Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E nisam znao da u sarajevu ima ravnogorska ulica ok sremska, moravska, durmitovska...
Ovo su oni amateri što su meni sjebali trap na autu, došlo do inspekcije. I dan danas nije to kako treba, mater im debilnu.
Vala da daju džaba gume ne bih više nikada otišao.
Ološ amaterska.
I ne moze na karticr
I garant ima na stanju samo guma od 120
noviclan wrote: ↑16/09/2023 10:54
Ne znam sta da ti kazem ali najbolje je kupiti gume a montirati kod aldina, ne znam hoce li u makbelu traziti saobracajnu za kupovinu cetiri komada bez montaze
sta ih boli kurac, cuj sobracajna za kupovinu gume
noviclan wrote: ↑16/09/2023 17:39
Ma imaju onu glupost slikaju ti saobracajnu i zovute kad ti registracija istice, ajde ok zbog ugradnje i garancije ali ovako molim gume u kesu zalosno je
Nije to glupost,nikad ne znas ko moze doci do tih podataka da neko ima nove gume i da ostane podklocan na parkingu.
noviclan wrote: ↑16/09/2023 17:39
Ma imaju onu glupost slikaju ti saobracajnu i zovute kad ti registracija istice, ajde ok zbog ugradnje i garancije ali ovako molim gume u kesu zalosno je
Nije to glupost,nikad ne znas ko moze doci do tih podataka da neko ima nove gume i da ostane podklocan na parkingu.
protuzakonito je da prikupljaju te podatke, odmah agenciji za zastitu licnih podataka prijavis pa da vidis kako vise ne prikupljaju
ovo naravno uz uslov da ti ne osiguravaju dodatno gume itd
Pa na ovoj temi smo skontali da ima svakakvih ljudi koji nemaju pojma koje gume im mogu na auto. I da se ne bi poslije zajebavali sa zamjenom pitaju ljude saobraćajnu.
protuzakonito je da prikupljaju te podatke, odmah agenciji za zastitu licnih podataka prijavis pa da vidis kako vise ne prikupljaju
ovo naravno uz uslov da ti ne osiguravaju dodatno gume itd
Dzontra_Volta wrote: ↑18/09/2023 17:04
Pa na ovoj temi smo skontali da ima svakakvih ljudi koji nemaju pojma koje gume im mogu na auto. I da se ne bi poslije zajebavali sa zamjenom pitaju ljude saobraćajnu.
A u saobraćajnoj to ne piše.
I po VIN broju to neće saznati pouzdano.
Dzontra_Volta wrote: ↑18/09/2023 17:04
A u saobraćajnoj to ne piše.
I po VIN broju to neće saznati pouzdano.
Bas sam na to pomislio da to ne pise u saobracajnoj.
U principu se kupuju iste gume kao one koje su trenutno na autu, a na internetu se moze naci po modelu auta, ne treba ni VIN.
I da ima spisak opreme po VIN broju (a tesko da je to slucaj), opet ne znaci da sam ja zadrzao fabricke felge, kao ni to koju cu dimenziju od dopustenih za doticnu felgu odabrati.
Mozda hocu najjeftiniju, mozda hocu neku skuplju...
Tako da mu saobracajna sigurno ne treba.
drug_profi wrote: ↑19/09/2023 08:54
I da ima spisak opreme po VIN broju (a tesko da je to slucaj), opet ne znaci da sam ja zadrzao fabricke felge, kao ni to koju cu dimenziju od dopustenih za doticnu felgu odabrati.
Mozda hocu najjeftiniju, mozda hocu neku skuplju...
Tako da mu saobracajna sigurno ne treba.
Auu jesu gume poskupile.. udario bezobrazluk u sve, pa i u gume..
Ovo vise nije normalno, sta se desava sa ovim cijenama...kako se kome navije..ma treba otici sve u pm
tavustavus wrote: ↑19/09/2023 18:53
Ovo vise nije normalno, sta se desava sa ovim cijenama...kako se kome navije..ma treba otici sve u pm
tavustavus wrote: ↑19/09/2023 18:53
Kupis kineske
Pa realno, sta mislis da mnogi nece. Isto kao sto je sava i slicni davno naguzena sa mnogih trzista, ne bi me cudilo da tako postane i kod nas.
Kupis kineske i vozis citavu godinu.
Svake jeseni 2 nove naprijed a one stare godinu, nazad.
I tako vazda imas frisak DOT na autu, najstarije nazad 2 god.
Imas jedan set, nema skladistenja, zajebancije, prebacivanja, pracenja prognoze, guzvanja kod vulkanizera i sl.