to je 5-6 hiljada KM ako se ne varam...
puno za auto za koje ne računam da je auto nakon max. dvije godine.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
to je 5-6 hiljada KM ako se ne varam...
jel ovo sarkazam
Sta podrazumijevas pod ovim jeftinije? Do koliko para?radostan dan wrote: ↑19/09/2023 19:26 zna li neko predložiti malo auto i koje, ako može dizel, nešto jeftinije...
za raskurcati od strane dvije osobe.
jedna koja je tek položila i ne zna voziti i druga, koja će tek da polaže.
rok upotrebe - godinu i po do dvije dana..
Nemam pojma, zavisi kako sam raspoložen i koliko me je pomenuti dvojac ispizdio.Optimist wrote: ↑19/09/2023 21:00Sta podrazumijevas pod ovim jeftinije? Do koliko para?radostan dan wrote: ↑19/09/2023 19:26 zna li neko predložiti malo auto i koje, ako može dizel, nešto jeftinije...
Benzinci 1.8, 2.0 i 3.0 V6. Svi atmosferci. 1.8 izbjeći zbog manjka snage, 2.0 odličan, 3.0 još bolji ako imaš dublji džep.konektovan wrote: ↑19/09/2023 19:16Udobnost, hidraulika....ali i potencijalni problemi sa istom, ako se nije odrzavalo kako treba. Velik auto vani,..ali unutra i nije nesto posebno, kao i gepek.
Motori solidni, najcesce 1.6 hdi, 2.0 hdi, svi sa dpf...benzinaca slabo.
Meni je od samog Citroena zanimljivije to sto je slika sa sajta za prodaju vozila cak iz Namibije
MehmedPasaMoric wrote: ↑20/09/2023 12:55Meni je od samog Citroena zanimljivije to sto je slika sa sajta za prodaju vozila cak iz NamibijePosto sam zagovornik teorije da automobili koji se voze i odrzavaju u Africi ne mogu biti losi i nepouzdani, onda se to mora odnositi i na Citroena... Ako je prezivio pustinjsku klimu i ulje iz trafo stanice, prezivjece vala i Bosanske ceste
Mazdaradostan dan wrote: ↑19/09/2023 19:26 zna li neko predložiti malo auto i koje, ako može dizel, nešto jeftinije...
U sustini bilo koji Polo/Fabia, Clio/Megane, Fiesta/Fokus itd.. iz cca 2005 ce biti jeftin, a uz malo srece i provjere ces naci nesto sto ce posluziti za taj period ucenja. Benzinci nisu strasni, bolje da nauci odmah.radostan dan wrote: ↑19/09/2023 19:26 zna li neko predložiti malo auto i koje, ako može dizel, nešto jeftinije...
grehota jenlt wrote: ↑20/09/2023 13:38Mazdaradostan dan wrote: ↑19/09/2023 19:26 zna li neko predložiti malo auto i koje, ako može dizel, nešto jeftinije...
![]()
Ako je golf, boli te. On je ko vino, sto stariji to bolji.
2009. kupio kcerki kad je polozila, '99. godiste, Ghia oprema bila.kenomax wrote: ↑20/09/2023 23:50 Danas probah Fiestu 98. godište 1.25 Zetec S(!) i pozitivno se iznenadih s obzirom da nisam vozio auto starije od 2013. nikada. Toliko jednostavno auto, lagano, u krivine leti, volan fino tvrd (jedina mana je što je tvrd i na parkingu). Ali dosta sam predrasuda imao prije te spontane vožnje.