Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne valja se zajebavati s policijom ako nisi siguran da si skroz u pravu
Tip misli da je svu pamet svijeta pokupio, a obična je neotesana sirovina. Brate, hodati okolo s vučjakom bez povodca, pa još na plažu, pa još da se malo cuko kupa - i onda mu svi krivi kad ga netko tako bahatog prijavi. Ajde bre odjebi.
Ne valja se zajebavati s policijom ako nisi siguran da si skroz u pravu
Tip misli da je svu pamet svijeta pokupio, a obična je neotesana sirovina. Brate, hodati okolo s vučjakom bez povodca, pa još na plažu, pa još da se malo cuko kupa - i onda mu svi krivi kad ga netko tako bahatog prijavi. Ajde bre odjebi.
Isto Vegeta, u sve se miješa, naporan s filozofijom u pičku materinu. Da je netko drugi u pitanju rekao bih da je izgon iz šengenskog područja na godinu dana pretjerana kazna za malo pičkaranja, ali ovako mi nije nešto mrsko
Ni jedne sekunde on ne misli da je nešto kriv. Imam tri psa, volim pse, ali da mi je na plažu došao s odvezanim vučjakom bi ga osobno prvo poslao u pizdu materinu a onda prijavio.
Postoji mjesto i vrijeme za igru s psom, a to nije javna plaža. Baš proljev od lika.
vaučer wrote: ↑10/09/2023 15:47
Ni jedne sekunde on ne misli da je nešto kriv. Imam tri psa, volim pse, ali da mi je na plažu došao s odvezanim vučjakom bi ga osobno prvo poslao u pizdu materinu a onda prijavio.
Ova Iva Radic sto se spominje danas na Klix.ovom clanku, fina osoba raja, nije nimalo nadmena..radila je 2008/09 pri ljudskim resursima Plive dolazila je u Sa par puta.
Tim ljudima nikako nije jasno da sfrj vise nema
Da je rhvatska dio europske unije
I da postoje pravila koja treba postivati
Pa kad se Hrvatska pocne ponasat kao EU.
A ne kao clan porodice koji je naglo dosao do para pa podjebava rodbinu sto vozaju punoljetna auta i nose konfekcijsku robu.