Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A ako me je slikao, vozio sam iza njega i kada je primjetio stao je na sred ceste, ja iza njega stao ( oboje smo bili u srednjoj traci), nije upalio nikakve blinkere nista samo stojali 10ak sekundi oboje i onda on krenuo i ja krenuo i to je to svako svojim putem. Sta li to znaci jer me bukvalno brake check jer sam u tom trenutku isao 60ak i za par metara smo oboje na 0 km/h bili
insaneinthebrain wrote: ↑04/09/2023 17:04
jel ono na Socijalnom kod apoteke hoce da stave radar. nesto su kopali i ostavili rupu i kablove
Ekspertna radna grupa je usvojila šest lokacija kao opravdane, tri su radara u procesu postavljanja (Ul. Adema Buće kod škole, Ul. Zagrebačka, M-18 Semizovac), a za preostala tri se vrši istraživanje tržišta za nabavku (Ul. Alipašina, Ul. Džemala Bijedića, M-18 Poturovići).
Pored ovih šest lokacija, Jedinica za saobraćaj je zahtijevala postavljanje stacionarnog radara u ulici Obala Kulina Bana, kod BH Pošte, te je u toku postavljanje kućišta.
Bitno je da su kameru za parkiranje na Socijalnom sklonili i usutili se podlo skorojevićarski.
Da stave kamere u kruzne tokove ili na raskrsnice obicne, nece im trebati radar. Svaki dan bi ubirali prihod veci nego porez,a bilo bi korisnije 10000x.
vjeshalica wrote: ↑05/09/2023 08:08
Bitno je da su kameru za parkiranje na Socijalnom sklonili i usutili se podlo skorojevićarski.
Da stave kamere u kruzne tokove ili na raskrsnice obicne, nece im trebati radar. Svaki dan bi ubirali prihod veci nego porez,a bilo bi korisnije 10000x.
Juka Jebach wrote: ↑09/09/2023 21:40
Kada li se na iddeei pojavi kazna od radara, kada je dostave u postu pa oni trebaju donijeti da se potvrdi ko je vozio ili?
Kad postane pravosnažna. Neće se pojaviti prije nego što ti ne saznaš za nju.
Da li slika onaj radar u semizovcu sto je postavljen, danas ga prvi put ugledah i to kad sam se vracao, odmah poslije raskrsnice za Ilijas, i ako slika, pretpostavljam da je od 51km/h?
Ja mislim da onaj radar između neka dva tunela prema Mostaru na autoputu ne radi. Prije mjesec na putu do mora prošao nepažnjom 130km/h gdje je 100 ograničenje (Zaboravio da Radarbot izgubi signal u tunelu). Još uvijek nije ništa stiglo, a znam da oni u roku od 7 dana već šalju čestitku. Tetki zbog 140km/h na portalu kod Vlakova stigla u par dana.
kenomax wrote: ↑11/09/2023 01:00
Ja mislim da onaj radar između neka dva tunela prema Mostaru na autoputu ne radi. Prije mjesec na putu do mora prošao nepažnjom 130km/h gdje je 100 ograničenje (Zaboravio da Radarbot izgubi signal u tunelu). Još uvijek nije ništa stiglo, a znam da oni u roku od 7 dana već šalju čestitku. Tetki zbog 140km/h na portalu kod Vlakova stigla u par dana.
Meni dosla nakon 6+ mjeseci sa autoputa tak da ne budi siguran
kenomax wrote: ↑11/09/2023 01:00
To je baš rijetkost.
Imaju toliko snimaka da nemaju kad da šalju obavijesti.
Mom prijatelju isto nedavno došla obavijest za prekršaj iz februara.