FamElija
Nena i dajdža pričali svako malo o šlagiranju kad su vidjeli špek u tetkinom frižideru, anno domini 1989
Mislim da to nije dobro, ali SDA nema ništa s tim.
FamElija
i ti nekom prigovaras da je iz vukjebine, iz koje si ti onda pobjego u tu njemacku
Zar oni nisu dobili lovu da se vrate i obnove svoja ognjista?? Kome je ipak bilo bitnije da ima glasacko tijelo u Sarajevu, a koga se jebalo za ostatak BiH? Da li bi sada situacija bila ovakva kakava jeste da se ulagala lova u citavu BiH a ne da su milijarde zavrsile u privatnim dzepovima tih koje toliko branis?
Eto, i u takvim vukojebinama ima vode i asfaltasumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:43i ti nekom prigovaras da je iz vukjebine, iz koje si ti onda pobjego u tu njemacku![]()
to kod nasu grdski msredinama nije bilo iskreno..
Jesu, min. deset godina poslijemoimoi wrote: ↑22/09/2023 12:44Zar oni nisu dobili lovu da se vrate i obnove svoja ognjista?? Kome je ipak bilo bitnije da ima glasacko tijelo u Sarajevu, a koga se jebalo za ostatak BiH? Da li bi sada situacija bila ovakva kakava jeste da se ulagala lova u citavu BiH a ne da su milijarde zavrsile u privatnim dzepovima tih koje toliko branis?
Ubiga ti njegovim opancima.sehohari wrote: ↑22/09/2023 12:44Eto, i u takvim vukojebinama ima vode i asfaltasumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:43
i ti nekom prigovaras da je iz vukjebine, iz koje si ti onda pobjego u tu njemacku![]()
Samo kod tebe ne, tuggyyy
ko kaze da kod mene nema? vidis sto ti jerec sdaovac u dusi, uvjek i iskljucivo polazi od sebe i njegov mozak ne moze da obujmi, da neko mze i na druge mislitisehohari wrote: ↑22/09/2023 12:44Eto, i u takvim vukojebinama ima vode i asfaltasumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:43
i ti nekom prigovaras da je iz vukjebine, iz koje si ti onda pobjego u tu njemacku![]()
Samo kod tebe ne, tuggyyy
Djaba prdite o glasackom tijelu. Ja se jezim kad sam u prolazu kroz te glavosjekacke ,silovateljske kasabe , a vi bi nekog tamo poslali da zivi nakon svega. Nece ba ljudi taman da su im vile pravljene...moimoi wrote: ↑22/09/2023 12:44Zar oni nisu dobili lovu da se vrate i obnove svoja ognjista?? Kome je ipak bilo bitnije da ima glasacko tijelo u Sarajevu, a koga se jebalo za ostatak BiH? Da li bi sada situacija bila ovakva kakava jeste da se ulagala lova u citavu BiH a ne da su milijarde zavrsile u privatnim dzepovima tih koje toliko branis?
onda da se podijelimo da se ne hanrdimo ni mi vamo dzaba?Rothmans wrote: ↑22/09/2023 12:47Djaba prdite o glasackom tijelu. Ja se jezim kad sam u prolazu kroz te glavosjekacke ,silovateljske kasabe , a vi bi nekog tamo poslali da zivi nakon svega. Nece ba ljudi taman da su im vile pravljene...moimoi wrote: ↑22/09/2023 12:44
Zar oni nisu dobili lovu da se vrate i obnove svoja ognjista?? Kome je ipak bilo bitnije da ima glasacko tijelo u Sarajevu, a koga se jebalo za ostatak BiH? Da li bi sada situacija bila ovakva kakava jeste da se ulagala lova u citavu BiH a ne da su milijarde zavrsile u privatnim dzepovima tih koje toliko branis?
To onaj isti lac sto ga EU i Amerika podrzava?sumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:43lajcak putlerov cojevke, radi za vucica i dan danas u pergovorima sa kosovom,, fino drustvo djl zeljka komsica![]()
znaci tobajagi se kunes i 100% BiH i pjevusis od save do mora a jezis se od gradova u toj istoj državi za koju se toboze kunes i volisRothmans wrote: ↑22/09/2023 12:47Djaba prdite o glasackom tijelu. Ja se jezim kad sam u prolazu kroz te glavosjekacke ,silovateljske kasabe , a vi bi nekog tamo poslali da zivi nakon svega. Nece ba ljudi taman da su im vile pravljene...moimoi wrote: ↑22/09/2023 12:44
Sta ba 10 godina poslje? Odmah nakon rata su se krenule dijeliti pare za obnovu i povratak.sehohari wrote: ↑22/09/2023 12:45Jesu, min. deset godina poslijemoimoi wrote: ↑22/09/2023 12:44
1995. si bio bez krova nad glavom u razrušenom gradu
Ma ne samo dobro komplimentiraju tvoj primitivizam. Satra te kolega!sumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:48djesi potomak aga i begova nisam te prepozno ,sad su i opanci, ko sto rekoh iz dimenzie jednog klasicnog sdfaovc,a samo licni interes i ne dalje od svog okuzenja
nisu vama krivi ni dodik ni covic, nego odgoj i obrazovanje...tuga
Ti si mene s nekim pomijesAotramvajtrojka wrote: ↑22/09/2023 12:48znaci tobajagi se kunes i 100% BiH i pjevusis od save do mora a jezis se od gradova u toj istoj državi za koju se toboze kunes i volis![]()
![]()
Eto koliko znaš o tim ljudima.
Sto da se dijelimo, Bosnia and Herzegovina like it or leave it!
mapa znaba vlazni snovi minderlija iz muhameda spahe ulicesumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:20greska na mapi, zenca je vazda bila zelenaRothmans wrote: ↑22/09/2023 12:18
Cirkus od narodai naravno da mu je i drzava cirkus.
Tamni vilajet , danasnji OHRistan .
A ovi sto Hrvate i Srbe zovu katolicima i pravoslavcima i vi ste klovnovi obicni. Karine obicne kojima se svaka generacija predaka drugacije nazivala i izjasnjavala, nekome osporavaju nacionalni identitet. Opet smajli koji se smijeza moje Bošlje
Nisu se bolan zeljeli vratiti. Ni dan danas se ne zele vratiti jer nemaju posla.. jer su sva ta sela i manji gradovi totalno zapusteni i ostavljeni na milost i nemilost. Ko je kriv za to? Ljudi ne zele vise zemljoradnjom da se bave. Ko je kriv za to?sehohari wrote: ↑22/09/2023 12:53Eto koliko znaš o tim ljudima.
I u njihovim kućama je neko drugi živio, pa ti je trebalo i do 10 godina da ih opet istjeraju
Pa moji su kuću tek dobili 2003.
Čuj odakle mu lova, pa nisu te izbjeglice pale sa neba, neko je još imao nešto uz sebe, a drugi su mukotrpnim radom skupili lovu, pomagali se međusobno, a neki su i zamijenili jer su se bojali da od povratka imovine nema ništa.