Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i ja sam primjetio da ovi sto idu iz grada prema ilidzi i skrecu lijevo ili polukruzno na socijalnom i pofalicima uveliko jasu rakrsnicu kad skrecu. fino zagaze jer nema ivicnjaka i nije ocrtano. skracuju putanju maksimalno pa niko i ne gleda kuda jase
Ja nikako ne mogu da skontam kako se zabiješ u stub pa nek nije 10000x dobro ocrtano, al brate ako ne znaš namotati PORED stuba onda vožnja auta nije za tebe.
BadBoy wrote: ↑21/09/2023 10:47
Ja nikako ne mogu da skontam kako se zabiješ u stub pa nek nije 10000x dobro ocrtano, al brate ako ne znaš namotati PORED stuba onda vožnja auta nije za tebe.
Ima i ta mjesta, ali gore je slika postavljena, sa visine kad gledas, fakat ko da je na sred puta ostavlje stub....
Trebali su ocrtati retrofleksivno dole plus ivicnjakom i cao
Nevjerovatno kakvi diletanti
Pa ako si krenuo prema stubu, odnosno nisi dobro smotao, zašto ga nisi zaobišao, gledaš ispred sebe. Ako si išao većom brzinom jer je zeleno već bilo upaljeno, opet isto, samo sa većom opreznošću. Ne možeš se pravdati da je postavljen na pogrešnom mjestu.
Ma jok ba, kriv je stub. Tj. Šteta. Tj. Trojka. Šta će tu uopšte stub.
I onaj preko puta je sporan, kad se ide pravo kroz raskrsnicu, neko će bezveze nastradati.
Sa njegove desne strane ga moras zaobici ako radis polukruzno, mislim mozes i sa lijeve malo je uze ali gazis ovo poluostrvo i dirketno ides na pjesacki.
Last edited by DonieBrasco on 21/09/2023 12:18, edited 1 time in total.
Pa dobro, šta vozač misli kad skreće putanjom kojom naiđe na stub, šta bi uradio da nema stuba? Isključio se ka traci iz suprotnog smjera? presjekao raskrsnicu da uštedi koju kap goriva? Gdje je zamišljeni luk? Biću malo zloban pa reći da su vozači koji na taj način sijeku raskrsnicu zaslužili da udare u stub.
Pa dobro, šta vozač misli kad skreće putanjom kojom naiđe na stub, šta bi uradio da nema stuba? Isključio se ka traci iz suprotnog smjera? presjekao raskrsnicu da uštedi koju kap goriva? Gdje je zamišljeni luk? Biću malo zloban pa reći da su vozači koji na taj način sijeku raskrsnicu zaslužili da udare u stub.
Laplace wrote: ↑21/09/2023 12:30
peglanje krivina i raskrsnica
ma nema se ovde sta raspravljati, uzrok je samo vlastita nepazanja taman da je stub na sredini raskrsnice
Laplace wrote: ↑21/09/2023 12:30
peglanje krivina i raskrsnica
ma nema se ovde sta raspravljati, uzrok je samo vlastita nepazanja taman da je stub na sredini raskrsnice
Peglaju sve osim odjeće.
Ako ne vidi ovoliki stub (još u svijetloj boji), onda treba na kontrolu vida.