Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
Hajvan

#7601 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Hajvan »

Podvrnute tole, uredna bradica, skrušrni stav, mumin, musliman
A ustvari sve varalice, lopovi i ubice

Image
Last edited by Hajvan on 21/09/2023 13:05, edited 1 time in total.
sumirprimus

#7602 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

dakle lik osim sto nosa oruzje koje je pokusao prenijet ipreko graniec, i osim sluzbene skaznice ose, sda tvrdi da je sve zajebancija,
stani malo krivotovorenje sluzbene iskaznice nosa u autu sa pistoljem i veli zajebancija?
kako zna detalje iskaznice ose?
Tvrtko II Kotromanić

#7603 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Tvrtko II Kotromanić »

dr_Evil wrote: 21/09/2023 12:03
Tvrtko II Kotromanić wrote: 21/09/2023 12:00

pokusavali su univerzitetski profesori u vise navrata da pronadju mezar i nisu uspjeli

sumnjam nesto da je Avdo mogao to, ali eto, neka javi akademiji i nacelniku Gradacca da je nasao :-)
posto u gradaccu vec ima maltene spremno mjesto za povratak posmtrnih ostataka Husein kapetana
Nemam pojma u onom svom dokumentarcu je doveo nekog naseg historicara, mladog, sta je zavrsio skolu u stambolu, i sta je pisao neke radove o Huseinu rahmetli, i on je pokazao gdje je, i jos procitao sta pise na basluku. Neki basluk u stilu francuskih vojnika, samo prilagodjen islamu.

Posto ja kupio, poto prodao :D

Evo da ne trazis 1:35

https://www.youtube.com/watch?v=IoxcZmz04YI
haj nadam se da je to fakat
video

#7604 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by video »

Stigle ga suze stanovnika KS za onaj ponder :D :izet:
dr_Evil

#7605 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

I onda gledaj lavcino vidis ga:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nermin- ... /230921073

Ali neee, opet medjubosnjacki obracun mafijaskih begova:

https://thebosniatimes.ba/86050/aaaj-ra ... -trojkasa/
Neko je mudar napisao kako je ambicija posljednje utočište neuspjeha, što se nadamo se, neće potvrditi u slučaju Nermina Šehovića. Odnosno da mu se neće ponoviti sudbina glavnog junaka sjajne pjesme “Genter” Zabranjenog pušenja, oslonjene na country standard Johnny Casha… Pjesma, da podsjetimo, nakon što glavni junak, policijski inspektor doživi porodičnu i profesionalnu kalvariju okončava oporim stihovima: “Ja se zovem Šehović Selver, bio sam inspektor SUP-a, strog i pravedan, ili što bi raja rekla-levat klasičan…,” napisao je Senad Avdić u svojoj kolumni.
kakotakonikako

#7606 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by kakotakonikako »

Osman Mehmedagić bivsi direktor OSA -e je komentitao da li je izdao pocasnu iskaznicu Zildzicu te je za Klix.ba uputio odgovor putem svog zastupnika advokata Alena Nakića.

"Prije svega, a polazeći od obaveze čuvanja svih informacija do kojih je došao u obnašanju funkcije generalnog direktora OSA-e BiH, koje je dužan čuvati kao službenu tajnu i nakon prestanka mandata te radi očuvanja integriteta službe kojom je rukovodio, ističemo da je rad i rukovođenje OSA-e BiH, za vrijeme mandata gospodina Mehmedagića, bio zasnovan na dosljednom poštivanju temeljnih principa vladavine prava i pozitivnopravnih propisa koji reguliraju rad OSA BiH u svim njenim segmentima, uključujući i izdavanje legitimacija koje su izdavane u okviru rada iste", navodi Nakić.

Dodaje da su iznesena difamirajuća tvrđenja u javnosti i implicitni zaključci, aposlutno neosnovani, a tome, kako navodi, svjedoči činjenica da sam naziv predmetne iskaznice, ukazuje da ista u odnosu na njenog nosioca, apsolutno ne proizvodi nikakva ovlaštenja u skladu sa Zakonom o Obavještajno-sigurnosnoj agenciji BiH.

"Ističemo da su apsolutno netačne informacije, te da imaju karakter dezinformacija plasiranih sa posebnim ciljem, a prema kojima je gospodin Mehmedagić Osman, gospodinu Zildžiću izdao počasnu iskaznicu OSA-e BiH, sa sadržinom čija je preslika objavljena u printanim i elektronskim medijima u BiH. Osim toga, a u kontekstu neosnovanog dovođenja u vezu gospodina Mehmedagić Osmana i gospodina Zildžića, kroz rad OSA-e BiH, posebno ističemo da su aposlutno neosnovani difamirajući navodi prema kojima je gospodin Mehmedagić Osman, počasne iskaznice Agencije, izdavao licima, a navodno i gospodinu Zildžiću, sa ciljem stvaranja stranačke obavještajne službe", ističe Nakić.

Naime, dodaje Nakić, sva neosnovanost tako iznesenih navoda, kao i potpuna zakonitost rada OSA-e BiH, za vrijeme dok je istom rukovodio Mehmedagić, potvrđena je kroz parlamentarni nadzor rada Agencije, kao i činjenicu usvajanja izvještaja o radu OSA-e BiH, te plana rada Agencije u skladu sa pozitivnom pravnim propisima.

"Svaki suprotan zaključak od prethodnog, značio bi propust u radu organa nadležnih za parlamentarni nadzor, kao i propust organa nadležnih za analizu i usvajanje izvještaja i plana rada Agencije", zaključuje Nakić.

Zildžić je, podsjetimo, uhapšen prilikom ulaska u Srbiju na graničnom prijelazu Bajina Bašta, jer je nakon pretresa njegovog vozila utvrđeno da posjeduje oružje za koje ima dozvolu, ali ga prema propisima ne smije unijeti u Srbiju. Odlukom Višeg suda u Užicu Zildžiću je određen jednomjesečni pritvor.

:bih:
dr_Evil

#7607 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

CIN Imovina političara - Ministar Ramo Isak i njegova obitelj vrijedni 18 milijuna KM Otkako se uključio u politiku 2006. godine, Isak je sa obitelji stekao najmanje 10 nekretnina i firmu. Osim toga, imaju četiri automobila i gotovinu. Sve procjenjuje na više od 18 milijuna KM.
Stranka te cuva, stranka te pazi :D

Ramo promijenio stranku, idesssss
dr_Evil

#7608 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

Optužnice CIN je u rujnu 2021. godine otkrio da je Općinski sud u Zenici Ramu Isaka osudio dvaput zbog nasilništva i prijetnji te da je treća optužnica Kantonalnog tužiteljstva u Zenici, također zbog nasilništva, pala usljed zastare. „Ja imam uredno potvrdu da nisam osuđen“, kaže Isak čije su presude u skladu sa Krivičnim zakonom brisane iz evidencije − jedna u kolovozu 2016, a druga u rujnu 2019. godine. No, u vrijeme kada je preuzeo funkcije zastupnika i izaslanika 2018. godine, njegovo ime se nalazilo u krivičnoj evidenciji suda u Zenici. Ramo Isak je zvanje profesora predškolskog odgoja stekao 2010. godine na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru, a potom je magistrirao i doktorirao na privatnom Fakultetu za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku.
DonieBrasco

#7609 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

dr_Evil wrote: 21/09/2023 13:34
CIN Imovina političara - Ministar Ramo Isak i njegova obitelj vrijedni 18 milijuna KM Otkako se uključio u politiku 2006. godine, Isak je sa obitelji stekao najmanje 10 nekretnina i firmu. Osim toga, imaju četiri automobila i gotovinu. Sve procjenjuje na više od 18 milijuna KM.

Sta onda imaju ovi SDA, SDP, HDZ, SNSD, naravno ex-SDA, SBiH, NS, ... svi ostali ako Ramo ima toliko.
vernes81

#7610 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by vernes81 »

Troje djece mogao bi on predat i za djeciji doplatak
dr_Evil

#7611 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

DonieBrasco wrote: 21/09/2023 13:37

Sta onda imaju ovi SDA, SDP, HDZ, SNSD, naravno ex-SDA, SBiH, NS, ... svi ostali ako Ramo ima toliko.
Pa BAke zvanicno ima jednu orunulu kucicu na poljinama.. nezvanicno.. sve sta drze arapi po sarajevu. Ali evo, necemo sad gibetit :D
ljubijankic

#7612 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ljubijankic »

DonieBrasco wrote: 21/09/2023 13:37

Nista, sve su dali za potrebe borbe za drzavu i Bosnjake :bih:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7613 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Truba »

politika moć i pare

isto ko kokoš i jaje

moć privlači politiku i pare
politika privlači moć i pare
itd itd

treba pogledati što imaju političari u mnogo uređenim zemljama

pelosi ima npr 114 milijuna dolara :D

boris jonson 3 milijuna

orban 750 milijuna

biden 10

kolinda 5 milijuna isto ko vučić
Truba

#7614 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Truba »

ovdje bi trebalo proučavati kako se razmnožavaju porodice isak i npr ukaj-binkica čudić

dok ovi imaju 6 unuka šta je binkica uradila u razmnožavanju inteligentnih gradskih urbanih medjunacionalnih gena

:D slabo
jedan ko nijedan
dr_Evil

#7615 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

Truba wrote: 21/09/2023 14:14 ovdje bi trebalo proučavati kako se razmnožavaju porodice isak i npr ukaj-binkica čudić

dok ovi imaju 6 unuka šta je binkica uradila u razmnožavanju inteligentnih gradskih urbanih medjunacionalnih gena

jedan ko nijedan
Zamjeras joj sto i sa tobom nije razmozila inteligentne gradske urbane gene, makar dok nisi presao u malo manje urban krajolik?

Pa, i ja sam :D
DaysleepeR

#7616 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DaysleepeR »

Slabo je ko u slobodnom padu kao Nermin Šehović, kako ga je ojadio Rumeni sa onom kandidaturom, niko nije.
dr_Evil

#7617 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

DaysleepeR wrote: 21/09/2023 14:24 Slabo je ko u slobodnom padu kao Nermin Šehović, kako ga je ojadio Rumeni sa onom kandidaturom, niko nije.
Sve je to dio projekta..negdje je cacnuo mecku gdje nije trebao.
Truba

#7618 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Truba »

dr_Evil wrote: 21/09/2023 14:23
Truba wrote: 21/09/2023 14:14 ovdje bi trebalo proučavati kako se razmnožavaju porodice isak i npr ukaj-binkica čudić

jedan ko nijedan
Zamjeras joj sto i sa tobom nije razmozila inteligentne gradske urbane gene, makar dok nisi presao u malo manje urban krajolik?

Pa, i ja sam :D
dobra ženska ja sam je zapazio 2008 u kafiću čak sam je i fotografirao sony d90 ili nokija imam je u kolekciji
ali vidi se da je snob
ja to zovem intelektualni snobizam
dr_Evil

#7619 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

Truba wrote: 21/09/2023 14:29
dobra ženska ja sam je zapazio 2008 u kafiću čak sam je i fotografirao sony d90 ili nokija imam je u kolekciji
ali vidi se da je snob
ja to zovem intelektualni snobizam
Ne poznajem je, ali po onome kako nastupa vjerovatno si upravu :thumbup:
Truba

#7620 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Truba »

oni imaju problema zbog viza s kosovom

dakle njima su bitnije vize za jednu obitelj od interesa milijun srba

ne kontam kako to ne kontaju i ne znam što hoce vise
sumirprimus

#7621 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

nermin sehovic, o cemu se radi? lik ispravan pa mu namjestaju, ili je visoko letio?
dr_Evil

#7622 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 21/09/2023 14:35 nermin sehovic, o cemu se radi? lik ispravan pa mu namjestaju, ili je visoko letio?
Nema ga u policiji, a malo vise u rangu ispravnog. Njegov pad je jednostavno borba begova. Tako da, nema crno i bijelo.
sajber87

#7623 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sajber87 »

dr_Evil wrote: 21/09/2023 15:00
sumirprimus wrote: 21/09/2023 14:35 nermin sehovic, o cemu se radi? lik ispravan pa mu namjestaju, ili je visoko letio?
Nema ga u policiji, a malo vise u rangu ispravnog. Njegov pad je jednostavno borba begova. Tako da, nema crno i bijelo.
On je trebao biti sda kandidat koga je predlozila sda filijala sbih na celu sa efendicem po naredbi centrale iz mehmeda spahe sa ciljem da otkine denisu i (sdp nip ns) glasove.
dr_Evil

#7624 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by dr_Evil »

sajber87 wrote: 21/09/2023 15:18
dr_Evil wrote: 21/09/2023 15:00

On je trebao biti sda kandidat koga je predlozila sda filijala sbih na celu sa efendicem po naredbi centrale iz mehmeda spahe sa ciljem da otkine denisu i (sdp nip ns) glasove.
Ma to svakako, ali ne moze Ramo Isak biti pozitivac niti u jednoj prici.
manuchao91

#7625 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by manuchao91 »

otkud Orbanu 750 mil USD a Nency Pelosi 114 mil USD
Locked