Dvije sezone odradjene u ovim a do sada su bile dvoje unistene po sezoni.
Nisam znao da skechers ima ovaj kvalitet

Moderator: anex

Sa razlogom su skuplje, jer je to kopija na toj straniciuse your illusion wrote: ↑14/09/2023 17:41 Je li neko kupovao airmax patike sa olx-a. Stranica airmax_actiooon. Cijena 120 KM. U buzz bar duplo skuplje.
Vjerujem da nisu iste ali ipak nije sve na piku kopija. Imas one parfeme recimo od "parfemi drago" i parfemi za vas". 100% originalni a troduplo jeftiniji nego u recimo dm ili cm.tramvajtrojka wrote: ↑14/09/2023 17:43Sa razlogom su skuplje, jer je to kopija na toj straniciuse your illusion wrote: ↑14/09/2023 17:41 Je li neko kupovao airmax patike sa olx-a. Stranica airmax_actiooon. Cijena 120 KM. U buzz bar duplo skuplje.
Gledao sam i znam za to, al' nekako mi se ne da trzati s tim.
Samo malo mozak i logiku ukljucis...use your illusion wrote: ↑14/09/2023 17:41 Je li neko kupovao airmax patike sa olx-a. Stranica airmax_actiooon. Cijena 120 KM. U buzz bar duplo skuplje.
zippoo87 wrote: ↑14/09/2023 17:54 Patike na olxu su sigurno kopije.
Ne znam sto kupujete na olxu pored sport reality i sport vision radnji...gdje jesu originali ali slabiji kvalitet izrade.
U Buzzu su najbolji modeli i kvalitet ali zato i cijene.
Ali opet zavisi od modela.
Evo ove moje skechers sa slike sam kupio u sport realityju,bile oko 140 KM,vrhunski kvalitet obzirom na uslove u kojima sam ih koristio i svaki dan po 10-11 sati na nogama bio.
Iznutra su stradale max,popucale spuzvice i tkanina ali ne zuljaju uopste.
Izvana kao nove,nigdje pukotine ili da su se odlijepile

Od loseg materijala ne mozes napraviti dobar proizvod...a kopije koriste fus materijale,gore nego najjeftinije oridjidji ili ove sa greskama koje ne prodju provjere.citroen xm wrote: ↑14/09/2023 18:37 Te kopije Air Max od 120 i više KM znaju biti vrlo kvalitetne i dobro odrađene da samo poznavaoci uoče razliku. Nisam kupovao jer Makserice nisu moj fazon, ali znam neke koji su kupovali i fino ih iznosali.
Lajavikrelac wrote: ↑14/09/2023 18:35U Buzz se trpa sve što je iole traženo. Kvalitet istih patika je veoma upitan, kao i sve kod nas uostalom.
Cijene su posebna priča..a sniženja sprdačina.

To stoji kada su u pitanju novi aktuelni modeli na tržištu, ali je stvar da masa modela koja je u toj Njemačkoj npr već poodavno u outletima po 60-70% nižoj cijeni, u Buzzu 'ladno stoji na rafi izloženo kao aktuelni model. Ne pada cijena ni marku po dvije godine...a i kad ode u naš "outlet" bude jeftinije 20-30 KM nego u radnjitramvajtrojka wrote: ↑14/09/2023 18:45 Razlika izmedju patika u njemačkoj i ovdje je u 25KM za najnoviju nike kolekciju, nesto ima kod nas jeftinije nesto kod njih al cijene su tu u pet deka za novu kolekciju, druga stvar su snizenja po kojima se vecina naseg naroda vodi. I tene u buzzu i nike shopu su istovjetne koje mozes uzeti vani nikakve apsolutno nema razlike u kvaliteti tena
Nista druze, nema sta nisam probao od paste za zube do acetona i micelarnih voda.
Njanjavi wrote: ↑16/09/2023 11:50Nista druze, nema sta nisam probao od paste za zube do acetona i micelarnih voda.
Boost kad pokupi prljavstinu bog ne iscera jer prvi sloj zastitni spadne i onda boost upije prljavstinu u materijal.
Za ciscenje sam nedavno uzeo u snipesu crep kit za ciscenje patika sa cetkom i mikrofiber krpom i nekom tekucinom. Za platno je efektivno pravo a za boost djonove sam na redditu citao da ljudi farbaju bjelim markerima na bazi ulja. Jedino tako mozes povratit bjelinu.
A sto se tice laznjaci vs originala tu se igra malo promjenila od prije recimo desetak, petnestak godina.
Prije su originali imali dosta kvalitetnije materijale a danas su to zbog zelene agende i price o recikliranju jako losi plastikanerski materijali.
Tako da i nema neke bitne razlike izmedju originalnih proizvoda i laznjaka.
Sve je to u pet deka danas.
Recimo turski laznjaci su dosta kvalitetniji od originalnih patika ako su od koze.
Turci i danas rade laznjake od prave koze dok vecina brandova za lifestyle obucu koristi plastikanerske imitacije koze.
I naravno da je ta turska obuća dosta izdržljivija od originalne.

Jaaah, ima se, može se...konektovan wrote: ↑18/09/2023 08:22Vidi vidi,..sve se nema a nakit na nogama..![]()
Dobre patike baj d vej..![]()
![]()