I zavrsio u Francuskoj. Katamaranom isao il sta ...
Nadam se da ono dvoje nece u visockim piramidama zavrsiti ...
Moderator: _BataZiv_0809
ne bih znao ali ću naravno gledati
Zombiji sa fesovima na glavi, semir im vodja, sejo brajlovic vodi utociste "Cudo nevidjeno" na Ilidzi, svi gledaju Mišon kazu vidi sto je crna ko ugarakswanfilter wrote: ↑11/09/2023 13:29
I zavrsio u Francuskoj. Katamaranom isao il sta ...
Nadam se da ono dvoje nece u visockim piramidama zavrsiti ...
Moja posvećenost je neupitna.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑11/09/2023 21:23 ti si zajebao mene @dale,kad si odgledao i world beyond,ja jednu ii dvije epizode i nisam više odgledao
Duboki naklon,ima li world beyond drugu sezonu?dale cooper wrote: ↑11/09/2023 22:21Moja posvećenost je neupitna.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑11/09/2023 21:23 ti si zajebao mene @dale,kad si odgledao i world beyond,ja jednu ii dvije epizode i nisam više odgledao![]()
Ima. Nju sam upravo i završio.
Pa znaš kako, kad si navučen, nešto te vuče da dalje gledaš iako ti nije stalno dobro.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑11/09/2023 22:51 Da si rekao da nema ,ne bih pomislio da je potražim,ovako ću morati probati krenuti tvojim stopama i probati i to odgledati,nije patnja za gledati?
dale cooper wrote: ↑11/09/2023 23:04Pa znaš kako, kad si navučen, nešto te vuče da dalje gledaš iako ti nije stalno dobro.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑11/09/2023 22:51 Da si rekao da nema ,ne bih pomislio da je potražim,ovako ću morati probati krenuti tvojim stopama i probati i to odgledati,nije patnja za gledati?Ali ima svojih momenata, posebno je zanimljiv uvid
u ove likove iz CRM-a (oni što su oteli Ricka). Djeca znaju nekad biti iritantna ali se navikneš.![]()
Ovo sam baš završio, i mogu samo da preporučim. Jedna od boljih njemačkih serija, nema onu "pozorišnu atmosferu" čestu u njihovim produkcijama, i generalno je jedan od rijetkih Netflixovih serija koja ne samo da je gledljiva, nego pun pogodak.
Vidi njega. Đe si ti bolan?
Propo ko kauč
I ja sam na drugoj epizodi. Hvata me neka jeza od ove djevojčice.