Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#40676 Re: Utakmice.
Utakmica nije bila nimalo loša pored samo jednog gola. Prava šahovska partija, sa dosta borbe, srčanosti, a bilo je prilika sa naše strane. Ponavljam, najzrelija utakmica protiv i dalje jedne od najbolje ekipe lige.
- Logovan
#40677 Re: Utakmice.
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... -ok-892760
Po ovim izjavama vidiš koliko čovjek zna i koliko hoće da uspije.
Po ovim izjavama vidiš koliko čovjek zna i koliko hoće da uspije.
- Koshpa
#40678 Re: Utakmice.
Crnogorac igrac utakmice
Stoper za pozeljeti, samo da ga ne ureknemo 
-
18mn97
#40679 Re: Utakmice.
Crnogorac jako dobro odigrao. Dobar tandem sa Anicicem.
Hasic odskace, vidi se kvalitet.. kod suta, kod primanja lopte (odmah se oslobadja protivnika).
Julardzija isto dobar.
Veceras je najtanji bio Beganovic, pogotovo naprijed. Nazad je i zatvarao.
Sve u svemu, borbeno i zrelo smo odigrali. Vidi se da Rozman gradi timski duh.
Hasic odskace, vidi se kvalitet.. kod suta, kod primanja lopte (odmah se oslobadja protivnika).
Julardzija isto dobar.
- Logovan
#40680 Re: Utakmice.
Dajte gif kada je Hasić izbacio trojicu 
-
last mohicans
#40681 Re: Utakmice.
Ono je perverzija, kao i Penina kod penala i onog šuta. Majstori igre..
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#40682 Re: Utakmice.
Ovo je top.
Svaka cast treneru i strucnom stabu na svemu uradjenom.
Svaka cast i igracima na zalaganju!
Bravo!
Svaka cast treneru i strucnom stabu na svemu uradjenom.
Svaka cast i igracima na zalaganju!
Bravo!
-
Samprotivsviju
#40683 Re: Utakmice.
Mene samo nervira u fazi napada nasa igra, previse pasova u noge i sporo, nema lopti u prazan prostor, patnja za gledati, bukvalno zabijamo na misice.18mn97 wrote: ↑17/09/2023 00:06 Crnogorac jako dobro odigrao. Dobar tandem sa Anicicem.
Julardzija isto dobar.
Paticemo se debelo sa ekipama koje dodju igrati bunker...
Hasic je dobar, napokon radi i ta desna strana da ne forsiramo sve napade preko Ziljkica na lijevoj..
Svaka cast treneru i ekipi na svemu uradjenom, ali eto to mi je jedina zamjerka
Last edited by Samprotivsviju on 17/09/2023 00:38, edited 2 times in total.
- Maharadza
#40684 Re: Utakmice.
Svaka čast i čestitke treneru što je uspio u kratkom vremenu onaj haos i rasulo pretvoriti u ekipu koja ima glavu i rep. 
- GandalfSivi
#40685 Re: Utakmice.
Jebote, seremo ovdje mjesecima kako odbrana mora biti uigrana, kako treba utakmica u nogama, dodje lik u kojeg niko nije vjerovao i razvali, i to ne sam, nego u tandemu…
- xoklix
#40686 Re: Utakmice.
Za svašta nešto je večeras bilo prvi put...prvi put fizički nismo pali nakon prvih pola sata, nismo strahovali iz kornera ili centaršuta(osim prečke na početku) , odbrana bila na nivou, igra imala glavu i rep, Peneranda napokon pokazao zašto je doveden i biti će ogromno pojačanje kad se spremi.
Zrinjski nije nimalo naivna ekipa,a ostavili smo ih bez šuta u okvir gola i generalno su bili bezopasni.
Nego, ako Pena nastavi ovako ko ide out iz prvih 11 ?
Zrinjski nije nimalo naivna ekipa,a ostavili smo ih bez šuta u okvir gola i generalno su bili bezopasni.
-
Samprotivsviju
#40687 Re: Utakmice.
Ziljkicxoklix wrote: ↑17/09/2023 02:21 Za svašta nešto je večeras bilo prvi put...prvi put fizički nismo pali nakon prvih pola sata, nismo strahovali iz kornera ili centaršuta(osim prečke na početku) , odbrana bila na nivou, igra imala glavu i rep, Peneranda napokon pokazao zašto je doveden i biti će ogromno pojačanje kad se spremi.
Ali mislim da bi on Avramovskog zamjenio
-
radijator
#40688 Re: Utakmice.
Konacno jedna prava utakmica, ne samo za navijace Sarajeva i Zrinjskog, vec i za sve ostale fudbalske sladokusce.
Ovo su bez ikakve dileme dvije najatraktivnije i najbolje ekipe u nasoj ligi, doduse Zrinjski vec godinama dominira, ali mi sa ovim pojacanjima mislim da dogodine mozemo napraviti nesto golemo.
Pena, Hasic i Ziljkic su prevaga za svaku ekipu, a imat svu trojicu u timu - raspolizene i u formi, tesko da to iko kod nas, u normalnim fudbalskim uslovima, moze zaustavit.
Rozman mi se od prvog dana jako dopada kako prica, razmislja, kako se ponasa za vrijeme utakmice... odavno ovakvog trenera nismo imali.
Vinko mi se takodjer svidjao, pismen i dobar trener, al ovaj ima tu neku energiju koja daje snagu vise.
Ovo su bez ikakve dileme dvije najatraktivnije i najbolje ekipe u nasoj ligi, doduse Zrinjski vec godinama dominira, ali mi sa ovim pojacanjima mislim da dogodine mozemo napraviti nesto golemo.
Pena, Hasic i Ziljkic su prevaga za svaku ekipu, a imat svu trojicu u timu - raspolizene i u formi, tesko da to iko kod nas, u normalnim fudbalskim uslovima, moze zaustavit.
Rozman mi se od prvog dana jako dopada kako prica, razmislja, kako se ponasa za vrijeme utakmice... odavno ovakvog trenera nismo imali.
Vinko mi se takodjer svidjao, pismen i dobar trener, al ovaj ima tu neku energiju koja daje snagu vise.
- rocco_siffredi
#40689 Re: Utakmice.
Ovo nije dobro.
Ovo je vrlo dobro.

Ovo je vrlo dobro.
-
Paradox76
#40691 Re: Utakmice.
Evidentno poboljšana fizička sprema, evidentno trener napravio pozitivne promjene, borbenost i agresivnost na svakoj lopti.
Naravno da ima još mnogi toga za uraditi ali mislim da smo konačno na pravom putu napraviti nešto vise.
Kada ti ekipa, kao sto je Zrinjski, koja ima prosjek po utakmici 10-15 suteva u go, ne uputi niti jedan udarac u okvir gola, onda se mora odati priznanje igračima.
Širok roster sa kvalitetnom klupom.
Sahinovic djelovao puno sigurnije.
Stoperski par odlično odradio utakmicu.
Bekovi još ne pokazuju ono sto bi trebali.
Iako prvi put igraju Juraldžija i Mustafic, jako borbeno i pošteno odradili svoj dio posla.
Kod nas na klupi sjede Vrančić i Buljubasic, dovoljno govori kakvu širinu imamo.
Hasic odličan, lucidan, nepredvidiv sa odličnim razmišljanjem da svaku priliku za šut koristi.
Ziljkic se malo pogubio, ali neka shvati da se ne vrti sve oko njega.
Avramovski prvo poluvrijeme odlican, kasnije se malo potrošio, mada se i kod njega vidi napredak u fizičkoj spremi.
Renan klasa igrač, jak, borben, spic kakav nam je uvijek trebao.
Od zamjena istakao bi Penarandu, kad se spremi fizički,mislim da cemo imati najjači napad ikad.
Sa ovakvom ekipom realno je očekivati da se prošetamo ovom ligom.
Pustiti trenera da radi, ukloniti mahalu od kluba.
Bit ce oscilacija u igri, sudijskih krađa, novinarskih laži, svi ce jedva dočekati da se unese nemir.
Zajedno svi podržati ekipu i stručni stab.
Rezultati ce doći.
Naravno da ima još mnogi toga za uraditi ali mislim da smo konačno na pravom putu napraviti nešto vise.
Kada ti ekipa, kao sto je Zrinjski, koja ima prosjek po utakmici 10-15 suteva u go, ne uputi niti jedan udarac u okvir gola, onda se mora odati priznanje igračima.
Širok roster sa kvalitetnom klupom.
Sahinovic djelovao puno sigurnije.
Stoperski par odlično odradio utakmicu.
Bekovi još ne pokazuju ono sto bi trebali.
Iako prvi put igraju Juraldžija i Mustafic, jako borbeno i pošteno odradili svoj dio posla.
Kod nas na klupi sjede Vrančić i Buljubasic, dovoljno govori kakvu širinu imamo.
Hasic odličan, lucidan, nepredvidiv sa odličnim razmišljanjem da svaku priliku za šut koristi.
Ziljkic se malo pogubio, ali neka shvati da se ne vrti sve oko njega.
Avramovski prvo poluvrijeme odlican, kasnije se malo potrošio, mada se i kod njega vidi napredak u fizičkoj spremi.
Renan klasa igrač, jak, borben, spic kakav nam je uvijek trebao.
Od zamjena istakao bi Penarandu, kad se spremi fizički,mislim da cemo imati najjači napad ikad.
Sa ovakvom ekipom realno je očekivati da se prošetamo ovom ligom.
Pustiti trenera da radi, ukloniti mahalu od kluba.
Bit ce oscilacija u igri, sudijskih krađa, novinarskih laži, svi ce jedva dočekati da se unese nemir.
Zajedno svi podržati ekipu i stručni stab.
Rezultati ce doći.
- Logovan
- Logovan
#40694 Re: Utakmice.
Smiješna procjena. Čuj 8200
Protiv Zvijezde ne smije biti ispod 5000!

Bordo navijači, hvala vam što ste još jednom ispunili tribine našeg stadiona i bili podrška igračima u pobjedi na sinoćnjoj utakmici. Niz iz 1984. godine je premašen, a već u narednoj domaćoj utakmici protiv Zvijezde možemo nadmašiti još dva, one iz 1961. i 1977. godine.
Svi u napad, jedan je Hase!

- Logovan
-
mirza_15
#40696 Re: Utakmice.
Široki ima isto bodova kao i mi uz utakmicu manje. 4 pobjede i remi protiv Veleža. Jako važna utakmica. Sa pobjedom bi ih ostavili iza nas bez obzira na tu utakmicu manje.
Iako naša igra ulijeva nadu a trebali bi rasti iz utakmice u utakmicu pesimista sam po pitanju titule. Nemamo iste uslove kao Borac i morali bi baš da poderemo da bi bili ispred njih na kraju. Cirkus će biti u Banjaluci kada budemo igrali tu zaostalo.
Iako naša igra ulijeva nadu a trebali bi rasti iz utakmice u utakmicu pesimista sam po pitanju titule. Nemamo iste uslove kao Borac i morali bi baš da poderemo da bi bili ispred njih na kraju. Cirkus će biti u Banjaluci kada budemo igrali tu zaostalo.
- omega369
#40697 Re: Utakmice.
Realno, sinoc je bilo izmedju 9 i 10 hiljada. Stvarno su glupe ove objave kluba i preuzimanje odokativne metode savezaLogovan wrote: ↑17/09/2023 20:11 Smiješna procjena. Čuj 8200![]()
Protiv Zvijezde ne smije biti ispod 5000!
Bordo navijači, hvala vam što ste još jednom ispunili tribine našeg stadiona i bili podrška igračima u pobjedi na sinoćnjoj utakmici. Niz iz 1984. godine je premašen, a već u narednoj domaćoj utakmici protiv Zvijezde možemo nadmašiti još dva, one iz 1961. i 1977. godine.
Svi u napad, jedan je Hase!![]()
- ruud
#40698 Re: Utakmice.
Preko 9 definitivno a vrlo vjerovatno i preko 10.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#40699 Re: Utakmice.
Pa valjda zna klub koliko je karata prodano
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40700 Re: Utakmice.
mrzim biti dežurni serator, ali ne zna jer skeneri ne rade već neko vrijeme, mnogi su sigurno počeli ulaziti bez ikakvih ulaznica