Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa niste valjda vec skinuli gace borcu.Jes da igrate ispod ocekivanja Ali brate ja govorim o igracki kadru koji imate.Jedino ko vas moze ukopavati iz utakmice u utakmicu je golman.To morate rijesiti pod hitno.Cini mi se I da ste jednog doveli nije se valjda I on pozelio mame pa otisao
Ma radije Šahinovića istrpiti nego opet neka lutrija poput ovog iz HNLa.
Šaha ima odlične predispozicije za golmana, idealna visina(1.90m) , 2003-ce godište. Imao nekoliko dobrih intervencija protiv Torpeda na Koševu i Posušja.
Ima veliku manu gdje nas sve na stadionu presjeca kod centaršuta i kornera. Ne miče sa linije... To nije nešto što se ne može naučiti, pogotovo sa njegovom visinom.
Zoooka wrote: ↑18/09/2023 20:22
Bit ce sramota epskih razmjera ako Sarajevo ne osvoji titulu. Placaju igrace po 300 hiljada eura na godisnjem nivou, pa to ne rade ni neki klubovi u ligama petice.
Kolike su plate u Zrinjskom i Borcu? Za Želju imam info od jednog člana uprave da Krpić ima najveću platu , 6k/m. To je početkom ljeta bilo, ne znam jel se šta mijenjalo.
Ostalo su mahalske tipa Peneranda 50k/m ili Duraković 12k/m.
Zoooka wrote: ↑18/09/2023 21:22
Koliko golova do sad u sezoni ima jedan, a koliko drugi ?
Sacekat cemo da Nemanja pokori KL pa cemo pricati.
Pena nije napadac, tako da je glupo poredjenje. Pena ima snage za 13 sekundi, ali i to mu je dovoljno bilo On se moze porediti sa Oliveirom, ali kad se prestanu birati utakmice koje ce se igrati, kada ce se igrati i sa kim ce se igrati.
Zoooka wrote: ↑18/09/2023 21:22
Koliko golova do sad u sezoni ima jedan, a koliko drugi ?
Sacekat cemo da Nemanja pokori KL pa cemo pricati.
Pena nije napadac, tako da je glupo poredjenje. Pena ima snage za 13 sekundi, ali i to mu je dovoljno bilo On se moze porediti sa Oliveirom, ali kad se prestanu birati utakmice koje ce se igrati, kada ce se igrati i sa kim ce se igrati.
Aha, PEnjaranjda je bek, zato nema nijednog gola do sad, how yes no. Nije loš ni Renan, velikih 9 golova prosle sezone
Koga vas, nas koga ? Ja sam iz Sarajeva, zar se po mom duhovitom stilu pisanja ne da zakljuciti da nisam iz Mostara, iz mjesta gdje ljudi nemaju smisla za humor ha ?
luckylaka wrote: ↑18/09/2023 20:54
Pa niste valjda vec skinuli gace borcu.Jes da igrate ispod ocekivanja Ali brate ja govorim o igracki kadru koji imate.Jedino ko vas moze ukopavati iz utakmice u utakmicu je golman.To morate rijesiti pod hitno.Cini mi se I da ste jednog doveli nije se valjda I on pozelio mame pa otisao
Gdje napisah da smo skinuli gaće Borcu? Kažem da ne možemo jer je prerano i jer se još dozivamo nakon teškog perioda.
Kada neko od naših napiše "ako njih pregrmimo možemo početi pripreme za titulu", nemoj početi sa pričom kako smo šampioni svemira i slično.
luckylaka wrote: ↑18/09/2023 20:54
Gdje napisah da smo skinuli gaće Borcu? Kažem da ne možemo jer je prerano i jer se još dozivamo nakon teškog perioda.
Kada neko od naših napiše "ako njih pregrmimo možemo početi pripreme za titulu", nemoj početi sa pričom kako smo šampioni svemira i slično.
Ja druze gledam igracki Kadar a vi ste ove godine svemir za ostali I realno bi bilo da kazete nas cilj je titular I kup I tacka.Tako ustvari rade svi najaci klubovi u europi.Najbolji najavljuju napad na titulu...Barsa&Real,Bayern&BVB,City&Arsenal...
luckylaka wrote: ↑18/09/2023 22:28
Ja druze gledam igracki Kadar a vi ste ove godine svemir za ostali I realno bi bilo da kazete nas cilj je titular I kup I tacka.Tako ustvari rade svi najaci klubovi u europi.Najbolji najavljuju napad na titulu...Barsa&Real,Bayern&BVB,City&Arsenal...
Nećemo ništa da najavljujemo, barem ne još. Nismo šampioni svemira, nismo se nafurali, ne mislimo da smo bolji od drugih, itd. Idemo utakmicu po utakmicu.