Moj sin i ja smo ga iznajmljivali u zimu 2020./21. po 100 KM od jednog gospodina, kada je moj rahmetli muž bio bolestan, i pokušali smo sad tog gospodina opet kontaktirati, ali se ne javlja. I na Viberu stoji da mu nije dugo pristupio.

Moderator: anex

clanu porodice smo iznajmljivali (150KM) januar/februar ove godine od firme OrtoMed, cist, bazdaren, dobijete sve sto ide uz njega, donesu na vrata, objasne sta treba, izdaju racun...mi smo pored koncetratora morali iznajmiti, od iste firme, bolnicki krevet, toalet kolica, momci sve iznesu i sastave u stanu, uvijek dostupni na viber..Dervencanka1939 wrote: ↑20/09/2023 20:05 Zna li iko ima li se u/oko Sarajeva i kod koga iznajmiti oxigenaror/koncentrator (obogačivać) kisika za manje od 150 KM mjesečno?
Moj sin i ja smo ga iznajmljivali u zimu 2020./21. po 100 KM od jednog gospodina, kada je moj rahmetli muž bio bolestan, i pokušali smo sad tog gospodina opet kontaktirati, ali se ne javlja. I na Viberu stoji da mu nije dugo pristupio.
Hvala, jes' bio online, ali oglasi nisu obnavljani po 5-6 mjeseci i na broju Vibera u profilu dugo neaktivanmayab wrote: ↑21/09/2023 06:27 https://olx.ba/artikal/42441957/
piše da je online bio prije 12 sati......
Hvala, to mi je sigurno opcija ako ne nađem šta drugo. Mi smo ovaj iznajmljivali, a krevet sa električnim dizanjem i toalet kolica kupili na OLXu. Kad je suprug preselio, prodali za iste pare...black wrote: ↑21/09/2023 11:21clanu porodice smo iznajmljivali (150KM) januar/februar ove godine od firme OrtoMed, cist, bazdaren, dobijete sve sto ide uz njega, donesu na vrata, objasne sta treba, izdaju racun...mi smo pored koncetratora morali iznajmiti, od iste firme, bolnicki krevet, toalet kolica, momci sve iznesu i sastave u stanu, uvijek dostupni na viber..Dervencanka1939 wrote: ↑20/09/2023 20:05 Zna li iko ima li se u/oko Sarajeva i kod koga iznajmiti oxigenaror/koncentrator (obogačivać) kisika za manje od 150 KM mjesečno?
kada smo produzavali najam dobili smo malo popusta..