Preduhitri me
Bile bi to trke za pamcenja. Ili da bar nadju neki nacin da obuzdaju ekipu koja dominira. Nabaciti im kakvih tegova kao u DTM-u
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Preduhitri me
I koja je onda svrha sporta sto najbolje kaznjavas.cable_stayed_bridge wrote: ↑17/09/2023 16:16Kazna 10 pozicija unazad u odnosu na rezultat kvalifikacija i sve bi bilo top![]()
U sarkasticnom tonu je bio komentar iznad, normalno da to nece niko uraditi. A apropo danasnje trke koja btw odavno nije bila zanimljivija, svakako bi bilo zanimljivije da je RedBull na nivou Merca, Ferrarija i da imamo ovakve trke uvijek. Na kraju krajeva, vjerujem da je to cilj i same Liberty Media-eBiBi911 wrote: ↑17/09/2023 16:18I koja je onda svrha sporta sto najbolje kaznjavas.cable_stayed_bridge wrote: ↑17/09/2023 16:16
Kazna 10 pozicija unazad u odnosu na rezultat kvalifikacija i sve bi bilo top![]()
Zamisli tebe na poslu kazne jer radis super posao. Ili ti zena ne da jer si dobar.
Racunaj na to da je lec lagano vozio, stedio gume jer je isao na to da zavrsi utrku bez zezancija.THEC wrote: ↑17/09/2023 20:14 evo bas vratio utrku da pogledam nesto ponovo, Max kad je iz boxa izasao bio 15. sa nekih 38 sekundi zaostatka za Leclercom na 5. mjestu, 20 krugova do kraja i u biti su na kraju usli prakticno zajedno na ciljnu ravninu, mislim da bi se RB borio ako nista barem za podijum i danas, da su samo imali malo srece, pa sacekali jos 2 kruga kad se desilo otkazivanje motora Oconu, nisam ja bas siguran da su oni zaustavili RB, jer ova etapa na mediumu je bila brutalna, al dobro svakako cemo vidjeti sljedeci vikend kakve ce performanse RB imati pa ce biti malo jasnije stvari
Ja sam slavio i kad je Mercedes pao.
omega369 wrote: ↑17/09/2023 23:53 Sainz ako danas nije zaradio novi ugovor nista manje vrijedan ili cak bolji od leclerca, ne znam kad ce. Fantasticno, fantasticno, nema sta. Lando standardno dobar. Vjerujem da bi se pobio i za prvo mjesto da ih mercedesi nisu stigli. Cini mi se da je RB mozda mogao i bolje proci sa srednjetvrdim gumama na samom pocetku. Vjerovatno bi max mogao brze napredovati a onda sa 2 sc ko zna sta bi moglo biti na kraju.
Lijepo je kad se nekad dominantna ekipa malo skloni.