Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Narafski. Ofarbacu je sljedeci put, a Tuzlu mogu u neku roskastu nijansu , jer se tu vazda špek mezetio
sta fali speku, nismo u pustinji? znas sto arapi nisu jeli krmpotica? masno na vruce i suho nije islo ba... kakva vjera kakvi bakraci
vrhunac glupsti kod radikalnih bosnja, pokusavanje gajdenjaljudi koji jedu svinjetinu kao nesto grozno, strahota
zivio krpmotic... nema boljih kobaja od sivnjskih...
moimoi wrote: ↑22/09/2023 12:23
Nemaju ti sigurno kanalizaciju nego septicke jame. Ako su sa sela. Nego previse slusas bajke. Ali posto jako dobro znam kako izgledaju BiH dijasporska okupljanja i ko to njeguje.. ni ne cude me tvoji stavovi.
Znam za kanalizaciju, ali niko mi ne more reci da u BiH postoje sela gdje nemas vodu, a da ima vise od 100 stanovnika.
pa po Sarajevu ti je bilo dijelova koji su tek nedavno dobili vodovod
sumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:24
sto smo u vrhu p broju onokoloskih pacienata?
a onda odes na klinicke i vidis politicki pstavljene bonjacke direktore...
ili polticki postaljeni i mijenjani dikertori ko u tuzli, nismo vise univerzitetski centar sacemo bit kanotnalna bolnica, sto zat osto sda tk ne da vlast!
moze i stepenica nize niki problem smo ne daj lendo bosneeee ne daj vlasti
Ništa jarane, imenujte HDZ direktore svugdje, to je pravo rješenje
Moram priznati da si me u jednu stvar ipak uvjerio: Bh. školski sistem je u tvom mjestu definitivno zakazao
Pa budite barem doljedni u toj praksi pa to trazi to isto u drugom entitetu ili tamo gdje HDZ vlada, medjutim shipak. A sto se tice toga oko imena pa na ovome frumu bilo nekoliko negtivnih tema o imenima koja Bosnjaci daju tako da tu pricu moze okaciti znas vec gdje.
Ali onii ne zelee i ne pricaju o gradjanskoj Vi ste ti koji gradite politicke kampanje na “gradjanskoj” da bi zatim kukali sto je posao dobila neka Ana, zar nije mogla Lamija?! Pa se onda covjek s pravom pita-kome suplje prosipate?
Kako ona vasa i sdO-vska ide da nije uredu da Bosnjaci biraju drugima predstavnike?
sumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:24
sto smo u vrhu p broju onokoloskih pacienata?
a onda odes na klinicke i vidis politicki pstavljene bonjacke direktore...
ili polticki postaljeni i mijenjani dikertori ko u tuzli, nismo vise univerzitetski centar sacemo bit kanotnalna bolnica, sto zat osto sda tk ne da vlast!
moze i stepenica nize niki problem smo ne daj lendo bosneeee ne daj vlasti
Moram priznati da si me u jednu stvar ipak uvjerio: Bh. školski sistem je u tvom mjestu definitivno zakazao
vidim u njemackj cjveta dok ti jos studiras , pa imas vremena format svak idan, cisto sunam da se u njemackoj moze radit i orumat cijelo popodne
vidim u njemackj cjveta dok ti jos studiras , pa imas vremena format svak idan, cisto sunam da se u njemackoj moze radit i orumat cijelo popodne
Predavanja tek za mjesec dana
Vidim kakve su te bosanske škole bile kod vas, pa sad ja iz Njemačke imam bolji pravopis nego ti koji živiš dolje
Potpuno razumijem bijes na bh. sistem u tvom slučaju
Narafski. Ofarbacu je sljedeci put, a Tuzlu mogu u neku roskastu nijansu , jer se tu vazda špek mezetio
sta fali speku, nismo u pustinji? znas sto arapi nisu jeli krmpotica? masno na vruce i suho nije islo ba... kakva vjera kakvi bakraci
vrhunac glupsti kod radikalnih bosnja, pokusavanje gajdenjaljudi koji jedu svinjetinu kao nesto grozno, strahota
Ma to je to, ne znaju Bosnje sta valja. Evo tebi jaro narezo
Bice i luka i rakije pa kad se fino namiris , vodi te jaro na bazar da ti kupimo sajkacu.
sumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:20
pazi bogat kolko on nema veze svezom a ovde bi naprdjivo...
ti ne znas(mozak haman ne mze pomjmit) da ha se maknes iz urbanih sredina nema asfalt,a nema kanalizacije, jos uvijek se koriste speticke jame, ne postuje se vodozastitni pojas kako vec, nema rasvjete, nema gradske vode.
i takvih sredina u bosni je iha iha..
pa kad jedan tuzlanski kanton kao najmnogoljudniji nema metra brze ceste, neko sumnja u nedostatke gore pobrojanih stvari?
kakvi su to odrodi od stvarnosti i naroda ,al sam ja islamofob i islamomrzac
Patriotsko srce u njemačkoj i onda navija za sda da i dalje priredjuju svečano otvorenje lifta i hajfisa
Bice i luka i rakije pa kad se fino namiris , vodi te jaro na bazar da ti kupimo sajkacu.
Priča o krmetini i špeku i rakiji je samo još jedna od varijanti SDA da prave podjele među samim bošnjacima.
Boli njih neka stvar za bošnjake, sutra će od bilo koga napravit četnika ako im ne odgovara ideološki, makar se zvao Muhamed Hadžibošnjak Izetbegović
Priča o krmetini i špeku i rakiji je samo još jedna od varijanti SDA da prave podjele među samim bošnjacima.
Boli njih neka stvar za bošnjake, sutra će od bilo koga napravit četnika ako im ne odgovara ideološki, makar se zvao Muhamed Hadžibošnjak Izetbegović
Više stvar naroda nego SDA
Shvatite da se to stvarno nekome gadi, znam iz svoje okoline da su se takvi ljudi vazda gledali sa dozom prezira, bil ga danas ili prije 30 godina
Last edited by PreWiBa on 22/09/2023 12:40, edited 1 time in total.
Više stvar naroda nego SDA
Shvatite da se to stvarno nekome gadi, znam iz svoje okoline da se takvi ljudi vazda gledali sa dozom prezira, bil ga danas ili prije 30 godina
sumirprimus wrote: ↑22/09/2023 12:33
Predavanja tek za mjesec dana
Vidim kakve su te bosanske škole bile kod vas, pa sad ja iz Njemačke imam bolji pravopis nego ti koji živiš dolje
Potpuno razumijem bijes na bh. sistem u tvom slučaju