SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
DonieBrasco
#70851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja svo vrijeme mislio one bile u ovom auto sto ih je ovaj izbacio na sine, a one sa njime u BMW.
Ma ko vas ... trebe.
Ma ko vas ... trebe.
- Ateista
#70852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Slazem se da mnogi iftar i slucne stvari kotiste da sebe predstave u boljem svjetlu, to jeste bespotrebna informacija i vjerovatno sa tim ciljem ubacena.Thorgerson wrote: ↑20/09/2023 14:41Al najjaci pocetak izjave. "Bile na iftaru...".
I gotovo. Balija bosnjo cim to vidi on ce odmah povjerovat sta god ova izbrblja.
Da bas tako cure upadaju u nepoznata auta i voze se sa nepoznatim ljudima.
Evo i da jeste taj nepoznat lik koji je vozio. Poznat im je bio drug. A opet drug je sigurno dobar jaran s tim vozacem.
Suplja na kvadrat.
Al hej. One bile na iftaru, zurile kuci na jaciju, teravije, pa da kuhaju hranu da dijele siromasnima, bla bla bla...
P.S. ovo je cisto pranje, da se ono skine ljaga sa svog imena. A ova dvojica ko njih jebe. Uostalom vozac i jeste najvise kriv. Al jaranice nije ti smetalo da sjedas u bengu. Sto nisi na bus, taxi?
Opet, ako je ona izjava tacna, moguce da nije znala kako taj vozi ako je i znala tog drugog, ne znaci da je taj rekao "povesce cas moj jaran koji je budala za volanom".
Ja sve uzimam sa rezervom, pa tako i njenu izjavu jer je pitanje koliko je tacna, ali ne treba nikog unaprijed osuditi ako nismo sigurni u detalje.
-
Zoooka
#70853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pored toliko stvarnih zrtava u saobracaju, medijski prostor zauzimaju instagramuse sa 2 grama mozga. Nije mi je zao sekunde. Vidi joj se na čehri da laže i petlja
- drug_profi
#70854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Poenta je da ne mozes kriviti one koje nisu vozili.
Imas neki dogovor, doci ce jaran po tebe sa svojim jaranom.
Eto ti ces reci necu ja sa njim, ne znam kako on vozi. Pa nisi posao u nocnu voznju za Novi Pazar, vec na drugi kraj grada. Sta se moze desiti?
Sjednes i vidis da je lik budala, i da mu je zabavno to sto ste se prepale.
Na kraju se lik slupa, tebe vile pronosaju, ali i jedina imas posljedice po zdravlje radi te budale.
Trazis da pravna drzava uradi nesto.
I docekas da te neizivljeni likovi nazivaju maltene droljom i da si sama kriva za udes.
To je ta pamet da je zena kriva i sto je silovana, jel tako?
Eto ti ces reci necu ja sa njim, ne znam kako on vozi. Pa nisi posao u nocnu voznju za Novi Pazar, vec na drugi kraj grada. Sta se moze desiti?
Na kraju se lik slupa, tebe vile pronosaju, ali i jedina imas posljedice po zdravlje radi te budale.
I docekas da te neizivljeni likovi nazivaju maltene droljom i da si sama kriva za udes.
- vjeshalica
#70855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Manekenka i TV ćitaćica skartale se u bijesnom autu, jer im godi takvo drustvo...sad kad je skupo platila svoju glupocu sad se sere na lika. Ne bi joj smetalo da udesa nije bilo.
-
Zoooka
#70856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Poredis silovanu djevojku/zenu sa tipicnom instagramusom zeljnom paznje. Bravodrug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:10 Poenta je da ne mozes kriviti one koje nisu vozili.
- vjeshalica
#70857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa i ta manekenkica sa njom je slomila kuk i ugruhala se, sad kad su vidjele patnju kao haste nasle se uvrijedjene. Jesil ti kad sjeo sa pjanddurom ili budalom u auto i pomislio pa sta se moze desiti od Čaršije do Ilidze? De ba, kako selektivno formirate pricu. Nije ona drolja nego glupacetina koja je zeljna lude zabave za nafuranim momcima, a o posljedicama jedna praznoglava citacica i manekenkica ne misli. Neko je cijeli zivot vodio racuna o sebi i o djetetu, da bi dosli do drustvene faze u kojoj je oblik zivota "ne moze mi se nista desiti" postao standardni stav tokom rasudjivanja dogadjaja.drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:10 Poenta je da ne mozes kriviti one koje nisu vozili.
- mrmotica
#70858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ne znam, mene je mama naučila još u predtinejdžerskom dobu, da u auto ne sjedam s nepoznatim ljudima. To što je on drug moga druga, ne čini ga meni poznatom osobom, dakle, hvala ima komercijala.
Što se tiče činjenice da debil treba odgovarati za svoje postupke - apsolutno. Da li će? Ako bog da, što bi rekli, obzirom da i ovi čija su divljanja završila tako da se žrtva zemljom pokrije, poprilično slobodno divljaju ulicama i dalje.
Što se tiče činjenice da debil treba odgovarati za svoje postupke - apsolutno. Da li će? Ako bog da, što bi rekli, obzirom da i ovi čija su divljanja završila tako da se žrtva zemljom pokrije, poprilično slobodno divljaju ulicama i dalje.
- vjeshalica
#70859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma gdje ce tv citacica i manekenka sjedati u ojebani taksi ili u ojebani aautobus?
- mrmotica
#70860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa eto, kad ih kuk i vilica žignu na promjenu vremena, sjetiće se da su se tad za 2 KM komercijalom mogle kući vratit.vjeshalica wrote: ↑20/09/2023 15:29 Ma gdje ce tv citacica i manekenka sjedati u ojebani taksi ili u ojebani aautobus?
-
Zoooka
#70861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Previse se prica o Iqos instagramusici
- drug_profi
-
Zoooka
#70863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kriva je sto se druzi s tipovima koji se druze s takvim tipovima. Ne cudi me jer se takvi medjusobno pronadju. Ova je samo zeljna paznje. I ti ovakvu osobu poredis s nekim ko je stvarno imao neku traumu poput silovanja. Iskljuci sebi internet bolje bi ti bilo.drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:37Da upravo tako. Zato jer je u ovom slučaju vaša odvratna reakcija ista.
Kriva je što je sjela u auto?
Ma kako je kriva?
De da vidim kako su to vaši mozgovi sebi objasnili?
- mrmotica
#70864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Druže, tvoja analogija je isto ko da osobi koja je gurnula ruku svjesno u vatru kažeš - kako je on/a kriv/a što se opekao/la?drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:37Da upravo tako. Zato jer je u ovom slučaju vaša odvratna reakcija ista.
Ma kako je kriva?
Ako se svjesno stavljaš u situaciju koja potencijalno može biti opasna po tebe kako nisi kriv? Jasno - svako može imati udes, ali zašto pri zdravoj pameti sjedati u auto s nepoznatim likom. Posebno kad vidiš da se vozi neko bijesno auto - nećemo se lagati, niko bijesna auta ne vozi ko baba s kraćom nogom do granapa, bar ne u Sarajevu. Možda ima izuzetaka, ali su u promilima, ne u procentima.
Na to da dodamo da se radi o BMW-u, autu koje statistički je dio najvećeg broja udesa, u Sarajevu. To znaš ako i portale čitaš, a ne ako se baviš nazovi-novinarstvom.
Toliko povjerenje dati nekome koga ne poznaješ, to je ultimativna glupost. Ja kao žena to tvrdim.
- drug_profi
#70865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znači i ona što je silovana je kriva jer se družila sa nekim ko je imao takve namjere, ili je bila željna pažnje pa se obukal izazovno, ili je otišla sa drugaricom u stan kod neke raje koju zna neki njen jaran iz razreda.Zoooka wrote: ↑20/09/2023 15:44Kriva je sto se druzi s tipovima koji se druze s takvim tipovima. Ne cudi me jer se takvi medjusobno pronadju. Ova je samo zeljna paznje. I ti ovakvu osobu poredis s nekim ko je stvarno imao neku traumu poput silovanja. Iskljuci sebi internet bolje bi ti bilo.drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:37
Da upravo tako. Zato jer je u ovom slučaju vaša odvratna reakcija ista.
Ma kako je kriva?
Jel tako?
Vidite li vi vaše pameti?
Njene moralne karakteristike su apsolutno nevažne.
Ono što je važno je da je sasvim benigno sjela sa poznatom osobom u auto druga te osobe po prethodnom planu da odu negdje zajedno.
Taj lik je vozio i oglušio se na zahtjeve da uspori, i u nastavku izazvao nesreću gdje je ona zadobila teže povrede.
Kako je ona kriva, de tita ti, alaha ti objasni, pa da može i osiguranje da joj ospori naknadu štete? Traži im proviziju.
-
moimoi
#70866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Je li ovo mogao i taxista uraditi? Je li poznajete svakog taxistu?
Ja sam se hiljadu puta vozila sa taxistima koji su vozili ludjacki. Uvjerena cak da su na necemu bili..
Ja sam se hiljadu puta vozila sa taxistima koji su vozili ludjacki. Uvjerena cak da su na necemu bili..
- auspuhc
#70867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Drago mi je da jedna zena ovako pise i da nije pala na feministicke ublehe.vjeshalica wrote: ↑20/09/2023 15:14Pa i ta manekenkica sa njom je slomila kuk i ugruhala se, sad kad su vidjele patnju kao haste nasle se uvrijedjene. Jesil ti kad sjeo sa pjanddurom ili budalom u auto i pomislio pa sta se moze desiti od Čaršije do Ilidze? De ba, kako selektivno formirate pricu. Nije ona drolja nego glupacetina koja je zeljna lude zabave za nafuranim momcima, a o posljedicama jedna praznoglava citacica i manekenkica ne misli. Neko je cijeli zivot vodio racuna o sebi i o djetetu, da bi dosli do drustvene faze u kojoj je oblik zivota "ne moze mi se nista desiti" postao standardni stav tokom rasudjivanja dogadjaja.drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:10 Poenta je da ne mozes kriviti one koje nisu vozili.
-
Zoooka
#70868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eto ti znas kakvi su njeni zahtjevi u autu bili. Bas se vidi da senilnost dolazi godinama, ti si najbolji primjer.drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:50Znači i ona što je silovana je kriva jer se družila sa nekim ko je imao takve namjere, ili je bila željna pažnje pa se obukal izazovno, ili je otišla sa drugaricom u stan kod neke raje koju zna neki njen jaran iz razreda.
Jel tako?
Vidite li vi vaše pameti?
Njene moralne karakteristike su apsolutno nevažne.
Ono što je važno je da je sasvim benigno sjela sa poznatom osobom u auto druga te osobe po prethodnom planu da odu negdje zajedno.
Taj lik je vozio i oglušio se na zahtjeve da uspori, i u nastavku izazvao nesreću gdje je ona zadobila teže povrede.
Kako je ona kriva, de tita ti, alaha ti objasni, pa da može i osiguranje da joj ospori naknadu štete? Traži im proviziju.
Porediti silovanje s ovim, nema sta. Well done.
Nemoj mi se obracat penzioner vise
- drug_profi
#70869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakvo ba bjesno auto? Ono?mrmotica wrote: ↑20/09/2023 15:46Druže, tvoja analogija je isto ko da osobi koja je gurnula ruku svjesno u vatru kažeš - kako je on/a kriv/a što se opekao/la?drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:37
Da upravo tako. Zato jer je u ovom slučaju vaša odvratna reakcija ista.
Ma kako je kriva?
Ako se svjesno stavljaš u situaciju koja potencijalno može biti opasna po tebe kako nisi kriv? Jasno - svako može imati udes, ali zašto pri zdravoj pameti sjedati u auto s nepoznatim likom. Posebno kad vidiš da se vozi neko bijesno auto - nećemo se lagati, niko bijesna auta ne vozi ko baba s kraćom nogom do granapa, bar ne u Sarajevu. Možda ima izuzetaka, ali su u promilima, ne u procentima.
Na to da dodamo da se radi o BMW-u, autu koje statistički je dio najvećeg broja udesa, u Sarajevu. To znaš ako i portale čitaš, a ne ako se baviš nazovi-novinarstvom.
Toliko povjerenje dati nekome koga ne poznaješ, to je ultimativna glupost. Ja kao žena to tvrdim.
Šta ba bulaznite bogvampomogo...
Ovaj pdf crne hronike je presjek mentaliteta bošnje.
- drug_profi
- drug_profi
- Rothmans
#70872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svi spominju instagramuse , a o tiktokerima nista 
- mrmotica
#70873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa dobro brate, ti onda zastupaj takvo mišljenje, niko ti ne brani, ali ne kmeči poslije kad se belaj desi.drug_profi wrote: ↑20/09/2023 15:55Kakvo ba bjesno auto? Ono?mrmotica wrote: ↑20/09/2023 15:46
Druže, tvoja analogija je isto ko da osobi koja je gurnula ruku svjesno u vatru kažeš - kako je on/a kriv/a što se opekao/la?
Šta ba bulaznite bogvampomogo...
Ovaj pdf crne hronike je presjek mentaliteta bošnje.
![]()
Poenta je da izbjegneš belaj, a ne da ideš svjesno u isti pa kukaš. I said what I said.
- auspuhc
#70874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eto i ova druga pametno pise. Dobro je pa ima nasih bosanski sa tradicionalnim i ispravnim razmisljanjem i vrijednostima. Opasna je zapadna kultura koja se siri.
- drug_profi