al volim mezit zelene lopove to je cudo jedno.
tacnotako nisam sdfa ali...
e kreno u srbiju sve sa pistoljem, i ovo mu sad za dalju politicku karijeru godi, za 10 godina bice zrtva sistema, ko bake sto je sad iverzant al suti o tome se ne prica
Helez i Denis trebaju počistiti SDP od debelog Neke trenerke i njemu sličnih nesposobnjakovića i dupeuvlakača.plavi_E wrote: ↑19/09/2023 18:38Helez opasno nervira Dodika i njegove. A i ovdje na temi ga "ljubitelji zupanija" optuzuju za populizam. Ako ovako nastavi nervirati Dodika i time i Coviica nece se zavrsiti samo na tome da Niksic ne smije vise dovoditi Heleza na sastanke sa Covicem i Dodikom. Mogli bi njih dvojica traziti od Niksica da se Helez smijeni sa pozicije ministra.
Sto se tice ovog dijela sto ovaj dodikov ministar ne razumije:
Ne razumijem ni stavku - modernizacija artiljerijskog naoružanja za 18 miliona KM, samovozne haubice.
Divizion tih samohodnih haubica iznosi 18 komada orudja. Po ovome izgleda da je neki proizvodjac samohodnih haubica obecao Helezu da ce mu prodati samohodne haubice za 1 milion po komadu.
ima sa bosnjackim konceptom slobodnog trzista.kakabanja213 wrote: ↑20/09/2023 10:48 Znaci jos uvijek se rucno kuca ta doskocica.
Ali nisam ni rekao da te placa SDA ili neki od njihovih satelita. Moze te placati i druga strana kao sto placa veliki broj forumasa, starih ili novih.
Inace pojam gazde nema nikakve veze sa feudalizmom
Nekino historijsko Ne mafijasu i unistivacu domovine Baketu ce se vjecno pamtiti. Ali da treba da ide, svakako, sve dok ce doci neko drugi ko ce odrzavati ovo NE.agent_zero wrote: ↑20/09/2023 10:57
Helez i Denis trebaju počistiti SDP od debelog Neke trenerke i njemu sličnih nesposobnjakovića i dupeuvlakača.
Ma ti si u pravu hiljadu posto sto se tice SDA i pratnje, ali ta doskocica je bas glupa.sumirprimus wrote: ↑20/09/2023 11:20ima sa bosnjackim konceptom slobodnog trzista.kakabanja213 wrote: ↑20/09/2023 10:48 Znaci jos uvijek se rucno kuca ta doskocica.
Ali nisam ni rekao da te placa SDA ili neki od njihovih satelita. Moze te placati i druga strana kao sto placa veliki broj forumasa, starih ili novih.
Inace pojam gazde nema nikakve veze sa feudalizmom
ne placa me niko sto bi me ko placao, niti je tajna ko sam, to bi trebala biti obaveza i gradjanska duznost svakg bosanca i hercegovca ne dozvolit sda sa svim sovjim satelitima za sva srnja koja su nam uradili i dan danas rade da prodju neopazeno, nekaznjeno i da se jos slave.
bravo bravo, jos jedan uz kalimera vrhunski potencijal za obavjestajca,,,Kod federalnog zastupnika Salke Zildžića pripadnici Granične policije Srbije pronašli su pištolj i iskaznicu Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA)
Da, jedan od većih grijeha u normalnom svijetu.dr_Evil wrote: ↑20/09/2023 11:49 Nisam se jos smirio od onog mafijaskog videa Rame Isaka and family,
kad gledaj jos veceg jada, ebem te drzavo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kod-uha ... /230920056
kakav narod takve i doskocice, zamisli da skidam lajne reta batlera "frankly my dear, i dont give a damn"/al iz filma, kako bi me tek tad gledlikakabanja213 wrote: ↑20/09/2023 11:51Ma ti si u pravu hiljadu posto sto se tice SDA i pratnje, ali ta doskocica je bas glupa.sumirprimus wrote: ↑20/09/2023 11:20
ima sa bosnjackim konceptom slobodnog trzista.
ne placa me niko sto bi me ko placao, niti je tajna ko sam, to bi trebala biti obaveza i gradjanska duznost svakg bosanca i hercegovca ne dozvolit sda sa svim sovjim satelitima za sva srnja koja su nam uradili i dan danas rade da prodju neopazeno, nekaznjeno i da se jos slave.
Ma nije moguce. On je posten mumin. Ide na dzumu. Clan SDA. Sve po zakonu.sumirprimus wrote: ↑20/09/2023 12:06bravo bravo, jos jedan uz kalimera vrhunski potencijal za obavjestajca,,,Kod federalnog zastupnika Salke Zildžića pripadnici Granične policije Srbije pronašli su pištolj i iskaznicu Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA)
sta nam rade nedime daragi sta je ovo![]()
![]()
po tom opisu, skolski opis sumnjivog lika, meniseksi_ideje wrote: ↑20/09/2023 12:09Ma nije moguce. On je posten mumin. Ide na dzumu. Clan SDA. Sve po zakonu.sumirprimus wrote: ↑20/09/2023 12:06
bravo bravo, jos jedan uz kalimera vrhunski potencijal za obavjestajca,,,
![]()
Ma sigurno Trojanci krivi. Sve su dali Covicu i Dodiku. Al ne da Lendo Bosnu. Dusmani zbog toga na haparatima. Izdaje nas Amerika, nece nas EU. Forto ostavka!sumirprimus wrote: ↑20/09/2023 12:11po tom opisu, skolski opis sumnjivog lika, meniseksi_ideje wrote: ↑20/09/2023 12:09
Ma nije moguce. On je posten mumin. Ide na dzumu. Clan SDA. Sve po zakonu.![]()
Sada će botovi krenuti u relativizaciju ove ogromne afere.seksi_ideje wrote: ↑20/09/2023 12:09Ma nije moguce. On je posten mumin. Ide na dzumu. Clan SDA. Sve po zakonu.sumirprimus wrote: ↑20/09/2023 12:06
bravo bravo, jos jedan uz kalimera vrhunski potencijal za obavjestajca,,,
![]()