Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr Kova wrote: ↑29/08/2023 10:05
Gledam neke novosti od august update i dobra fora je što će biti kad uđeš na settings i kad odeš na factory reset tu ćeš imati besplatan backup svega, označiš šta hoćeš i kasnije samo restore. Beton opcija. Ono što mi nije jasno da august update dobijaju S20FE, A54, S20, neki stariji Note, a mi dobijamo kur.ko
Ne znam kako je na drugim uređajima, ali me pozitivno iznenadilo što kad imaš dva SIMa i povučeš dva puta traku odozgo imaš odmah štimati za pozive, SMS i Internet koju karticu hoćeš za šta.
Nisam znao za ove opcije tipa magic eraser, kao što Pixel ima da ukloniš neki objekat sa fotke. Dobra stvar. Druga dobra opcija je da možeš držati par sekundi na fotku u galeriji i izvući npr sebe sa fotke i spasiti kao posebnu fotku bez pozadine.
Sanjarko wrote: ↑15/09/2023 12:27
Jedno pitanje? Da li se sistem kod Samsung smartfona mora ažurirati? Pitam radi toga jer želim staroj neki Samsung smartfon da kupim.
Preporučljivo je uvijek imati ažurnu verziju OS-a.
Ako ti pinudi OTA ažuriranje, preporuka je da ažuriraš.