicno stabilne i pouzdane, pa ako ima neko link ili nacin da se kako pridruzimo tim grupama ne bi bilo lose.
brazzo19 wrote: ↑22/09/2023 23:56
Vidjeh kod lika na telefonu ima bruku nekih telegram grupa gdje stalno ubacuju liste, cak i domacih grupa gdje domace liste ubacuju koje su prilicno stabilne i pouzdane, pa ako ima neko link ili nacin da se kako pridruzimo tim grupama ne bi bilo lose.
Mnoge nemaju mogucnost da se podijeli invite link nazalost, evo jedne koja ima
S obzirom da ti se sviđa onaj Aguia Vavoo addon možeš ga i na telefon nabaciti preko kodija
Hvala, instaliram Kodi i ovaj add-on.
Puno ti je lakse instalirati neki player i ubaciti listu u njega. Kodi ti je totalno nepraktican na telefonu. Na prethodnim stranicama sam stavio link za OTT Navigator Lite koji je Mehmed preporucio. Proces za ubacivanje liste:
Settings - Provider - Add provider - Generic middleware server - MAC portal i unesi url i mac od liste koju posjedujes.
Puno ti je lakse instalirati neki player i ubaciti listu u njega. Kodi ti je totalno nepraktican na telefonu. Na prethodnim stranicama sam stavio link za OTT Navigator Lite koji je Mehmed preporucio. Proces za ubacivanje liste:
Settings - Provider - Add provider - Generic middleware server - MAC portal i unesi url i mac od liste koju posjedujes.
muxa wrote: ↑24/09/2023 22:53
Znam da ne radiš za to al eto htio sam bar malo da se odužim Može i tako,mogu mislit face kod djece kad im kažem da ih časti irac hahaha
Nastimao. Skinuo neki IPTV player i ukucao stariju neku listu, i radi. Onaj build stari radi i dalje samo nema televizijskih kanala na njemu, ima Crew, Elementum i jos nekih addona.
Ljudi molba, ima li neki addon za kodi na kojem imaju domaci filmovi i serije. Imao sam Green al slučajno obrisem sa TV kodi i sad ne mogu ponovo instalirati jer repository nije u funkciji. Ima li neki koji vide od green domaće stvari ili neki drugi? Hvala