Veslo?
Osunechenwu prawngiyu??
Ili pak na neke lakshe droZe aludirate?
Bice toga jos vise kako dolaze nove generacije koje nisu odgajane u komunizmu i koje nemju oraha iz 1993 u dzepuAthlon64 wrote: ↑17/09/2023 23:54 https://www.klix.ba/biznis/privreda/naj ... /230917089Vrijednost ovog projekta procijenjena je na oko 180.000.000 KM, prenosi Biznisinfo.ba.
Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na hitnoj telefonskoj sjednici održanoj 11.09.2023. godine, na prijedlog Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, usvojila Informaciju o aktivnostima u procesu izdavanja energetske dozvole za izgradnju fotonaponske elektrane “EPHZHB 1”.
Znači čak i elektrane nazivaju po UZP tvorevini.![]()
![]()
Ž
Koja zadojenost i isprani mozgovi.
Blago tom narodu.Truba wrote: ↑23/09/2023 22:16Bice toga jos vise kako dolaze nove generacije koje nisu odgajane u komunizmu i koje nemju oraha iz 1993 u dzepuAthlon64 wrote: ↑17/09/2023 23:54 https://www.klix.ba/biznis/privreda/naj ... /230917089
![]()
Ž
Zamisli generaciju hrvata odgojenih samo na hrt vecernji poskok narod hr hbforumi i tako to
Pravit cete danasnje ustase kako ih zovete od blata i zalovat za njima
I neces vise imat kojeg bosanskog hrvata za primjer kakav hrvat treba biti jer ih nece ni biti
Kako idu demografski trendovi tesko da ce ih ikakvih biti.Truba wrote: ↑23/09/2023 22:16Bice toga jos vise kako dolaze nove generacije koje nisu odgajane u komunizmu i koje nemju oraha iz 1993 u dzepuAthlon64 wrote: ↑17/09/2023 23:54 https://www.klix.ba/biznis/privreda/naj ... /230917089
![]()
Ž
Zamisli generaciju hrvata odgojenih samo na hrt vecernji poskok narod hr hbforumi i tako to
I neces vise imat kojeg bosanskog hrvata za primjer kakav hrvat treba biti jer ih nece ni biti
ti ćeš nekome govoriti šta se kome isplati
kad sam došao na ovaj forum bio je sarajevo x forum i bile su temeJordan1961 wrote: ↑25/09/2023 19:08Kako idu demografski trendovi tesko da ce ih ikakvih biti.Truba wrote: ↑23/09/2023 22:16
Bice toga jos vise kako dolaze nove generacije koje nisu odgajane u komunizmu i koje nemju oraha iz 1993 u dzepu
Jes vala eno ih ko gremlini moras pazit da ih ne smokris.Truba wrote: ↑26/09/2023 10:39kad sam došao na ovaj forum bio je sarajevo x forum i bile su teme
2003. godina
islam će zavladati evropom do 2050
prešo pop na islam (ovaj mi je omiljeni nađu neku budalu i vodaju ga ko medu)
bosnaskohercegovačka nacija i bosanskohercegovci![]()
![]()
i tome slično
u medjuvremenu se promijenila struktura forumaša nema više islamizma, nacionalnog provaljivanja
ali i dalje se puhaju floskule samo je promijenjena meta
valjda osjetili ko je najslabiji pa udri
ali i dalje fulaju metu za pola metra
to što bošnjaka može biti 10 milijuna nema nikakvog efekta na skoro 5 kantona u bih
4 100% i jedan malo...
iseljavaju se najlojalniji hrvati
a množe najzadrtiji![]()
ponovno promašaj cijelog fudbala
Laz laz laz: Vitez, Busovaca, Novi travnik, Kiseljak.Truba wrote: ↑26/09/2023 12:05ponovno promašaj cijelog fudbala
iseljavaju se tuzlanski hrvati sarajevski i svi oni gdje nije bilo sukoba
a ostaje ili raste broj na onim područjima koja su davala najviše nacionalista još za vrijeme stare juze a moš misliti kako je danas
nikakvih nemira neće biti
samo će ti direktori agencija i svega onoga što pripada hrvatima biti zaista pokriveno ljudima iz radnikalnih područja
nema više minje sina katarine s alipašna kao predstavnika hrvata
saćeš morati autohtoni hrvatski jezik s primjesama hercegovačkog naglaska slušat![]()
Mislim da si ti promasio cijeli fudbal.Truba wrote: ↑26/09/2023 12:05ponovno promašaj cijelog fudbala
a ostaje ili raste broj na onim područjima koja su davala najviše nacionalista još za vrijeme stare juze a moš misliti kako je danas
samo će ti direktori agencija i svega onoga što pripada hrvatima biti zaista pokriveno ljudima iz radnikalnih područja
saćeš morati autohtoni hrvatski jezik s primjesama hercegovačkog naglaska slušat![]()
Nemiri na jugu je floskula nastala u rjecniku hdz, ne mora se odnositi nuzno na neki stvarni sukob, sinonim na sve smijesne kvazi prijetnje i pricu vidjecete vi. Ama boli nas kurac.Truba wrote: ↑26/09/2023 12:05ponovno promašaj cijelog fudbala
Ups.....pa zar vas ima tak'ih?! Ja mislio sve sami nositelji europskih vrijednosti?! Kak'i sad zadrti a kamo li najzadrtiji?Truba wrote: ↑26/09/2023 10:39kad sam došao na ovaj forum bio je sarajevo x forum i bile su teme
2003. godina
![]()
i tome slično
u medjuvremenu se promijenila struktura forumaša nema više islamizma, nacionalnog provaljivanja
ali i dalje fulaju metu za pola metra
to što bošnjaka može biti 10 milijuna nema nikakvog efekta na skoro 5 kantona u bih
4 100% i jedan malo...
iseljavaju se najlojalniji hrvati
a množe najzadrtiji![]()
Truba wrote: ↑26/09/2023 10:39kad sam došao na ovaj forum bio je sarajevo x forum i bile su teme
2003. godina
![]()
i tome slično

Vrlo mi je drago. Dotična mu je bila ogromna nabiguzica i prva koja je studentski zbor pretvorila u ispostavu Mladeži HDZ-a. Kako se kolo sreće okreće, vjerojatno će sad bit veći hejter Čovketa nego sam ja, a ko da je jučer bilo da mi je prijetila problemima na sveučilištu jer svašta pričam
Dobra koka sudeci po slikama.JohnnyS wrote: ↑01/10/2023 09:19Vrlo mi je drago. Dotična mu je bila ogromna nabiguzica i prva koja je studentski zbor pretvorila u ispostavu Mladeži HDZ-a. Kako se kolo sreće okreće, vjerojatno će sad bit veći hejter Čovketa nego sam ja, a ko da je jučer bilo da mi je prijetila problemima na sveučilištu jer svašta pričam
Trosio, ne moze vise._BataZiv_0809 wrote: ↑01/10/2023 09:21Dobra koka sudeci po slikama.JohnnyS wrote: ↑01/10/2023 09:19
Vrlo mi je drago. Dotična mu je bila ogromna nabiguzica i prva koja je studentski zbor pretvorila u ispostavu Mladeži HDZ-a. Kako se kolo sreće okreće, vjerojatno će sad bit veći hejter Čovketa nego sam ja, a ko da je jučer bilo da mi je prijetila problemima na sveučilištu jer svašta pričam
Trosi li Covic to?
Vjeruj mi da pojma nemam, na popisu stvari koje me u životu zanimaju, ne znam je li na zadnjem mjestu seksualni život Čovića ili Tonkin_BataZiv_0809 wrote: ↑01/10/2023 09:21Dobra koka sudeci po slikama.JohnnyS wrote: ↑01/10/2023 09:19
Trosi li Covic to?