Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Digla_da_kreci

#25327 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Digla_da_kreci »

MarlboroGold wrote: 04/09/2023 12:24 Žena koja ima strpljenja za moje hobije ma koliko da su za nju čudni i slično. Još bolje je ako izrazi želju da se priključi istima.
Koji su ti hobiji?
oldtajmer

#25328 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by oldtajmer »

Je l ti nekad neka napisala pjesmu? Ako da, je l čemu?
-nije bas pjesma mada nesto slicno,mozda danas da mi se to desi vjerovatno bi drugacije to dozivio a tada sam bio nekako zetecen i nisam bas dobro primio :D
Jesi li u kontaktu sa bivšima? Čuvaš li sitnice koje te podsjećaju na njih?
-ne,ne
Jesi li ikad imao ikakvo pedersko iskustvo? :D Ako da, hoćeš li podijeliti dojmove?
-ne
Znaš li pronaći sreću ili barem mir u samoći? Ako ne, kako izgleda tvoja idila? Ti, draga i koliko, ako ikoliko, djece? Dolazi li usvajanje u obzir?
-itekako,potrebni su mi nekada bas ti trenuci mira i samoce,uspijem nekako da ih uhvatim a idila mi je neka zabit sa sto manje ljudi(neki otok recimo),draga,sto vise djece to bolje,moze i usvojene svakako
Pišeš li dnevnik? Ako da, čita li ga iko osim tebe?
-ne
Jesu te ikad privlačile loše cure?
-ne
U koju slavnu osobu si (bio) zaljubljen? Šta bi da ti sad ta osoba bane na vrata i pozove te na kafu?
-recimo catherine zeta-jones u seriji "the darling buds of may",nekad bi bilo svasta a danas bi vjerovatno samo popili kafu :D
Jesi li nekad konzumirao ilegalne supstance?
-probao iz znatizelje i nisam bio odusevljen pa je bio prvi i zadnji put
Jesi li sklon cjelonoćnim provodima u gradu?
-bio
Jesi li se nekad ljubiO na kiši?
-svakako,jos ako si u blizini kuce,stana i sl. u koji mozes otici poslije jos bolje
Kad bi te neko drag izveo na večeru, ponudivši ti izbor - janje ili grah sa suhim mesom - šta bi odabrao?
-grah
Opiši savršenu ženu , hoćeš li?
-zenstvena,bez foliranja,prirodna, to je sve
MarlboroGold

#25329 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Digla_da_kreci wrote: 06/09/2023 19:49
MarlboroGold wrote: 04/09/2023 12:24 Žena koja ima strpljenja za moje hobije ma koliko da su za nju čudni i slično. Još bolje je ako izrazi želju da se priključi istima.
Koji su ti hobiji?
Ribolov na prvom mjestu, pa biciklizam, planinarenje... ima ih još, ali ovo troje je glavno.
Snake Eyes

#25330 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Snake Eyes »

MarlboroGold wrote: 06/09/2023 20:25
Digla_da_kreci wrote: 06/09/2023 19:49
Koji su ti hobiji?
Ribolov na prvom mjestu, pa biciklizam, planinarenje... ima ih još, ali ovo troje je glavno.
Za tako cudne hobije tesko da postoji zena koja bi imala strpljenja.
MarlboroGold

#25331 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Dobro, nisam se najbolje izrazio. Nisu čudni (možda i jesu za neke ko zna). Treba da ih poštuje i da mi ne pravi problem u vezi istih.
moimoi

#25332 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moimoi »

Snake Eyes wrote: 06/09/2023 20:32
MarlboroGold wrote: 06/09/2023 20:25
Za tako cudne hobije tesko da postoji zena koja bi imala razumijevanja.
Njet. Ribolov je ekstra… bez biciklizma mogu.. planinarenje ok.Dok znam neke kojima bi bio biciklizam i planinarenje na prvom mjestu.
Ima nas vjeruj mi :lol:
Digla_da_kreci

#25333 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Digla_da_kreci »

MarlboroGold wrote: 06/09/2023 20:25 Ribolov na prvom mjestu, pa biciklizam, planinarenje... ima ih još, ali ovo troje je glavno.
Hvala. Mislila sam da je rijec o nekom ekstremnom sportu ili hobiju koji prelazi na profi level sto zahtjeva vecu posvecenost, jer mi je malo nejasno zasto bi trebalo imati strpljenja i/ili razumijevanja za ove pobrojane hobije koji su nekako normala, dosta ljudi to radi preko vikenda. :D

Moj bivsi momak je bio strastveni ribolovac i cesto sam isla s njim. Kraj jezera napravimo piknik, on chila u miru i gleda u vrh stapa kada ce zatresti, opusta ga voda, ja lezim na dekici i citam knjigu. Kada mi dosadi, provozam se biciklom, kasnije nam upalim rostilj pa se zabavljam oko toga i onda rucamo, on popije i pivo. I tako cijeli dan uzivamo, bas je bilo lijepo. Nekada mi se nije islo i imali bi dan svako za sebe i sve pet. :thumbup:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#25334 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Bobi »

:okac:
Digla_da_kreci

#25335 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Digla_da_kreci »

Bobi wrote: 06/09/2023 20:47:okac:
Nije mi Marlboro bivsi, isuse boze. :lol:

Uvijek ovo iskustvo prepricavam kada neko kaze da ide u ribolov. Ribolov te nauci strpljenju, da zaboravis na sve probleme i da se opustis svim culima, jos ako ne drndas po mobu, mentalna higijena ti je zagarantovana. :thumbup:

Ja sam vise za planinarenje, njemu je bilo mrsko dugo hodati. :D
-Chesterfield-

#25336 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by -Chesterfield- »

Digla_da_kreci wrote: 06/09/2023 20:39
MarlboroGold wrote: 06/09/2023 20:25 Ribolov na prvom mjestu, pa biciklizam, planinarenje... ima ih još, ali ovo troje je glavno.
Hvala. Mislila sam da je rijec o nekom ekstremnom sportu ili hobiju koji prelazi na profi level sto zahtjeva vecu posvecenost, jer mi je malo nejasno zasto bi trebalo imati strpljenja i/ili razumijevanja za ove pobrojane hobije koji su nekako normala, dosta ljudi to radi preko vikenda. :D

Moj bivsi momak je bio strastveni ribolovac i cesto sam isla s njim. Kraj jezera napravimo piknik, on chila u miru i gleda u vrh stapa kada ce zatresti, opusta ga voda, ja lezim na dekici i citam knjigu. Kada mi dosadi, provozam se biciklom, kasnije nam upalim rostilj pa se zabavljam oko toga i onda rucamo, on popije i pivo. I tako cijeli dan uzivamo, bas je bilo lijepo. Nekada mi se nije islo i imali bi dan svako za sebe i sve pet. :thumbup:
Ja sam čuo priču da je većina ribolovaca impotentna.
MarlboroGold

#25337 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Digla_da_kreci wrote: 06/09/2023 20:39

:thumbup:

Moja ne voli ribolov i to joj je dosadno, a to je ok.
Prije je znala nekad zvocati kad planiram u ribe, al vremenom se jednostavno morala pomiriti s tim :mrgreen:
džakailibu

#25338 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by džakailibu »

Problem sa ribolovom je sto dugo traje. Ja sam strastveni u tome i zna biti tenzije. Ono hajde ali mozes li sat- dva? Ne mogu, nije joga!!!!
Riddle

#25340 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

I ja volim ribolov, ali riječni i nikad ne bih mogao sjediti negdje na jezeru i zuriti u štap čekajući. Nego brate, spustiš se u kanjon u zoru, pa onda kilometar uzvodno i kilometar nizvodno. To ti ujedno dođe i planinarenje. Negdje oko podne zapališ vatru, svježa riba, hladna piva sa izvora koju si ostavio to jutro... I onda lezi u hladu i slušaj kako voda žubori. Kakvo je to samo psihičko vraćanje na fabričke postavke. :mrgreen:
moimoi

#25341 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moimoi »

Riddle wrote: 17/09/2023 20:04 I ja volim ribolov, ali riječni i nikad ne bih mogao sjediti negdje na jezeru i zuriti u štap čekajući. Nego brate, spustiš se u kanjon u zoru, pa onda kilometar uzvodno i kilometar nizvodno. To ti ujedno dođe i planinarenje. Negdje oko podne zapališ vatru, svježa riba, hladna piva sa izvora koju si ostavio to jutro... I onda lezi u hladu i slušaj kako voda žubori. Kakvo je to samo psihičko vraćanje na fabričke postavke. :mrgreen:
Moze to i na moru, ima zena koje to vole :D

Kajic/ barka/brodica/camac .. ponese se marenda/ uzina.. vino/pivo… i laganini satima…(proljece, ljeto, jesen, zima ..nebitno) jedino sto se moras bolje obuci ili se mozes okupati.

Bonaca i uzivancija. Zuris u morsko plavetnilo. Mir, tisnina, ljuljanje kajica i pokoji galeb
Riddle

#25342 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

moimoi wrote: 17/09/2023 20:16
Riddle wrote: 17/09/2023 20:04 I ja volim ribolov, ali riječni i nikad ne bih mogao sjediti negdje na jezeru i zuriti u štap čekajući. Nego brate, spustiš se u kanjon u zoru, pa onda kilometar uzvodno i kilometar nizvodno. To ti ujedno dođe i planinarenje. Negdje oko podne zapališ vatru, svježa riba, hladna piva sa izvora koju si ostavio to jutro... I onda lezi u hladu i slušaj kako voda žubori. Kakvo je to samo psihičko vraćanje na fabričke postavke. :mrgreen:

Kajic/ barka/brodica/camac .. ponese se marenda/ uzina.. vino/pivo… i laganini satima…(proljece, ljeto, jesen, zima ..nebitno) jedino sto se moras bolje obuci ili se mozes okupati.

Bonaca i uzivancija. Zuris u morsko plavetnilo. Mir, tisnina, ljuljanje kajica i pokoji galeb
Nisam to iskusio, već kako rekoh, kod mene je riječni ribolov.

Na tim odlascima nikad ženu nisam vidio. To je malo žešći tempo i konstantno kretanje osim te pauze oko podne te eventualno ako se prenoći na rijeci. Nikad nisam imao problem ako kažem da ću ići pod uslovom da nešto ranije nije dogovereno. Ribolov je inače jedno iz one grupe sigurnih odsustva, jer znaju da ću tamo hvatati samo prave ribe. :mrgreen:
moimoi

#25343 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moimoi »

Riddle wrote: 17/09/2023 20:46
moimoi wrote: 17/09/2023 20:16

Nisam to iskusio, već kako rekoh, kod mene je riječni ribolov.

Na tim odlascima nikad ženu nisam vidio. To je malo žešći tempo i konstantno kretanje osim te pauze oko podne te eventualno ako se prenoći na rijeci. Nikad nisam imao problem ako kažem da ću ići pod uslovom da nešto ranije nije dogovereno. Ribolov je inače jedno iz one grupe sigurnih odsustva, jer znaju da ću tamo hvatati samo prave ribe. :mrgreen:
:lol: :thumbup: ma sve za 5, samo kazem da ima i zena vjerovali ili ne, koje to vole :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25344 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

brt, ostavi se tih gluposti, uzmi spida i igraj dote dva dana sa bljatovima
Riddle

#25345 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

Velkoski wrote: 20/09/2023 20:56
brt, ostavi se tih gluposti, uzmi spida i igraj dote dva dana sa bljatovima
Kad bih to uradio, trebala bi mi sedmica na rijeci da se oporavim. :lol:
Isner

#25346 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Isner »

Moj dobar jaro ode po tri dana na pecanje.. ispali se u petak i ne dolazi do nedelje navece.. Zena tersala al nije mogla nista promjeniti, kasnije se pomirila s tim..

Živi za ribolov.. Ja jednom išao sa njim, smorio se koliko mi je bilo dosadno.. od silne dosade muvao se po nekom splavu pa upao u jezero gdje je pecao... Susio gace kraj vatre :D
emotivac

#25347 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by emotivac »

Taj dobar jaro bi mogao nekada, ako se slučajno ranije vrati, dočekat' muške patike na otiraču :D Zato nek' nikad' ne dolazi prije nedjelje naveče :lol: :lol:

Kažu ako živu ogradu ne održavaš redovno, ona ode u tuđe.... :lol: :lol:
MarlboroGold

#25348 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Drugačije i ne možeš nego da pustiš da tersa dok se ne smiri i ne skonta.

Tako je bilo i kod mene sa ribolovom :lol:

Doduše drastično manje kad smo dobili dijete, ali sam i tad gledao da nekad šmugnem bar na dan.
Digla_da_kreci

#25349 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Digla_da_kreci »

Povedi i dijete sa sobom i vidjet ces kako se nece buniti, jos ce pljuhnuti i lavor vode za vama. :D
Riddle

#25350 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

Isner wrote: 21/09/2023 08:41 Moj dobar jaro ode po tri dana na pecanje.. ispali se u petak i ne dolazi do nedelje navece.. Zena tersala al nije mogla nista promjeniti, kasnije se pomirila s tim..

Živi za ribolov.. Ja jednom išao sa njim, smorio se koliko mi je bilo dosadno.. od silne dosade muvao se po nekom splavu pa upao u jezero gdje je pecao... Susio gace kraj vatre :D
Jezerski ribolov je i meni dosadan. Ne volim čak ni pojesti jezersku ribu. Dok je riječni daleko uzbudljiviji, planinske rijeke su bogate kisikom, miris i ukus tih riba su mi tako dragi i cijela atmosfera je opuštajuća. Zvukovi, mirisi, huk rijeke, sve je živo oko tebe...
Post Reply