Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Balance wrote: ↑21/09/2023 20:39
Hoce li se neko iz administracije vise smilovati i ukloniti ovog retardiranog zoku? Nekada se na ovom forumu nije moglo trolati mjesecima na svakoj bozijoj temi, svaki boziji dan
Nece, to je sada syandard foruma.
Inace, nece me niko ubijediti da ovo nije namjesteno, al to je samo moje.misljenje i necu nikoga ubijedivati u to.
Onakve golčine se ne mogu namjestiti.
Utakmica je bila vrhunska sa puno lijepih golova.
Mishelinke wrote: ↑21/09/2023 20:50
Zrinjski svaka čast
Ne mogu se sjetiti kad se zadnji put, u evropskim utakmicama, desio ovakav preokret u jednoj utakmici.
Milan-Liverpul 2005 nije kao večeras. Tad je bilo 3:3 u regularnom dijelu.
Moguće da je ovo pri put od 1992., kako se igraju evropska takmičenja u ovakvom formatu, da se desio ovakav preokret.
Neka me neko ispravi, ali mislim daje večeras Zrinjski ispisao ne samo historiju BH fudbala, nego i evropskog.
Ima jedna kultna utakmica u Ligi prvaka iz 1993. godine, Werder Bremen - Anderlecht. Na poluvremenu 0:3, da bi na kraju Nijemci pobijedili 5:3. Definitvno vrijedi pogledati snimak.
Najbolja utakmica nekog našeg kluba ikad.
Svaka čast.
Reprezentacija treba ozbiljno probrati ovaj tim, jebeš više i Pjanice i propale talente iz mađarske lige
Probit će ovo Zrinjski na euro sceni, očekujem već naredne predsezone ili turneju po americi sa Barcom, Realom, Juventusom ili neku u Kini sa Liverpoolom, Unitedom, Cityem itd...
Mishelinke wrote: ↑21/09/2023 20:50
Zrinjski svaka čast
Ne mogu se sjetiti kad se zadnji put, u evropskim utakmicama, desio ovakav preokret u jednoj utakmici.
Milan-Liverpul 2005 nije kao večeras. Tad je bilo 3:3 u regularnom dijelu.
Moguće da je ovo pri put od 1992., kako se igraju evropska takmičenja u ovakvom formatu, da se desio ovakav preokret.
Neka me neko ispravi, ali mislim daje večeras Zrinjski ispisao ne samo historiju BH fudbala, nego i evropskog.
Ima jedna kultna utakmica u Ligi prvaka iz 1993. godine, Werder Bremen - Anderlecht. Na poluvremenu 0:3, da bi na kraju Nijemci pobijedili 5:3. Definitvno vrijedi pogledati snimak.
E hvala ti, nisam znao za tu utakmicu. Nije bilo struje pa nisam ni upratio.
kad se hoce sve se moze cestitke igracima zrinskog od navijaca zelje ovako se igra nek igraci bh klubova gledaju i uce. ova utakmica ce prodat dosta igraca zrinskog u europske klubove a kad se zrinski dobro opari ostali klubovi nemaju sanse. Ovo veceras je bilo golemo najveca pobjeda jednog bh tima u eurokupovima.
Ne volim ih kao iskompleksiranu gamad koja prezire drzavu u kojoj zive, ali Zrinjski je opet isukao kobasicu i popisao po svima nama hejterima mangupski je ovo bilo
LSD wrote: ↑21/09/2023 21:01
Ne volim ih kao iskompleksiranu gamad koja prezire drzavu u kojoj zive, ali Zrinjski je opet isukao kobasicu i popisao po svima nama hejterima mangupski je ovo bilo