Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Seawolf wrote: ↑19/09/2023 20:54
Da ne bude da samo danas neki ljudi pogrešno izgovaraju nazive sarajevskih naselja, sjećam se da kad je novo naselje sa ove fotografije izgrađeno i useljeno, bilo je nekih, mahom starijih, koji su imali običaj reći: "Živi na Otocima."
Ja jarana iz djetinjstva uselio 74. u neboder Soc. Revolucije 16 eno ga i dan danas tamo
Prvo sarajevsko naselje u čijim je liftovima ordinirao mitološki "Crna rukavica".
moimoi wrote: ↑19/09/2023 21:10
Al evo, iz djetinstva se sjecam najboljih pereca koji su bili izmedju Prve gimnazije i umjetnicke. Crvena trafika puna pereca
Skoro je neko na temi stavio sliku tog kioska kod prve gimnazije
moimoi wrote: ↑19/09/2023 21:10
Al evo, iz djetinstva se sjecam najboljih pereca koji su bili izmedju Prve gimnazije i umjetnicke. Crvena trafika puna pereca
Skoro je neko na temi stavio sliku tog kioska kod prve gimnazije
Bile su dvije Jugotonove prodavaonice ploča i kaseta, a kasnije početkom devedestetih su bili i cd-ovi. Jedna kod Bezistana u Vase Miskina, a druga na Željezničkoj stanici. Ne znam da je i jedan drugi grad u bivšoj Jugoslaviji imao dvije Jugotonove prodavaonice ploča i kaseta.
moimoi wrote: ↑19/09/2023 21:01
Jel bio i jugoton? Bilo je ploca
Bile su dvije Jugotonove prodavaonice ploča i kaseta, a kasnije početkom devedestetih su bili i cd-ovi. Jedna kod Bezistana u Vase Miskina, a druga na Željezničkoj stanici. Ne znam da je i jedan drugi grad u bivšoj Jugoslaviji imao dvije Jugotonove prodavaonice ploča i kaseta.
moimoi wrote: ↑19/09/2023 21:01
Jel bio i jugoton? Bilo je ploca