A ustvari sve varalice, lopovi i ubice

haj nadam se da je to fakatdr_Evil wrote: ↑21/09/2023 12:03Nemam pojma u onom svom dokumentarcu je doveo nekog naseg historicara, mladog, sta je zavrsio skolu u stambolu, i sta je pisao neke radove o Huseinu rahmetli, i on je pokazao gdje je, i jos procitao sta pise na basluku. Neki basluk u stilu francuskih vojnika, samo prilagodjen islamu.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑21/09/2023 12:00
pokusavali su univerzitetski profesori u vise navrata da pronadju mezar i nisu uspjeli
sumnjam nesto da je Avdo mogao to, ali eto, neka javi akademiji i nacelniku Gradacca da je nasao![]()
posto u gradaccu vec ima maltene spremno mjesto za povratak posmtrnih ostataka Husein kapetana
Posto ja kupio, poto prodao
Evo da ne trazis 1:35
https://www.youtube.com/watch?v=IoxcZmz04YI
Neko je mudar napisao kako je ambicija posljednje utočište neuspjeha, što se nadamo se, neće potvrditi u slučaju Nermina Šehovića. Odnosno da mu se neće ponoviti sudbina glavnog junaka sjajne pjesme “Genter” Zabranjenog pušenja, oslonjene na country standard Johnny Casha… Pjesma, da podsjetimo, nakon što glavni junak, policijski inspektor doživi porodičnu i profesionalnu kalvariju okončava oporim stihovima: “Ja se zovem Šehović Selver, bio sam inspektor SUP-a, strog i pravedan, ili što bi raja rekla-levat klasičan…,” napisao je Senad Avdić u svojoj kolumni.
Stranka te cuva, stranka te paziCIN Imovina političara - Ministar Ramo Isak i njegova obitelj vrijedni 18 milijuna KM Otkako se uključio u politiku 2006. godine, Isak je sa obitelji stekao najmanje 10 nekretnina i firmu. Osim toga, imaju četiri automobila i gotovinu. Sve procjenjuje na više od 18 milijuna KM.
Optužnice CIN je u rujnu 2021. godine otkrio da je Općinski sud u Zenici Ramu Isaka osudio dvaput zbog nasilništva i prijetnji te da je treća optužnica Kantonalnog tužiteljstva u Zenici, također zbog nasilništva, pala usljed zastare. „Ja imam uredno potvrdu da nisam osuđen“, kaže Isak čije su presude u skladu sa Krivičnim zakonom brisane iz evidencije − jedna u kolovozu 2016, a druga u rujnu 2019. godine. No, u vrijeme kada je preuzeo funkcije zastupnika i izaslanika 2018. godine, njegovo ime se nalazilo u krivičnoj evidenciji suda u Zenici. Ramo Isak je zvanje profesora predškolskog odgoja stekao 2010. godine na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru, a potom je magistrirao i doktorirao na privatnom Fakultetu za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku.
Sta onda imaju ovi SDA, SDP, HDZ, SNSD, naravno ex-SDA, SBiH, NS, ... svi ostali ako Ramo ima toliko.dr_Evil wrote: ↑21/09/2023 13:34Stranka te cuva, stranka te paziCIN Imovina političara - Ministar Ramo Isak i njegova obitelj vrijedni 18 milijuna KM Otkako se uključio u politiku 2006. godine, Isak je sa obitelji stekao najmanje 10 nekretnina i firmu. Osim toga, imaju četiri automobila i gotovinu. Sve procjenjuje na više od 18 milijuna KM.
![]()
Ramo promijenio stranku, idesssss
Troje djece mogao bi on predat i za djeciji doplatakdr_Evil wrote: ↑21/09/2023 13:34Stranka te cuva, stranka te paziCIN Imovina političara - Ministar Ramo Isak i njegova obitelj vrijedni 18 milijuna KM Otkako se uključio u politiku 2006. godine, Isak je sa obitelji stekao najmanje 10 nekretnina i firmu. Osim toga, imaju četiri automobila i gotovinu. Sve procjenjuje na više od 18 milijuna KM.
![]()
Ramo promijenio stranku, idesssss
Pa BAke zvanicno ima jednu orunulu kucicu na poljinama.. nezvanicno.. sve sta drze arapi po sarajevu. Ali evo, necemo sad gibetitDonieBrasco wrote: ↑21/09/2023 13:37Sta onda imaju ovi SDA, SDP, HDZ, SNSD, naravno ex-SDA, SBiH, NS, ... svi ostali ako Ramo ima toliko.
Nista, sve su dali za potrebe borbe za drzavu i BosnjakeDonieBrasco wrote: ↑21/09/2023 13:37Sta onda imaju ovi SDA, SDP, HDZ, SNSD, naravno ex-SDA, SBiH, NS, ... svi ostali ako Ramo ima toliko.
Zamjeras joj sto i sa tobom nije razmozila inteligentne gradske urbane gene, makar dok nisi presao u malo manje urban krajolik?
Sve je to dio projekta..negdje je cacnuo mecku gdje nije trebao.DaysleepeR wrote: ↑21/09/2023 14:24 Slabo je ko u slobodnom padu kao Nermin Šehović, kako ga je ojadio Rumeni sa onom kandidaturom, niko nije.
dobra ženska ja sam je zapazio 2008 u kafiću čak sam je i fotografirao sony d90 ili nokija imam je u kolekciji
Nema ga u policiji, a malo vise u rangu ispravnog. Njegov pad je jednostavno borba begova. Tako da, nema crno i bijelo.sumirprimus wrote: ↑21/09/2023 14:35 nermin sehovic, o cemu se radi? lik ispravan pa mu namjestaju, ili je visoko letio?
On je trebao biti sda kandidat koga je predlozila sda filijala sbih na celu sa efendicem po naredbi centrale iz mehmeda spahe sa ciljem da otkine denisu i (sdp nip ns) glasove.dr_Evil wrote: ↑21/09/2023 15:00Nema ga u policiji, a malo vise u rangu ispravnog. Njegov pad je jednostavno borba begova. Tako da, nema crno i bijelo.sumirprimus wrote: ↑21/09/2023 14:35 nermin sehovic, o cemu se radi? lik ispravan pa mu namjestaju, ili je visoko letio?