Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
svaki jebeni dan prijete necim,bukvalno svaki a kod nas qurcobolja na zavidnom nivou
mislim da im je idealan momenat da proglase secesiju jer se nece niko pocesati da sutra budu punktovi carine od kozje do dobrinje itd
Ništa, hajde da se i mi otcijepimo, ali po popisu iz 2013. godine.
sumirprimus wrote: ↑12/09/2023 13:40
svi koji odu se promijenu, fakt
jesi ti sad otiso il si doso? il si otiso d se vratis, znas li dje si poso?
Ne znam gdje sam posao, sto planova u zivotu covjek pravi, a zivot uvijek iz rukava odigra nekog keca. Stari ljudi su govorili stavi kamen u cipelu, eto ja bio zaboravio stavit.
Siguran sam da Trojka ova govna što je pojela do sada, pojela ih je većinom radi nekog dogovora sa OHR-om i USA, da se gradi kompromis a da će se zauzvrat dobiti nešto od iste te EU i USA.
Međutim, ako pojede vuk magarca po stoti put, treba stvarno nabiti strance nogom jednom za svagda kao ikakav faktor i pomiriti se sa tim da smo crna rupa, ganjati sreću u onom šta ostane nakon opšteg razjebavanja države ili ići odavde.
Novak20 wrote: ↑12/09/2023 13:22
Hrvatska politika je upravo sa tim procentima potpisala sporazume o osnivanju F BiH i opstanku BiH zaustavljanjem rata. Onda su došle intervencije MZ, VP, veleposlanika, nametanja političkih predstavnika Hrvatima i evo rezultata.
Problem sa sijanjem iluzija je što se najčešće žanju sukobi.
A to što se nudi, zavisi od toga što se traži. Ako tražiš nacionalnu i unitarnu državu, sumnjam da će ti netko sa strane ponuditi pomoć u tome.
Pa eto iz ovog tvog se jasno vidi da ta tvoja politika ne nudi nista osim sukoba.
Jasno mi je na kojem si fonu.
Dakle ili ce biti po vasem, ili nece biti BiH - to nije ponuda, nego otvorena prijetnja sukobom.
Last edited by Ozimician on 12/09/2023 13:44, edited 1 time in total.
DaysleepeR wrote: ↑12/09/2023 13:41
Siguran sam da Trojka ova govna što je pojela do sada, pojela ih je većinom radi nekog dogovora sa OHR-om i USA, da se gradi kompromis a da će se zauzvrat dobiti nešto od iste te EU i USA.
Međutim, ako pojede vuk magarca po stoti put, treba stvarno nabiti strance nogom jednom za svagda kao ikakav faktor i pomiriti se sa tim da smo crna rupa, ganjati sreću u onom šta ostane nakon opšteg razjebavanja države ili ići odavde.
Vala su se baš govana najeli, a izgleda da im ni to nije bilo dosta.
ako njih izlevate izlevatili su i nas, i onda nema druge ,neko kupit prnje odavde.
ako njih izlevate izlevatili su i nas, i onda nema druge ,neko kupit prnje odavde.
Dok se ne samoorganizujemo i upostavimo našu vojsku i granicu, ovo će postati normalna pojava.
Sutra će ruski fašisti i nacisti paradirati Ferhadijom i Obalom Kulina bana!
Ko ovo dopušta????
Ovo dozvoljava dejton i preko 20 godina katastrofalne sda politike kojom su nas razorili. E sad pitanje neka svako sebi postavi, vecina ce nas se sloziti da je dejton ludacka kosulja i kao sto sam govorio ovakav sistem je neodrziv, koji je jedini nacin da se srusi. Postoje dva nacina, prvi je dogovor nacionalistickih elita koje zive na sukobima koji se nece desiti jer vrana vrani oci ne vadi, drugi je kontrolisani "haos", e za njega je najbolja opcija da je na probosanskoj strani prozapadna opcija(trojka) a na strani rs a cista proruska bez rukavica(dodik). Opozicija rs a je proruska ali umivena jer ne smiju sad ono sto svi zele. Zato naprijed trojka naprijed mile i god bless america.
sumirprimus wrote: ↑12/09/2023 13:33
da mi je da gledam bosnu vasim ocima.
Da si 1% sposoban - vec bi bio vani, obzirom da bukvalno vuku za rukav da se dodje raditi, mozes i u Hrvatsku ako ti je daleko Njemacka.
Ne moras ovo trpiti, ali tesko da ce ti igdje biti bolje nego ovdje - zato i ne ides.
sumirprimus wrote: ↑12/09/2023 13:33
da mi je da gledam bosnu vasim ocima.
Da si 1% sposoban - vec bi bio vani, obzirom da bukvalno vuku za rukav da se dodje raditi, mozes i u Hrvatsku ako ti je daleko Njemacka.
Ne moras ovo trpiti, ali tesko da ce ti igdje biti bolje nego ovdje - zato i ne ides.
tacno tako nisam ko vi.
samo mene ne interesira njemacka politika...
Dok se ne samoorganizujemo i upostavimo našu vojsku i granicu, ovo će postati normalna pojava.
Sutra će ruski fašisti i nacisti paradirati Ferhadijom i Obalom Kulina bana!
Ko ovo dopušta????
Ovo dozvoljava dejton i preko 20 godina katastrofalne sda politike kojom su nas razorili. E sad pitanje neka svako sebi postavi, vecina ce nas se sloziti da je dejton ludacka kosulja i kao sto sam govorio ovakav sistem je neodrziv, koji je jedini nacin da se srusi. Postoje dva nacina, prvi je dogovor nacionalistickih elita koje zive na sukobima koji se nece desiti jer vrana vrani oci ne vadi, drugi je kontrolisani "haos", e za njega je najbolja opcija da je na probosanskoj strani prozapadna opcija(trojka) a na strani rs a cista proruska bez rukavica(dodik). Opozicija rs a je proruska ali umivena jer ne smiju sad ono sto svi zele. Zato naprijed trojka naprijed mile i god bless america.
tacno tako nisam ko vi.
samo mene ne interesira njemacka politika...
Ali interesira te ukrajinska, hrvatska... tako da , ima izbora.
Ali interesira te ukrajinska, hrvatska... tako da , ima izbora.
podrzavam ljude u pravednoj borbi za opstanak u kojoj smo i mi bili.
dok me recimo vasa dnevno policitka scena u nemackoj ni sekunde ne dotice. koji ce mi kravc u svakodnevnom zivotu.
k vama recimo bosanska
Cekamo te ima 10 stranica. De nam pojasni Scmidtovu taktiku danas, sta bi? Koji je ovo rolling bio danas
Ma ja, a ništa se dignut i branit svoje?
Ta bezmudnost nas je i uništila.
Branili smo. I patili se.
A onda je došao Dejton.
Neko stvarno misli da oni koji su nagradili zločince sa 49 % teritorije i napravili državu tri konstitutiva naroda umjesto normalne građanske, da će oni pomoći?
Da su htjeli normalnu BiH, Dejtonski sporazum bi bio drugačiji u sadržaju. I formi.