Avjerovatno ima veze s irancima jer necim miraju financirat vojni budzet.
Sirija vol. 3
-
sumirprimus
#401 Re: Sirija vol. 3
Lik je ko eskobar bliksog istoka sa onim kaptagon bobama 
- husein_kapetan
#402 Re: Sirija vol. 3
Zaboravih..
Veliki pozrav mojim drugovima challengeru, chisumu, mmaru,ironmenu..i drugim mnogim..prepoznace se svi..
Veliki pozrav mojim drugovima challengeru, chisumu, mmaru,ironmenu..i drugim mnogim..prepoznace se svi..
-
sumirprimus
#403 Re: Sirija vol. 3
Ergo nista ukrajina, samo ovo gdje se mlavi asadom i rusima ha.
- husein_kapetan
#404 Re: Sirija vol. 3
Dojuserasnja braca imaju svije probleme..ne interesuje me .. Nego..sta bi ovo..sluzbene posjete na drzavnom nivou..koliko puta ste rekli da ce Assad zavrsiti..da ne brojim aluzije niti epitete.. za sve ostale..prelistajte ako vremena imate stranice po ovoj temi davno ispisane..cisto reda radi..ako nije instruktivno makar je informativno..
-
sumirprimus
#405 Re: Sirija vol. 3
gdje je otiso kod dikatotra xia?husein_kapetan wrote: ↑21/09/2023 20:27 Dojuserasnja braca imaju svije probleme..ne interesuje me .. Nego..sta bi ovo..sluzbene posjete na drzavnom nivou..koliko puta ste rekli da ce Assad zavrsiti..da ne brojim aluzije niti epitete.. za sve ostale..prelistajte ako vremena imate stranice po ovoj temi davno ispisane..cisto reda radi..ako nije instruktivno makar je informativno..
zar ti nisi za bosnu? zar nije bosni najveci saveznika amerika, a rusija dusman? aruski saveznik koji im pomaze u agresiji na ukrajinu kina? shodno tome...
a ja i mene, ja kreno zbog nika huesin kapetan, kolko ima "husa" na forumu i internetu, silly me
-
sumirprimus
#406 Re: Sirija vol. 3
samo dokaz da sam oduvijek bio u pravu, sve je to ista agreosrksa krvava žgadija, asad, rusi, kina iran. cetnici..ista mraka.
krimske plaze ergo
krimske plaze ergo
- husein_kapetan
#407 Re: Sirija vol. 3
Nemam ja vise snage za ova besmislena prepucavanja..sta sam tokom ovih godina namjeravao reci rekao sam..moje je lahko dostupno..ja da se nesto tebi i takvim pravdam ili objasnjavam..ne pada mi na pamet..to tvoje pateticno etiketiranje ti je zastitni znak od pocetaka tvog pisanja ovdje..poklonik .... koji se nikad ne umara i misli da mnogo puta ponovljene lazi istina postaju..eh..prepoznah vas od iskona i vas naum i nauk svojim vidjenjem objasnih..mislim da sam uvelike uspio..neka drugi sude..
Stotinu puta sam ti rekao da se ne kacis na moje jer sa tobom je besmisleno diskutovati..argumenti koji su plod tvog intelekta su na nivou mahale (manje..) .. ma znas ti to dobro samo se pepelom posipas..etiketiraj kvalifikuj..svaka tvoja uvreda za mene je komplimet..opleti..
Za ostale..citajte svacije napisano..i nikada necu dozvoliti da ovakvi ovdje kolo vode i nekakvo javno mnjenje prave..
Stotinu puta sam ti rekao da se ne kacis na moje jer sa tobom je besmisleno diskutovati..argumenti koji su plod tvog intelekta su na nivou mahale (manje..) .. ma znas ti to dobro samo se pepelom posipas..etiketiraj kvalifikuj..svaka tvoja uvreda za mene je komplimet..opleti..
Za ostale..citajte svacije napisano..i nikada necu dozvoliti da ovakvi ovdje kolo vode i nekakvo javno mnjenje prave..
- dječak sa šibicama
#408 Re: Sirija vol. 3
Teren sve govori, Assad razbucao NATO proxy dzihad armije ko svinja masan dzak, ostaje samo kmecanje dzihad fanova. Sta ce drugo.
-
sumirprimus
#409 Re: Sirija vol. 3
sta ces nisu pili kisncu na vakat i jeli lisce...dječak sa šibicama wrote: ↑25/09/2023 17:38 Teren sve govori, Assad razbucao NATO proxy dzihad armije ko svinja masan dzak, ostaje samo kmecanje dzihad fanova. Sta ce drugo.
zato ne komentiras ukrajinu jerbo jebga u sukobu misljenja. sta vec...(a mozes i do teme o nagorno karabah tu si vec legendaran sa svojim provalama i pognozama
alono kao da potrvdi kmecanje dzihad fanova
kad ideoloski zaluteta pa ne znate vise gdje bi udarali, ljevo desno, antiglobalisticki, antisemitisski, antiteroristicki, maga. antiliberali,atrahota od bozje corbe.
Last edited by sumirprimus on 26/09/2023 12:51, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#410 Re: Sirija vol. 3
teern kaze, nikad vise droge kaptagona se ne proizvdi u sriji nego sad pod kntrolom asada diktatora.
teren kaze, gradovi se nisu renovirali, izbjeglice se nisu vratile.
njemu je lijepo...divota od genocidnog zivota. doduse saveznici mu sad udaraju po ukrajincima istom mjerom.
teren kaze, gradovi se nisu renovirali, izbjeglice se nisu vratile.
njemu je lijepo...divota od genocidnog zivota. doduse saveznici mu sad udaraju po ukrajincima istom mjerom.
-
sumirprimus
#412 Re: Sirija vol. 3
kazu ovako irusi slave u mariuplu...
doduse i tamo su gadjali teroristicke biele sljemove, pardon naciste. i standove sa lubenicama...
niko nije razvalio vezu kvoloka asada sa ozbiljnim ratim zlocinima kao i ruse koji su isto pocinili kao belingkat...
naravno, belingat je godiama pljuvan upravo odstrnae ruske mreze trolova i obavjestanih agencija, sto je na kraju i dokazano...
jbte led, slavit asada je kao slavit putlera u mariuplu bukvalno isto.
samo naprijed. znam da je jace od tebe...
doduse i tamo su gadjali teroristicke biele sljemove, pardon naciste. i standove sa lubenicama...
niko nije razvalio vezu kvoloka asada sa ozbiljnim ratim zlocinima kao i ruse koji su isto pocinili kao belingkat...
naravno, belingat je godiama pljuvan upravo odstrnae ruske mreze trolova i obavjestanih agencija, sto je na kraju i dokazano...
jbte led, slavit asada je kao slavit putlera u mariuplu bukvalno isto.
samo naprijed. znam da je jace od tebe...
- husein_kapetan
#413 Re: Sirija vol. 3
Koje je boje pepeo..eh..
Nego..ovaj Asadov put u Kinu izgleda da je veoma plodonosan bio..kako na diplomatskom tako i na bilateralnom nivou..Kina ce obnavljati buducu Siriju..znam da zvuci surealno ali tako je..ko bi rekao samo nekoliko godina unazad..iako postoji jos more problema za rijesiti ovo.. (na gram) onom napacenom narodu nadu u bolje sutra daje..
Obnovljeni put svile kroz Siriju danas vodi...
Nego..ovaj Asadov put u Kinu izgleda da je veoma plodonosan bio..kako na diplomatskom tako i na bilateralnom nivou..Kina ce obnavljati buducu Siriju..znam da zvuci surealno ali tako je..ko bi rekao samo nekoliko godina unazad..iako postoji jos more problema za rijesiti ovo.. (na gram) onom napacenom narodu nadu u bolje sutra daje..
- Sanjarko
#414 Re: Sirija vol. 3
Ne znam bas da ce ih Kina obnavljati. Kina je u krizi. 300% zaduzenost Kine naspram GDPa, onda demografski ne stoje bas dobro, imaju problema s klimatskim promjenama pravo, ne znam, zaboravit cu nesto garant, jer nemoguce je sve popamtit.husein_kapetan wrote: ↑28/09/2023 18:54 Koje je boje pepeo..eh..
Vidjet cemo.
- husein_kapetan
#415 Re: Sirija vol. 3
Rekose..Libija treba "demokratiju" i napravise je "najdemokratskijom" drzavom u Africi..hladno i sracunato..danas ta zemlja nepovratno nestaje komad po komad a vrli "demokratizatori" ni mukajet..valjda tako treba..sretan je taj narod tamo koji danas prezire izobilje nekadasnje..makar mru u demokratiji..ne usudjujem se ni da hipotiziram sudbinu koja je namjenjena Siriji bila..Libija koja je danas u kameno doba vracena bi veoma napredna za Siriju bila..ipak..
Narod..ili jedan njegov dio koji se za blasfemni sitni sicar proda..ne zasluzuje nista drugo nego ono sto mu se zauzvrat vrati..poderana krpa za obrisati cipele i baciti..
Narod..ili jedan njegov dio koji se za blasfemni sitni sicar proda..ne zasluzuje nista drugo nego ono sto mu se zauzvrat vrati..poderana krpa za obrisati cipele i baciti..
-
Osmi Socrates
#416 Re: Sirija vol. 3
Bla bla bla truć truč
- husein_kapetan
#417 Re: Sirija vol. 3
Za kvalifikovati na ovaj nacin Kinu danas treba hrabrosti..ili neznanja..ne beri previse brigu za njih..da samo zatraze na napatu USA obaveznice u posjedu bi rahat deceniju bez icega zivjeti mogli..bez neminovne konstatacije o globalnoj poziciji kineske ekonomije danas koja je u svemu i po svima prva u svijetu..Assad je manje vise prinudjen na ovaj odabir bio buduci da je izolovan od zapadnog svijeta..ja licno mislim da u kombinaciji sa arapskim investitorima najavljenim i kineskom podrskom pravi veoma dobru stvar za Siriju..danasni multipolarizam iako u povoju po meni je jedini validan odgovor hegemoniji i dominaciji svih dobro znanih formiSanjarko wrote: ↑28/09/2023 18:58Ne znam bas da ce ih Kina obnavljati. Kina je u krizi. 300% zaduzenost Kine naspram GDPa, onda demografski ne stoje bas dobro, imaju problema s klimatskim promjenama pravo, ne znam, zaboravit cu nesto garant, jer nemoguce je sve popamtit.husein_kapetan wrote: ↑28/09/2023 18:54 Koje je boje pepeo..eh..
Vidjet cemo.
-
Osmi Socrates
#418 Re: Sirija vol. 3
Eto, opet lupetanja o USA obveznicama u posjedu Kine.
Kad neznanje truća o čemu mu god padne napamet.
Kad neznanje truća o čemu mu god padne napamet.
- GandalfSivi
#419 Re: Sirija vol. 3
Evo jos jednog sto Kinezima oprasta genocid nad muslimanima, jebiga, mule tako rekle…husein_kapetan wrote: ↑28/09/2023 19:25Za kvalifikovati na ovaj nacin Kinu danas treba hrabrosti..ili neznanja..ne beri previse brigu za njih..da samo zatraze na napatu USA obaveznice u posjedu bi rahat deceniju bez icega zivjeti mogli..bez neminovne konstatacije o globalnoj poziciji kineske ekonomije danas koja je u svemu i po svima prva u svijetu..Assad je manje vise prinudjen na ovaj odabir bio buduci da je izolovan od zapadnog svijeta..ja licno mislim da u kombinaciji sa arapskim investitorima najavljenim i kineskom podrskom pravi veoma dobru stvar za Siriju..danasni multipolarizam iako u povoju po meni je jedini validan odgovor hegemoniji i dominaciji svih dobro znanih formi
-
Osmi Socrates
#420 Re: Sirija vol. 3
Garant živi u Kini. Druga opcija je da živi u Assadovom raju od zemlje.
- husein_kapetan
#421 Re: Sirija vol. 3
Djeco..svoje komplekse veoma niske vrijednosti lijecite na mjestima koja su za to predvidjena..kada vam je podj..nje zanat i nauk onda se sami kvalifikujete..ti pepeljasti jos jednom klevetu javno ovde iznesi na ovaj nacin..onda ces morati da snosis posledice lazi indoktrinisanih svojih..
-
Osmi Socrates
#422 Re: Sirija vol. 3
Teško je naći žešći kompleks od navijanja za Kinu iz srca Evrope.
Bukvalno, udri se sam bekane, ne mora niko drugi.
Bukvalno, udri se sam bekane, ne mora niko drugi.
- GandalfSivi
#423 Re: Sirija vol. 3
A ekavica. Ima smisla onda…husein_kapetan wrote: ↑28/09/2023 19:43 Djeco..svoje komplekse veoma niske vrijednosti lijecite na mjestima koja su za to predvidjena..kada vam je podj..nje zanat i nauk onda se sami kvalifikujete..ti pepeljasti jos jednom klevetu javno ovde iznesi na ovaj nacin..onda ces morati da snosis posledice lazi indoktrinisanih svojih..
A mimo ekavice, cuj morat cu snositi posljedice
Da ti ne kazem sta mozes sa tim…
-
Osmi Socrates
#424 Re: Sirija vol. 3
Naravno da ima smisla. Svo ovo lupetanje je pokupio iz srpskih tabloida. 
- husein_kapetan
#425 Re: Sirija vol. 3
Ovo da ne procitah vjerovao ne bi.. chelli materijalizuj se namah..ono mene uci pravopisu bosanskom..ko´ onaj jedan nekoc kada rece da mi je na avataru turska zastava..stidite se ....... neobrazovanaGandalfSivi wrote: ↑28/09/2023 19:50A ekavica. Ima smisla onda…husein_kapetan wrote: ↑28/09/2023 19:43 Djeco..svoje komplekse veoma niske vrijednosti lijecite na mjestima koja su za to predvidjena..kada vam je podj..nje zanat i nauk onda se sami kvalifikujete..ti pepeljasti jos jednom klevetu javno ovde iznesi na ovaj nacin..onda ces morati da snosis posledice lazi indoktrinisanih svojih..
A mimo ekavice, cuj morat cu snositi posljedice![]()
Da ti ne kazem sta mozes sa tim…