Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PajaELdin wrote: ↑21/09/2023 17:11
Hoćemo zamjenu za BN i BN Music, i to da kanali budu u osnovnoj ponudi. Dosta više!
Pozdrav @PajaELdin,
Hvala Vam na dostavljenom prijedlogu. Kada dođe do obogaćivanja programske ponude sa novim TV kanalima, o tome ćemo blagovremeno obavijestiti sve naše korisnike. Hvala Vam na saradnji na ovaj način.
_BataZiv_0809 wrote: ↑21/09/2023 20:46
Sto su se ovo kanali ispremetali @Telemach
Na RTRS neke islamske teme, kontam wtf, kad ono BiR na 4-ci
Pozdrav @_BataZiv_0809,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz sektora napredne tehničke podrške pozvale i izvršile detaljne provjere.
donnie_darko wrote: ↑22/09/2023 02:07
Je li jos nekome ne radi internet?
Ne radi ni kod mene.
Pozdrav @laik1981 i @donnie_darko,
Da li su poteškoće sa radom internet usluge i dalje prisutne? Ukoliko su poteškoće i dalje prisutne, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere.
laik1981 wrote: ↑22/09/2023 03:18
Ne radi ni kod mene.
Pozdrav @laik1981 i @donnie_darko,
Da li su poteškoće sa radom internet usluge i dalje prisutne? Ukoliko su poteškoće i dalje prisutne, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere.
okanomalo wrote: ↑22/09/2023 12:15
dok te mami i secerom te hrani. vidim akcije sve po 1KM, gdje mogu vidjeti vasu ponudu sa cijenama kad isteknu akcije. uskoro mi istice ugovor sa drugom kucom pa me interesuje sta nudite i za koliko para?
Pozdrav @okanomalo,
Dostavljamo Vam ponudu EON Duo i Trio paketa. Uz potpis Ugovora na 24 mjeseca, prvih 6 mjeseci plaćate odabrani paket 1 KM, a ukoliko se do 25.09. odlučite za priključenje EON Full paketa, možete se odlučiti za akciju 1 KM prvih 8 mjeseci ili laptop uređaj na rate. Priključna taksa za EON pakete iznosi 22,00 KM i plaća se uz prvi račun za Telemach usluge. Cijene paketa nakon isteka akcije su navedene ispod akcijske cijene paketa. Ponudu EON Trio paketa možete pogledati na linku: https://telemach.ba/eon-paketi/, dok ponudu EON Duo paketa možete pogledati na linku: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketi/. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
okanomalo wrote: ↑22/09/2023 12:20
slazem se kad su u pitanju sportski dogadjaji, sve ostalo ide na nasu stetu. da li je ta tv kuca duzna da nas obavjesti kome je prodala prava i kad ce neki sadrzaj biti emitovan? zasto smo mi kao korisnici uvijek donji i da li iko stiti nasa prava?
Pozdrav @okanomalo,
Kompanija Telemach je dužna da zatamni sve sadržaje za koje pristignu Zahtjevi za zatamnjenjem od strane TV kuće koja je vlasnik TV sadržaja, a u skladu sa strogim regulativama za zaštitu autorskih i srodnih prava. Molimo za razumijevanje.
donnie_darko wrote: ↑22/09/2023 12:27
@Telemach internet je proradio kod mene, hvala.
Ps - Kakvu ponudu imate za postojece korisnike kojima ugovor istice za mjesec dana?
Je su li to isti uslovi ili?
Pozdrav@donnie_darko,
Hvala Vam na povratnim informacijama. Benefite i pogodnosti uz produženje Ugovora komuniciraju kolege iz sektora za brigu o korisnicima. Ukoliko ste zainteresovani za obnovu Ugovora uz benefite i pogodnosti, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Kolege iz tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i za Vas prezentovati najbolje dostupne mogućnosti. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
laik1981 wrote: ↑22/09/2023 12:28
Sve je ok. Proradilo oko 4 jutros.
Pozdrav @laik1981,
Hvala Vam na povratnim informacijama. Drago nam je da Vaša internet usluga sada radi bez poteškoća. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav @all,
Na osnovnu dobijenog Zahtjeva od strane BN Televizije, BN kanali od 21.09.2023. godine više nisu dio Telemach programske sheme na EON i D3 platformama. Navedeni kanali će i dalje biti dostupni za korisnike Total TV paketa. BN TV kanal možete pratiti putem digitalne zemaljske TV mreže, ili putem linka dostupnog na zvaničnoj web stranici BN Televizije: https://rtvbn.tv/uzivo. Molimo za razumijevanje.
Nece. Postoje kvalitetni kanali i oni koji to nisu. Samo budale ce placati BN i Telemach je donio razumnu odluku da prekine saradnju.
radije cu gledati BN nego informer, happy ili pink jutarnji. ko je nas pitao zelimo li to sranje od kanala? svima je jasno da seru po nama. niko da kaze "e, sad je dosta",serete po nama a mi vam jos placamo za to". RTS i TV BLIC prodali su svoja prava za mnoge serije i filmove nekim tv kucama u bih i sad je vecina programa kodirana. naravno i njih placamo a oni nas levate i duplo zaradjuju.niko u ovoj drzavi da stane na nasu stranu a mi sve to finansiramo.
mc-twin wrote: ↑15/09/2023 17:55
Alaj saltate formulu po kanalima. Jos samo da bude na SK Golf. Dajte vise taj izbor jezika ili ustalite na SK1.
Pozdrav @mc-twin,
Kompanija Telemach je isključivo distributer TV kanala, a ne emiter istih i nažalost nemamo mogućnost da uređujemo programsku shemu na TV kanalima koje reemitujemo u našoj ponudi. Predlažemo da Vaš prijedlog dostavite TV kući Sport Klub. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Ma ja... Kad je bilo da konkurencija ne moze gledati tu istu formulu onda je moglo stosta, ali dobro. Ovako mi Eon box gubi smisao.
heat wrote: ↑18/09/2023 08:17
Hvala ti na odgovoru
Sa popustom na DUO ide 12 mjeseci ili na redovnu DUO paketa ?
Nema na cemu.
Ako sad predjes na EON Premium paket, placat ces 12 mjeseci punu cijenu Duo paketa koji trenutno koristis, a nakon isteka prvih 12 mjeseci, dalje placas cijenu EON Premium paketa 83.50KM.
Nije mi to primamljivo, a ni isplativo.
Tebi, veliko hvala na odgovoru.
heat wrote: ↑15/09/2023 19:23
Raja, razmisljam preci na “trio”, pa zna li se, kakve su ponude za prelazak sa Duo Premium na Eon Premium ?
Pozdrav @heat,
Ukoliko ste zainteresovani za prelazak na Trio paket usluga, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz sektora za brigu o korisnicima pozvale i za Vas prezentovale najbolje benefite i pogodnosti uz prelazak sa Duo na Trio paket usluga. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav Telemaše,
mislim da imate moje podatke od ranije, al' pošaljem opet, da čujem šta nude.
Lp
Komsinica prikljucila neku total tv a vidim na racunu pise telemah a ja joj placam sve racune i ne mogu bas ici direktno u telemah samo zbog tog racuna pa imam namjeru platiti u pošti gdje placam vodu i struju bez provizije pa me zanima da li za telemah posta naplacuje i ako da koliko provizije uzima za taj racun od 9,90 KM?
bumerangss wrote: ↑24/09/2023 16:23
Komsinica prikljucila neku total tv a vidim na racunu pise telemah a ja joj placam sve racune i ne mogu bas ici direktno u telemah samo zbog tog racuna pa imam namjeru platiti u pošti gdje placam vodu i struju bez provizije pa me zanima da li za telemah posta naplacuje i ako da koliko provizije uzima za taj racun od 9,90 KM?
Platio joj online lakse ti je, i manja provizija nego u posti.