Donacije dolazile od terorista?
Jesu ako si bio u HVO ili VRS - za te donacije njih pitaj.
Moderator: anex
U pravu si, takoe. Hajd sad uzdravlje, i sa sjetom gledaj titovu sliku i sjecaj se kako si picio autocestama rahmetli jugoslavije svojom novom zastavom 750.teskeredzic_22 wrote: ↑10/09/2023 20:46Ahahahah grohotom se smijemo partizanima , dinosaurusima koji uz logorske vatre pjevaju pjesme o drugarstvu , ahah.donnie_darko wrote: ↑user_id=361689]
Koji je tvoj problem zapravo? Djelujes mi kao duboko isfrustriran i rekao bih ciničan tip ali da bi bio cinik, jedan mora biti jako inteligentan.
Ta clanica ujedinjenih nacija je napravila vise autoputa kroz svoju teritoriju negoli ta tvoja rahmetli drzava, sto i nije bilo tesko jer je broj kilometara autoputa koji je napravila ta tvoja rahmetli drzava kroz teritorij BiH jednak 0 - NULA kilometara.
Boston i Amerika apsolutno nikakve veze nemaju sa BiH i ne znam zasto ih spominjes na ovoj temi?
Idi popij sta da smiris zivce, pustaj sebi partizanske pjesme i molim te spasi nas svog baljezganja po ovoj temi.
[/spoiler]
Svaki kilometar autoceste je krvavo plaćen u Republici Srpskoj je sigurno preplaćen bar dvostruko , sigurno će doći vrijeme kada će nezavisni revizorski izvještaji pokazati koliko je to koštalo , kako se plaćalo , gdje se plaćalo , ko je plaćao i iz kojih izvora.
Kompetencija Federacije je izgleda uporediva šta ja znam....valjda samo s Republikom Srpskom jer Kosovo ima sjajnu autocestu Priština - Tirana , kroz Albaniju se ciljano gradi autocesta , Makedonija je došla do Kičeva , dakle i one šatro "futave zemlje" su daleko ispred ponosnog "spuštanja do Bradine" pa onda polako guslaj do Konjica , Jablanice i Mostara putem koji je trasirala Austrougarska a asfaltirala socijalistička Jugoslavija a joj to jeben teren to svjesno se uzima kao primjer.
A joj i od Žepča do Doboja jeben teren , planine Siera Madre kopa se kao prije 500 godina , radi se.
Ajooj tunel Hranjen malo se zajebali stoji , pa šta Tito je konjima išao za Goražde a Jugoslavija nije napravila ni kilometar autoputa u Bosni i Hercegovini jer joj nije trebao.
Cesta do Tuzle - savršena , 120 kilometara proguliš za manje od sata.
Cesta do Travnika fenomenalna , brže i sigurnije voziš kroz čaršijske mahale nego "magistralom" jer valjda samo u ovoj državi vlasnik tržnog centra prekine magistralnu cestu i izgradi "kružni tok" kako bi auta skružila na njegov parking ?
Cazinskoj Krajini bliža cijela Evropa od Sarajeva.
Članica.
Od 2001 "gradi koridor" "članica".
Lažljiva , bezobrazna , kriminalna bagra.
Znači samo arapi su teroristi? OK, nemamo šta pričati.
donnie_darko wrote: ↑10/09/2023 20:50SpoilerShow[youtube][/youtube]teskeredzic_22 wrote: ↑10/09/2023 20:46
Ahahahah grohotom se smijemo partizanima , dinosaurusima koji uz logorske vatre pjevaju pjesme o drugarstvu , ahah.
Svaki kilometar autoceste je krvavo plaćen u Republici Srpskoj je sigurno preplaćen bar dvostruko , sigurno će doći vrijeme kada će nezavisni revizorski izvještaji pokazati koliko je to koštalo , kako se plaćalo , gdje se plaćalo , ko je plaćao i iz kojih izvora.
Kompetencija Federacije je izgleda uporediva šta ja znam....valjda samo s Republikom Srpskom jer Kosovo ima sjajnu autocestu Priština - Tirana , kroz Albaniju se ciljano gradi autocesta , Makedonija je došla do Kičeva , dakle i one šatro "futave zemlje" su daleko ispred ponosnog "spuštanja do Bradine" pa onda polako guslaj do Konjica , Jablanice i Mostara putem koji je trasirala Austrougarska a asfaltirala socijalistička Jugoslavija a joj to jeben teren to svjesno se uzima kao primjer.
A joj i od Žepča do Doboja jeben teren , planine Siera Madre kopa se kao prije 500 godina , radi se.
Ajooj tunel Hranjen malo se zajebali stoji , pa šta Tito je konjima išao za Goražde a Jugoslavija nije napravila ni kilometar autoputa u Bosni i Hercegovini jer joj nije trebao.
Cesta do Tuzle - savršena , 120 kilometara proguliš za manje od sata.
Cesta do Travnika fenomenalna , brže i sigurnije voziš kroz čaršijske mahale nego "magistralom" jer valjda samo u ovoj državi vlasnik tržnog centra prekine magistralnu cestu i izgradi "kružni tok" kako bi auta skružila na njegov parking ?
Cazinskoj Krajini bliža cijela Evropa od Sarajeva.
Članica.
Od 2001 "gradi koridor" "članica".
Lažljiva , bezobrazna , kriminalna bagra.
U pravu si, takoe. Hajd sad uzdravlje, i sa sjetom gledaj titovu sliku i sjecaj se kako si picio autocestama rahmetli jugoslavije svojom novom zastavom 750.
Gmizu po cestama koje tvoja rahmetli drzava napravi, ne gmizu po autocesti budi siguran.teskeredzic_22 wrote: ↑10/09/2023 21:08donnie_darko wrote: ↑10/09/2023 20:50SpoilerShow[youtube][/youtube]
U pravu si, takoe. Hajd sad uzdravlje, i sa sjetom gledaj titovu sliku i sjecaj se kako si picio autocestama rahmetli jugoslavije svojom novom zastavom 750.
Naravno , svakako bolje nego ovi koji gmižu večeras iz Mostara u 2023 godini.
Članica.
Moja je napravila.donnie_darko wrote: ↑10/09/2023 21:32Gmizu po cestama koje tvoja rahmetli drzava napravi, ne gmizu po autocesti budi siguran.teskeredzic_22 wrote: ↑10/09/2023 21:08
Naravno , svakako bolje nego ovi koji gmižu večeras iz Mostara u 2023 godini.
Članica.
Ne provaljuj se ziv i zdrav bio. Tema su autoceste u BiH - na tu istu temu ti I tvoja preminula drzava mozete da se poklopite.teskeredzic_22 wrote: ↑10/09/2023 22:31Moja je napravila.donnie_darko wrote: ↑10/09/2023 21:32
Gmizu po cestama koje tvoja rahmetli drzava napravi, ne gmizu po autocesti budi siguran.
Članica ih nije ni prefarbala.
Hajmo sad malo respekta ipak.
Samo ti nastavi da se voziš komunističkim cestama jer drugih nemaš s obzirom da je članica od 2001 do danas napravila jedno veliko NIŠTA.donnie_darko wrote: ↑user_id=361689]Ne provaljuj se ziv i zdrav bio. Tema su autoceste u BiH - na tu istu temu ti I tvoja preminula drzava mozete da se poklopite.
Najgora maceha i ocuh u jednom Bosni i Hercegovini je bila ta tvoja crknula drzava. Da BiH nema prirodna bogatsva kakva ima, i da nisu bile potrebne ceste da se dodje do istih to govno od drzave ne bi ni metra magistrale napravilo, a autoceste i tu crkotinu komunjarsku ne zelim da stavljam u istu recenicu.[/spoiler]
Napravila ti puteve moja rahmetli tetka koju su silom odveli sa sela na prisilni rad. Mislim da je čak i maloljetna bila.teskeredzic_22 wrote: ↑10/09/2023 22:31Moja je napravila.donnie_darko wrote: ↑10/09/2023 21:32
Gmizu po cestama koje tvoja rahmetli drzava napravi, ne gmizu po autocesti budi siguran.
Članica ih nije ni prefarbala.
To mnogi zaboravljaju.
A joj.-Chesterfield- wrote: ↑11/09/2023 08:28Napravila ti puteve moja rahmetli tetka koju su silom odveli sa sela na prisilni rad. Mislim da je čak i maloljetna bila.
drug_profi wrote: ↑11/09/2023 08:55 Kao što bi smo uvijek zaostajali jer nismo imali infrastrukturu i sivu masu kao u tim zemljama.
Ne vjerujem da neko poredi Italiju, Austriju i bivsu SFRJ u poslijeratnim godinama....![]()
Tebe ili tvoje roditelje su možda kupili lastinim napolitankama.teskeredzic_22 wrote: ↑11/09/2023 09:00A joj.-Chesterfield- wrote: ↑11/09/2023 08:28
Napravila ti puteve moja rahmetli tetka koju su silom odveli sa sela na prisilni rad. Mislim da je čak i maloljetna bila.
Svi pod puškama radili.
U WC se nije smjelo...
Slažem se. I da je dopustio višestranačje bez naci stranaka, makar i pod njegovom diktatorskom kontrolom, ljudi bi se ipak navikli na demokratiju i različite stavove.